Αποστασία! Νικούν αλλά η παραγωγή του #SurvivorGR τους στερεί το φαγητό!

 

 

Spoiler! Ανατρέπονται τα δεδομένα στο #SurvivorGR– Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα (24/03); Δεν έχει ξαναγίνει! Οι Μπλε αρνούνται να αγωνιστούν, η υποομάδα κερδίζει και η παραγωγή τιμωρεί τους αποστάτες! Δείτε τι συνέβη! - Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη έκανε μία... ανάρτηση όλο νόημα! - Το άγνωστο επεισόδιο με τον Κονδυλάτο - Τα δύο μεγάλα έπαθλα και ο παίκτης που επιστρέφει στο ριάλιτι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η παραγωγή για πρώτη φορά τιμωρεί τους παίκτες και αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ σε ριάλιτι επιβίωσης! 

Όχι έναν αλλά πέντε παίκτες θα τιμωρήσει! Ποιος είναι ο λόγος και ποια θα είναι η τιμωρία τους;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Συγκεκριμένα σήμερα κερδίζει το έπαθλο η Mπλε ομάδα 10 – έξι! Πρωταγωνιστές θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τζειμς Καφετζής και η Άννα Μαρία… Όσοι δεν αγωνίστηκαν, η παραγωγή θα τους… «τιμωρήσει»!

Για πρώτη φορά η Mπλε ομάδα θα αγωνιστεί με τρεις παίκτες και οι υπόλοιποι θα είναι τραυματίες ή θα κάνουν τους τραυματίες… και θα «φάνε πέναλτι»! Οι παίκτες που δεν θα αγωνιστούν, ο Σάκης, η Μαριαλένα, ο Αλέξης, η Ελευθερία και η Χριστίνα δεν θα… φάνε!

Άρα το έπαθλο θα κερδίσει η υποομάδα των Μπλε, Τζέιμς,η Άννα Μαρία και… Νίκος και οι υπόλοιποι θα τιμωρηθούν!

 

Η ώρα της κρίσης έφτασε στο Survivor και σήμερα θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τους Μπλε.

Υποψήφιοι είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Τζέημς Καφετζής και η Χριστίνα Κεφαλά.

Ενώ θα περίμενε κανείς ότι η Χριστίνα θα αποχωρήσει, όπως θα ακούσετε στο ρεπορτάζ  του «Ευτυχείτε» υπάρχει ανατροπή στο αποτέλεσμα.

Όπως θα ακούσετε οι πληροφορίες της εκπομπής θέλουν την Άννα Μαρία να φεύγει απόψε καθώς είναι η πιο αντιπαθής παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Μετά από αρκετό καιρό και ενώ παρακολουθούμε πολλές εντάσεις στην παραλία των Μπλε, ο Αρκάδιος Σβολάκης, σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση. 

Ο Αρκάδιος ή Άκης για τους φίλους του είναι ο παιδικός έρωτας της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Το ψιλόλιγνο κορίτσι του ριάλιτι επιβίωσης είναι εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με τον Αρκάδιο.

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι 32 χρονών και η σχέση ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν.

Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη. Δεν ήρθε όμως μόνη της.

Ο Άκης όπως τον φωνάζει η Άννα Μαρία και οι φίλοι του, βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια.

Όμως, το 2014, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες.

Έτσι και έγινε και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο. Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα δημιούργησαν και οι δύο άλλες σχέσεις. Μία από αυτές για την όμορφη youtuber ήταν με τον γνωστό τραγουδιστή και ηθοποιό Άρη Μακρή.

Σχετικά πρόσφατα οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά και πλέον ο Άκης είναι εκείνος που καρδιοχτυπά με την Άννα Μαρία σε κάθε αγώνισμα, βλέποντάς την στην τηλεόραση να φέρνει νίκες στην ομάδα της στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Ό,τι και αν έχει ακουστεί για την Άννα Μαρία και τον Νίκο Μπάρτζη για το πόσο κοντά έχουν έρθει στον Άγιο Δομίνικο, ο έρωτας του ζευγαριού δείχνει να είναι πολύ δυνατός για να "λυγίσει" από όσα λέγονται και ακούγονται.

Απόδειξη η ανάρτηση όλο νόημα που έκανε ο Άκης για την αγαπημένη του σήμερα. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του με την Άννα Μαρία από ταξίδι τους στη Μαλδίβες, σε μία μαγευτική τοποθεσία και έγραψε στη λεζάντα: «Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά της γης»... 

Χαμός θα γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ/Sigma καθώς πρόκειται να δούμε έναν μεγάλο καβγά.

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, οι δύο κολλητοί Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, σύμφωνα με τα spoiler αποχωρεί απόψε η Άννα Μαρία Βέλλη. Η αποχώρηση αυτή θα φέρει εντάσεις.

«Αυτοί οι δύο άντρες θα τσακωθούν, θα υπάρξει μεγάλη ένταση μεταξύ τους αλλά θα τα βρουν. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μια λογομαχία. Σπάνε τα νεύρα στη μπλε ομάδα», είπε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», αποκαλύπτοντας τον καβγά χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό θα το δούμε απόψε ή στα επόμενα επεισόδια

 

Το άγνωστο επεισόδιο του Κονδυλάτου με την Άννα Μαρία

Ο Περικλής Κονδυλάτος μιλά για το περιστατικό που είχε με την Άννα Μαρία στον Άγιο Δομίνικο και τον ενόχλησε.

 

Περικλής Κονδυλάτος: «Μας κάλεσε ο Ατζούν μετά το περιστατικό του Άλεξ με τον Κρις»

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποκαλύπτει τι τους είπε ο Ατζούν όταν τους κάλεσε για να τους μιλήσει μετά το περιστατικό του Άλεξ με τον Κρις.

 

Έρχονται τα… μεγάλα έπαθλα στο Survivor 

Ο Ατζούν φέτος φαίνεται πως θέλει να έχει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους παίκτες σε εγρήγορση.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν πως τελείωσαν οι προσθήκες παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και επιστροφές.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» εκεί κοντά στο Πάσχα επιστρέφει στο Survivor ένας από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κρις Σταμούλη.

«Ο πιο κοντά να επιστρέψει είναι ο Κρις. Αυτό θα γίνει το Πάσχα και είναι λογικό. Όσο είναι μέσα ο Αλέξης Παππάς, θα έχει ίντριγκα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε».

Τι άλλο αποκάλυψε για τα δύο μεγάλα έπαθλα που έρχονται;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»