«Είμαι περήφανος για το περιστατικό με τον Καλίδη, για κάποια άλλα δεν είμαι»

 

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος, συνάντησε το βράδυ της Τρίτης τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. ο σχεδιαστής κοσμημάτων που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο #SurvivorGR, παραδέχεται πως μπορεί να έγινε ακραίος στο ριάλιτι παιχνίδι, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο. Αναγνωρίζει τα λάθη του, μετανιώνει και εξηγεί τη συμπεριφορά του που πολλές φορές προκάλεσε αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Μίλησε όμως και  για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Ζούλια και για το πώς κατάφερε να προσεγγίσει την Lady Gaga, που φόρεσε δημιουργία του κατά την παραμονή της στην Ελλάδα. «Το ριάλιτυ έχει μεγάλη επιτυχία λόγω του Τριαντάφυλλου.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Δεν είμαι πικραμένος που έπρεπε να πάω στο Survivor για να γίνω γνωστός: Ξέρω ότι στην Ελλάδα  αρέσουν στον κόσμο τα realities και η ίντριγκα. Έχω όμως και κόσμο που με στηρίζει ως σχεδιαστή κοσμημάτων. Δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο της μόδας και δεν μου άρεσε. Δεν το θεωρούσα σοβαρό το χώρο αυτό, αλλά έκανα λάθος. Προέκυψε…»

«Νομίζω ότι πήγα στο Survivor γιατί είμαι τρελός, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακυρώθηκαν όλες οι δουλειές μας με τον συνεργάτη μου τον Βασίλη Ζούλια. Πήγα στο παιχνίδι συνειδητά για να πονέσω. Δεν είναι διακοπές.»

«Ξέρω ότι ο κόσμος είδε μη κολακευτικά πλάνα δικά μου. Η πείνα μπορεί να σε κάνει να γίνεις πιο ακραίος. Αλλά νομίζω δεν έχασα ποτέ τον  έλεγχο. Όταν όμως κάποιος με χτυπήσει, όταν μου κάνουν κάτι άσχημο δε δέχομαι να μείνω σιωπηλός για να φανώ γλυκούλης. Δεν έχω την ανάγκη να πούνε ότι ο Περικλής είναι καλός. Δεν θέλω πλέον να ικανοποιώ τους άλλους και εγώ να μένω παραπονεμένος.Στο περιστατικό με τον Καλίδη, ένιωσα ότι με χτυπούσε ένας φίλος μου. Για αυτό το περιστατικό ένιωσα περήφανος. Ήμουν πολύ αυστηρός με τα παιδιά και χρησιμοποίησα κάποιες λέξεις που δεν θέλω να επαναλάβω. Τους έκρινα πολύ αυστηρά και αυτό δε μου άρεσε.»

«Η Ανθή Σαλαγκούδη, είχε αποφασίσει να μη μου μιλάει πριν φύγω από το παιχνίδι και είναι δικαίωμά της. Ο Ασημακόπουλος που γνώρισα εγώ είναι πολύ σοβαρός. Η περσόνα που βγάζει είναι λίγο διαφορετική.»

«Έχω μετανιώσει αν υπήρξα αιχμηρός, για τους ανθρώπους που αγαπάνε αυτούς που έκρινα εγώ. Ο Τριαντάφυλλος έχει τις καλές του στιγμές, είναι πολύ φωτεινός, διασκεδαστικός και δοτικός άνθρωπος. Το ριάλιτυ έχει μεγάλη επιτυχία και λόγω του Τριαντάφυλλου.»

«Θέλω να πω ότι οι θεατές, βλέπουν ένα μονταρισμένο πράγμα και υπάρχουν ώρες αγωνίας που δεν την βλέπουν οι τηλεθεατές. Η απόγνωση και η αγωνία εκεί είναι αληθινή. Να ξέρουν όταν κρίνουν τα παιδιά ότι είναι άνθρωποι. Να τους κρίνουν ευνοϊκά. Όταν γύρισα στη Ελλάδα, έφαγα γαλακτομπούρεκο και σπανακόπιτα, που δεν τα έτρωγα πριν!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για τη δημιουργία του που φόρεσε η Lady Gaga: Το πήγα στο ξενοδοχείο της όταν είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά το έβαλε και τρελάθηκα. Το να σχεδιάσεις ένα τέτοιο κόσμημα, δεν είναι δύσκολο να το σχεδιάσεις αλλά να το φτιάξεις. 

Για τα κιλά που έχασε στο παιχνίδι: Προσπαθώ να ξαναφτιάξω το κορμί μου γιατί έχασα 10 “μυϊκά” κιλά και πρέπει να φροντίσω το κορμί μου για την υγεία μου περισσότερο.

Δείτε το βίντεο στο 001.36'

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»