Έσπασε το απόστημα! ΆνναΜαρία - James υποψήφιοι για αποχώρηση στο #SurvivorGR!

 

 

Η ανακοίνωση για το πάρτι της ένωσης στο #SurvivorGR, το ξέσπασμα Άννας Μαρίας και η μειωμένη απόδοση των Mπλε και η ήττα - Ξέσπασε ο Παύλος Γαλακτερός στον Τριαντάφυλλο – «Τον πατέρα μου μην τον πιάνεις στο στόμα σου» - Έβαλε τα κλάματα η Χριστίνα Κεφαλά και πυροβόλησε τον Μπάρτζη 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι εντάσεις δεν λένε να κοπάσουν στο Survivor 4 είτε οι ομάδες κερδίζουν και τρώνε, είτε χάνουν και πεινούν. 

Αυτή τη φορά το κλίμα διαταράχθηκε ξανά στην Kόκκινη ομάδα με αφορμή να όσα είπε ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο για τον Γιώργο Κοψιδά. Τα λόγια του τραγουδιστή φαίνεται να πείραξαν τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πρώην αρχηγό των Kόκκινων που αποχώρησε, αλλά βρήκε σε… τοίχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ειδικότερα, στην παραλία των Κόκκινων, ο νεαρός παίκτης θέλησε να εκφράσει την αντίθεση του με όσα είπε ο τραγουδιστής για τον Γιώργο Κοψιδά μετά την αποχώρηση του. Η συζήτηση, όμως, σημειώθηκε σε υψηλούς τόνους και ξέφυγε από την όποια ηρεμία.

Τριαντάφυλλος: Μεγάλε σε περνάω κάτι χρόνια και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Οπότε μη μου λες τώρα εμένα τέτοια.

Παύλος Γαλακτερός.: Δεν με νοιάζουν καθόλου τα χρόνια από τη στιγμή που συμπεριφέρεσαι έτσι. Έχεις χάσει τον σεβασμό μου εδώ και πολλές μέρες.

T.: Δεν πειράζει αγοράκι μου. Θα στα πει έξω ο πατέρας σου τι έχει δει και τι έχει γίνει.

Π.Γ.: Τον πατέρα μου δεν θέλω να τον πιάνεις στο στόμα σου σε παρακαλώ πολύ.

T.: Αυτό που άκουσες.

Π.Γ.: Τον πατέρα μου, σου ξαναλέω, δεν θέλω να τον πιάνεις στο στόμα σου, σε παρακαλώ πάρα πολύ.

T.: Ωραία, θα στα πουν έξω οι δικοί σου αυτά.

 

Το πρωί οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Κώστας Παπαδόπουλος προσπάθησαν να καταλάβουν τι προκάλεσε ένταση με τον Παύλο Γαλακτερό να τους εξηγεί. Ακόμα ένας πιθανός σύμμαχος του Ντάφυ φαίνεται να απομακρύνεται και ο τραγουδιστής όλο και να απομονώνεται. Κόντρα υπήρξε για ακόμα μια φορά και μεταξύ Τριαντάφυλλου και Καρολίνας, ενώ και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορούσε να συλλάβει πως κάποιος επειδή έχει πάει σε δύο live ενός τραγουδιστή μπορεί να αμφισβητήσει τον γιο του, αναφερόμενος στον πατέρα του Γαλακτερού. Τελικά ούτε να μαγειρέψει δεν αφήνουν τον Ντάφυ.

 

Σύμφωνα με τους Kόκκινους η Μαριάνθη μαγείρευε και ο Τριαντάφυλλος απλά ανακάτευε με την κουτάλα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούσε να φάει άλλη καρύδα με την υπόλοιπη ομάδα να αποφασίζει να του δώσει λίγο από το φακόρυζο. Η κίνηση των συμπαικτών να προσφέρουν λίγο από την μερίδα τους δεν έγινε αρχικά αποδεκτή από τον Ασημακόπουλο.

 

Στους Mπλε συζητούσαν για την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Βέλλη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζει η… τριάδα.

 

Από την άλλη η τριάδα (Τζειμς, Νίκος και Άννα Μαρία) συζητούσε την προσέγγιση στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος έχει κατακτήσει αυτή την εβδομάδα και την ατομική ασυλία.

 

Στους παίκτες της Mπλε ομάδας και πρώην συντρόφους στην ζωή θέλησε να αναφερθεί ο Τριαντάφυλλος. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να… προδώσει πως ακόμα υπάρχει ενδιαφέρον τουλάχιστον από την πλευρά του Σάκη Κατσούλη προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

«Ο Σάκης με τον Άλεξ τα υποκινούν λίγο τα πράγματα… Και αυτή που παίζει καταλυτικό ρόλο είναι μία… Είναι η Μαριαλένα εννοείται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Γιατί ο Σάκης είναι υπερκαψούρης, υπερωτευμένος και λατρεύει την Μαριαλένα».

«Δεν βλέπει τίποτα άλλο. … Δηλαδή ποιο Survivor, ποιοι φοίνικες και ποιες καρύδες! Βλέπει μόνο μια λέξη στα μάτια του… Μαριαλένα! Ότι του πει η Μαριαλένα μόνο. Οπότε πιστεύω ότι ο Σάκης, και κάτι άλλο να θέλει να κάνει, άμα του πει κάτι η Μαριαλένα είναι πραγματικά… Μαριαλένα» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Τέλος, με χαμόγελο, ο Τριαντάφυλλος τόνισε για τον Σάκη Κατσούλη πως «είναι πολύ ερωτευμένος, την αγαπάει πραγματικά και νομίζω την ακούει».

 

Κώστας: Ο Νίκος είναι πιστό pitbul, δεν θα φύγει από το αφεντικό του

 

Οι Mπλε θα αγωνιζόντουσαν πάλι χωρις Σάκη Κατσούλη και Χριστίνα Κεφαλά, με τον Τζέιμς Καφετζή να λέει πως θα τα δώσει όλα στον αγώνα για να μην βγει στον… τάκο. Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς ισχυρίστηκε πως η τριάδα δεν αγωνίζεται για την ομάδα.

 

Στον στίβο μάχης που είχε πολύ σπάσιμο εμποδίων εμφανίστηκε μόνο μια ομάδα. Αυτή ήταν η Kόκκινη η οποία πήρε… φαλάγγι την Mπλε επικρατώντας με σκορ 10-4, όπως και χθες και αφιέρωσαν τη νίκη στον Γιώργο Κοψιδά, «γιατί θέλει να φάει ντολμαδάκια», όπως έιπε η Νικολέτα.

 

Η ήττα των Mπλε έφερε κλάματα στην Αννα Μαρία γιατί μαζί της στον… τάκο θα έβγαινε ο Τζέιμς, ενώ την ίδια ώρα ο Αλέξης Παππάς έδινε εντολή στους υπόλοιπους να ψηφίσουν τον πρώην αρχηγό των Mπλε επειδή δεν έφερε αρκετές νίκες την τελευταία εβδομάδα.

 

Οι τέσσερις νίκες των Mπλε ήρθαν από Άννα Μαρία και Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος πιστεύει ότι οι υπόλοιποι δεν τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο και είπε ότι τώρα του δίνεται το δικαίωμα να ψηφίσει τον Τζειμς και με βάσει το αγωνιστικό κριτήριο.

 

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη πιστεύει ότι η ομάδα τους έχει αλλάξει επειδή έφυγε ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ οι υπόλοιποί θεωρούν ότι οι μπλε δεν τα έδωσαν όλα και κυρίως ο Αλέξης Παππάς έχασε επίτηδες.

 

Μεγάλη συζήτηση στους Μπλε για την απόδοση της ομάδας

 

Στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός, πριν οι Mπλε οδηγηθούν στην κάλπη, ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων με Kόκκινους και Mπλε να ξεσπάνε σε χειροκροτήματα.

Ηλίας: Αλέξη παίζεις για την πάρτη σου

 

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν εκ νέου Kόκκινοι και Mπλε μετά το πέρας του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας. Ένα αγώνισμα όπου ηττήθηκε ξανά η μπλε ομάδα.

Έτσι, η ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει και πάλι τον παίκτη εκείνο που θεωρεί τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί… ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα. Σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Παράλληλα, βέβαια, θα έπρεπε να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη έδειξε ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στην Άννα Μαρία Βέλλη και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό του Τζέιμς Καφετζή.

Όπως ήταν αναμενόμενο η πλειοψηφία ψήφισε Τζέιμς Καφετζή και τον έβγαλε στον… τάκο μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ ο Νίκος Μπαρτζής επέλεξε την Χριστίνα Κεφαλά δίνοντας την εξήγησή του.

 

Η Χριστίνα Κεφαλά στο άκουσμα της απόφασης του Νίκου, στον οποίο επέρριψε και ευθύνες για τον τραυματισμό της, ξέσπασε.

 

Ειδικότερα, η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε μέσα σε όλα πως «ο τραυματισμός μου ήταν σίγουρα ένα μεγάλο τράνταγμα για μένα, ωστόσο δεν τα παρατάω. Θέλω να μείνω στο παιχνίδι, δεν το βάζω με τίποτα κάτω. Και δέκα φορές να πέσω, θα σηκωθώ 100. Και 200 και 300! Δεν νομίζω ότι για μένα έχει τελειώσει το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να φύγω. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι έχω ακόμα να δώσω, να μάθει ο κόσμος για μένα και για τον χαρακτήρα μου, για την αγωνιστικότητα μου. Είναι πολύ νωρίς να φύγω».

«Από ότι βλέπουμε το παιχνίδι είναι μια στρατηγική. Τα τρία αυτά άτομα λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι» πρόσθεσε εμφανώς φορτισμένη η παίκτρια των Μπλε. «Είναι μια αδικία για ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται εδώ. Που δεν έχω δημιουργήσει ούτε ένα πρόβλημα».

Τότε τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης προκειμένου να στηρίξει τους λόγους για τους οποίους «έδωσε» την συμπαίκτρια του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. «Άμα ήθελα να χτυπήσω την Χριστίνα για το πρόβλημα της υγείας της νομίζω πως θα ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος. Πολλές φορές έχει πει ότι πονάει και δεν μπορεί”.

“Εφόσον εγώ παραμένω στο παιχνίδι και σηκώνομαι σε δύο μέρες, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου πει για την υγεία μου το παραμικρό! Και δεν σου το επιτρέπω» ξέσπασε βουρκωμένη η υποψήφια προς αποχώρηση προς τον Νίκο Μπάρτζη. «Είμαι πολύ περήφανη και στη μάνα μου τώρα που με βλέπει»!

Με τη σειρά του, ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε πως «με αυτά που λένε όλοι αισθάνομαι απάνθρωπος τελειως, ότι είμαι ένα σκουπίδι που την ψηφίζω και δεν ισχύει αυτό»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι