Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο θάνατος του αδερφού του από καρκίνο τον στιγμάτισε... Πάντα κλαίει…»

  23/03/2021 10:35
«Ο θάνατος του αδερφού του από καρκίνο τον στιγμάτισε... Πάντα κλαίει…»

«Ο θάνατος του αδερφού του από καρκίνο τον στιγμάτισε... Πάντα κλαίει…»

  23/03/2021 10:35

Η κολλητή του Γιώργου Ασημακόπουλου του #SurvivorGR κάνει αποκαλύψεις «Δεν έβλεπε τους γονείς του»

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο ήρθε πολύ κοντά. Ο νεαρός σχεδιαστής έχει χάσει σε μικρή ηλικία των αδερφό του από καρκίνο και αυτή η απώλεια του στοίχισε πολύ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βίκυ Μαρκάτου, κολλητή του Γιώργου Ασημακόπουλου, μίλησε σήμερα στο «Happy Day» και είπε σχετικά με το δυσάρεστο γεγονός: «Διάβασα αμέσως την ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου. Εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασα, είναι ένα περιστατικό που ξέρουμε λίγοι άνθρωποι. Εγώ το ξέρω από τον πρώτο καιρό που ήρθαμε κοντά με τον Γιώργο και πιστεύω ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού –έξω από την οικογένεια- μπορεί να το ξέρουν-. Αυτό που υπέθεσα είναι ότι με τον Περικλή πρέπει να ήρθαν πολύ κοντά για να του εκμυστηρεύτηκε κάτι τόσο σοβαρό.

Είναι ένα περιστατικό που έχει στιγματίσει τον Γιώργο σε πολύ τρυφερή ηλικία και του έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο προσανατολισμό στη ζωή του. Ήταν πολύ μικρός και για πάρα πολύ καιρό δεν έβλεπε τους γονείς του που ήταν στα νοσοκομεία για να δώσουν ό,τι μπορούσαν να δώσουν στον αδερφό που χάθηκε. Ο Γιώργος το περιγράφει και κλαίει πάντα. Αυτό ακριβώς δείχνει ποιος είναι ο Ασημακόπουλος, ο οποίος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ κάτι τέτοιο για να αποσπάσει τη συμπάθεια του κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας