Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο...»

  24/03/2021 12:26
«Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο...»

«Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο...»

  24/03/2021 12:26

Η κίνηση του Παναγιώτη Τζαμαλή στο #MasterChefGR συγκίνησε ιδιαίτερα τον Παύλο Χάππιλο από την Κύπρο που αποδέχτηκε την προσφορά του συνδιαγωνιζόμενου, συνέδεσε το περιστατικό με τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες στην πραγματική ζωή. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef o 35χρονος χημικός από την Κύπρο Παύλος Χάππιλος, που διαγωνίζεται στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, δέχτηκε την «κάρτα ασυλίας» από τον συμπαίκτη του Παναγιώτη Τζαμαλή που αποφάσισε να τον απαλλάξει από την δοκιμασία αποχώρησης για να μην αδειάσει το δωμάτιό τους, όπως είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Θες να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι αρκετά καλός για να παραμείνεις. Επειδή μεγάλωσα διαφορετικός, ας το πούμε έτσι, και γενικότερα ο κάθε άνθρωπος που μεγαλώνει διαφορετικός νιώθει πάντα ότι δεν μπορεί να είναι αρκετός, ή καλός, ή καλός αρκετά, γιατί πάντα έχεις αυτό το πράγμα τέλος πάντων, μέσα σου το οποίο σε κρατάει πίσω γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να συναγωνιστείς. Το γεγονός ότι ο «Τζαμάλ», που έχουμε έρθει αρκετά κοντά και έχουμε και το ίδιο χιούμορ – και λέμε πράγματα σοβαρά αλλά με αστείο τρόπο γιατί έτσι έχουμε μάθει να αμυνόμαστε – μου λέει αυτά που μου λέει, με συγκινεί και με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως είμαι αρκετός, ίσως είμαι αρκετά δυνατός και αρκετά καλός για να είμαι στον διαγωνισμό. Και ελπίζω να το ακούσω αυτό που μου λέει και να αισθανθώ πιο δυνατός. 

Το τι θα πουν οι άλλοι το έχω ξεπεράσει προ πολλού. Εδώ δεν με νοιάζει τι θα πουν οι δικοί μου μερικές φορές. Γιατί δεν μπορείς να ακούς συνέχεια τι έχουν να πουν οι άλλοι. Η οπτική των άλλων είναι η δικιά τους οπτική και μερικές φορές, όταν δεν έχεις το βίωμα, δεν πρέπει να μιλάς για κάτι που. Όπως για παράδειγμα να μιλούν οι άνδρες για το βίωμα των γυναικών: Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γυναίκα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε καταλαβαίνω, σεβαστή η άποψή σου, αλλά άκου με κι εμένα που έχω το βίωμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος

Σε παλαιότερη τοποθέτηση του, μετά την αποχώρησή και με αφορμή πως ο Κωστής εισέπραξε πολύ κακή συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του, επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Παύλος Χάππιλος πήρε θέση. Όλα αυτά βρήκαν τον Παύλο εξαρχής κάθετα αντίθετο κι αυτό διότι ως μέλος της LGBTQ+ κοινότητας έχει δει κι αυτός το άσχημο πρόσωπο των ανθρώπων.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα μετά την αποχώρηση του Κωστή τόνισε: ««Η αντιμετώπιση του Κωστή με το που γύρισε στο σπίτι του ήταν πολύ έντονη και χωρίς χώρο διαπραγμάτευσης ή συζήτησης. Πράγμα που εμένα με χτυπάει σε ένα νεύρο πολύ προσωπικό. Γιατί αυτοί την αντιμετώπιση την έχουν πολλοί άνθρωποι κι εγώ μέσα σε αυτούς. Εγώ πες όχι μέσα σε αυτούς, γιατί εμένα μπορείς να μην με καταλάβεις. Υπάρχουν, όμως, άλλα άτομα, όπως τα τρανς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά κι έχουν μία πολύ επιθετική αντιμετώπιση από τον κόσμο, την οποία την λαμβάνω κι εγώ γιατί ζω σε αυτή την κοινότητα, η οποία είναι πάρα πολύ άδικη. Γιατί δεν δίνεις καθόλου χώρο στον άλλο να σου πει την πλευρά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας