Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι δύο νέοι υποψήφιοι (23/03) για αποχώρηση, μετά την ΆνναΜαρία στο #SurvivorGR

  23/03/2021 11:04
Οι δύο νέοι υποψήφιοι (23/03)  για αποχώρηση, μετά την ΆνναΜαρία στο #SurvivorGR

Οι δύο νέοι υποψήφιοι (23/03) για αποχώρηση, μετά την ΆνναΜαρία στο #SurvivorGR

  23/03/2021 11:04

Δύο από τα τρία μέλη της κλίκας των Μπλε υποψήφια για αποχώρηση στο #SurvivorGR! Θα την πληρώσει ο τρίτος - ο άσχετος; - Χαμός στην Kόκκινη ομάδα – Ο Παύλος ξεσκεπάζει τον Τριαντάφυλλο!

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τι και αν η Kόκκινη ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και έφαγε, την επόμενη μέρα στην παραλία η ατμόσφαιρα είναι… ηλεκτρισμένη!

Να υπενθυμίσουμε ότι στο συμβούλιο του νησιού αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά στο τέλος με μικρή διαφορά υποψήφια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη από την μπλε ομάδα και είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Τι συνέβη όμως την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην παραλία της Kόκκινης ομάδας, όλοι τα βάζουν εναντίον του Τριαντάφυλλου!

Ο Παύλος Γαλακτερός σε έξαλλη κατάσταση, λέει: «Καθώς περνούσαν οι μέρες συνέχισα να τον σέβομαι μέχρι τη μέρα που ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος… εκείνη τη μέρα άλλαξαν όλα! Ξαφνικά το παίζει θύμα…»!

O Παύλος ακούγεται να λέει στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο: «Ο Τριαντάφυλλος νομίζει ότι ξέρει τον πατέρα μου, επειδή τον έχει δει τρεις φορές»!

Ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει: «Τολμάς να πεις ότι εγώ ξέρω τον πατέρα σου και θα στο πει και ο ίδιος επειδή έχει πάει δυο φορές σε live…»!

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη τονίζει ότι η ομάδα χρησιμοποιεί τον Παύλο στρατηγικά για να τον… νευριάσουν και να βγει εκτός εαυτού «και να πουν να εσύ τα βάζεις με έναν πιτσιρικά»!

Spoiler για το αποψινό επεισόδιο του #SurvivorGR έδωσε στην έναρξη του «Πρωινού» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η εκπομπή, «Ευτυχείτε»!

Μετά την Άννα Μαρία Βέλλη, που ψηφίστηκε χθες, στο συμβούλιο του νησιού, ως η πρώτη υποψήφια, οι επόμενοι δύο παίκτες που βγαίνουν στον… τάκο είναι η Χριστίνα Κεφαλά και ο Τζέιμς Καφετζής.

Για ακόμα μία ημέρα, η Kόκκινη ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι Mπλε να έρχονται ξανά σε δύσκολη θέση

Η Mπλε ομάδα θέλει να σπάσει την υποομάδα, Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο και θα ψηφίσουν προς αποχώρηση τον Τζέιμς!

Άρα, η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς θα είναι στον τάκο και ο Νίκος Μπάρτης που κέρδισε την ασυλία θα ψηφίσει το τρίτο άτομο, που είναι η Χριστίνα Κεφαλά… 

Και θα φύγει η Χριστίνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας