«Ο Derulo ήρθε στο #SurvivorGR με τρία βαν και έβγαιναν συνέχεια χορεύτριες...»

 

O Λιανός αποκάλυψε ότι η ΆνναΜαρία ψιθύρισε στον Νίκο «Σ’ αγαπώ» την αποχώρησή της - Ο Αccun αποκάλυψε πως το επόμενο #SurvivorGR θα είναι All star. Θα παει ο Ντάνος; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Στο τελευταίο συμβούλιο του Αγίου Δομίνικου, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο James, η Άννα Μαρία και η Χριστίνα και όλοι πίστευαν ότι θα φύγει η παίκτρια που ήρθε αργότερα δηλαδή η Χριστίνα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όμως η μεγάλη ανατροπή έγινε και αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη!

Η Άννα Μαρία αγκάλιασε τον Νίκο και του ψιθύρισε στο αφτί «Σ’ αγαπώ»!

Σήμερα, 26 Μαρτίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική εκπομπή του sfera ρώτησε τον Γιώργο Λιανό αν όντως η Άννα Μαρία είπε σ’ αγαπώ στον Νίκο!

O Γιώργος Λιανός τόνισε ότι όντως το άκουσε και εκείνος και έσπευσε να πει «ήταν ένα σ’ αγαπώ φιλικό…»!

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε τα πάντα για την ένωση και το show του Derulo. «Ο Derulo ήρθε με τρία βανάκια και βγαίναν συνέχεια χορεύτριες»

 

Ο Γιώργος Λιανός βγήκε ζωντανά από τον Άγιο Δομήνικο και στην εκπομπή «Love It» και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, ενώ αποκάλυψε τα πάντα για το λαμπερό πάρτι της Ένωσης. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τον Jason Derulo, τις τις αφιερώσεις αλλά και για το ένα παιδί που βρίσκεται εκεί στο πλευρό του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πάρω θέση για όσα συμβαίνουν και τις στρατηγικές των παικτών, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι περνάμε σε μια νέα φάση στο Survivor, μετά το πάρτι της Ένωσης. Ο Jason Derulo πολύ καλός, έπαθα πλάκα! Περιμένα να δω κάτι ποπ, αλλά ο τύπος είναι εξαιρετικός. Ο Τριαντάφυλλος έκανε ωραίες κινήσεις προς τον Jason… Ήταν όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Η πριβέ συναυλία έγινε και για τους Τούρκους και τους Ρουμάνους. Κάναμε το πάρτι της ένωσης, το δικό μας το ελληνικό με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού. Τραγούδησε ο καθένας το αγαπημένο του τραγούδι, με οποιαδήποτε συνέπεια που έχει αυτό στον πλανήτη. 

Ήταν πολύ αυστηρά, λόγω του Covid. Δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε πολύ τον Jason, πλησίασαν οι παίκτες αλλά με συγκεκριμένες αποστάσεις. Ο άνθρωπος ο καημένος πέταξε 6μισι το απόγευμα από Μαϊάμι για να τραγουδήσει για εμάς. Οι παίκτες θα μεταφερθούν στην παραλία της κόκκινης ομάδας, η οποία θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη. Θα πρέπει από την αρχή να φτιάξουν τα τσαρδιά τους. Θα βλέπουμε δυο ομάδες να αγωνίζονται. Θα ξεκινήσουν νέες στρατηγικές… Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα. Επικό τρολάρισμα!

Έχουν γίνει μεγάλες δηλώσεις για συμφιλίωση… Είχαμε διαχυτικότητες στο πάρτι, ολόκληρη η Ελλάδα μια αγκαλιά. Το γυναικείο κομμάτι δεν το γνώρισα από τις αλλαγές τους. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ήρθαν πολύ κοντά στο πάρτι. 

Όσον αφορά την Μαριαλένα και τον Σάκη θα πρέπει να δείτε την επιλογή των τραγουδιών τους. Αφιερώσεις μέχρι και υποβολείς… Μεγάλες καταστάσεις. Πήγαν σύννεφο οι αφιερώσεις του Νίκου προς την Άννα Μαρία. Είναι το πιο κεφάτο πάρτι που έχει γίνει ποτέ. Το πάρτι ήταν “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Ήταν όλοι μια παρέα» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για το πάρτι της Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είναι συγκλονιστική εμπειρία και φυσικά θα το ξανάκανα. Κομπιάζω γιατί είμαι πολύ μακριά από τα παιδιά. Το ένα από τα παιδιά μου είναι εδώ! Κάθε μέρα μιλάμε face time με την οικογένειά μου. Ίσως να έρθω ξανά στην Ελλάδα. Η μεγάλη μου κόρη έχει έρωτα με τον Jason Derulo και της πήρα αυτόγραφο» δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

 

Μάλιστα, ένας από τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας χάρηκε λίγο παραπάνω! Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος όπως αποκάλυψε η Soula Glamorous στο Instagram έχει ήδη γνωρίσει από κοντά τον Jason Derulo!

Ο Ηλίας φωτογραφήθηκε με τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή το 2015 όταν εκείνος είχε βρεθεί στην Ακτή Βουλιαγμένης! Ο παίκτης του Survivor ως θαυμαστής έβγαλε την απαραίτητη… σέλφι μαζί του!

 

 

Ο Αccun αποκάλυψε πως το επόμενο Survivor θα είναι All star. Θα παει ο Ντάνος; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι