Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η χρήση της κάρτας ασυλίας έφερε τιτανομαχία! Η σωτηρία του Παύλου & η αποχώρηση

  24/03/2021 08:37
Η χρήση της κάρτας ασυλίας έφερε τιτανομαχία! Η σωτηρία του Παύλου & η αποχώρηση

Η χρήση της κάρτας ασυλίας έφερε τιτανομαχία! Η σωτηρία του Παύλου & η αποχώρηση

  24/03/2021 08:37

Το ζευγάρι Ανούς - Διονύση αποκαλύφθηκε στις κάμερες - Εκτός #MasterChefGR ένα από τα φαβορί!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το τεστ δημιουργικότητας ξεκίνησε το MasterChef το βράδυ της Τρίτης. Οι τρεις κριτές βρέθηκαν ξανά απέναντι στους διαγωνιζόμενους για να τους ανακοινώσουν τόσο τα καλά όσο και τα λιγότερο καλά μαντάτα.

Ποιοι όμως ήταν εκείνοι που μαγείρεψαν τα λιγότερο καλά πιάτα και θα έπρεπε να μονομαχήσουν για μια ακόμα φορά; Μια φορά που για έναν θα ήταν και η τελευταία στο MasterChef;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Όπως ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές στο πλατό, τα χειρότερα πιάτα ήταν αυτά που ετοίμασαν η Ανούς Χεριμιάν, ο Παύλος Χάππιλος, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και ο Αντώνης Μητρόπουλος.

Ο Παναγιώτης που ήταν ο μεγάλος νικητής της κάρτας ασυλίας, τελευταία στιγμή έκανε τη μεγάλη ανατροπή!

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας, προκαλώντας ένα υπόγειο κύμα αντιρρήσεων από ορισμένους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι θεώρησαν πως το συγκεκριμένο πιάτο δεν ανταποκρίνεται στο ζητούμενο της ημέρας.

Η Κάρτα Ασυλίας βρέθηκε στα χέρια νέου κατόχου, του Παναγιώτη Τζαμαλή και αρχικά κανείς δεν γνώριζε πως θα αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει.

Και αυτό γιατί ο Παναγιώτης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τελικά την κάρτα ασυλίας, λέγοντας πως επειδή χρωστούσε στον υποψήφιο από το τεστ δημιουργικότητας, Παύλο, ήθελε να τον απαλλάξει από την επόμενη δοκιμασία που θα έκρινε και την παραμονή του στο παιχνίδι. Έτσι, ο Παύλος σώθηκε και κατέβηκε για να διαγωνιστεί η Μαρίνα που ήταν η αμέσως επόμενη παίκτρια με την λιγότερο επιτυχημένη προσπάθεια στο προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας.

Η δοκιμασία αποχώρησης, λοιπόν, ξεκίνησε με ανατροπές. Στον εξώστη, υπήρχαν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, για εκείνους που βρίσκονταν κάτω και αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πραγματικά δύσκολο πιάτο αντιγραφής. Άραγε τα 120 λεπτά, που είχαν στη διάθεσή τους, θα ήταν αρκετά για να καλύψουν τα μαγειρικά κενά;

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef.

Ο λόγος για τους Ανούς Χεριμιάν, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αντώνης Μητρόπουλος οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Τάρτα Φυστίκι με βανίλια και βατόμουρο. Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήτανο Αντώνης Μητρόπουλος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας