«Προφανώς και θα κοιμόμουν δίπλα στο Σάκη για να τον βοηθήσω»

 

Η μάχη για το φαγητό και την ασυλία, οι εντάσεις στους Μπλε, ο χρησμός και το ευχαριστώ του Ντάφυ και ο τραυματισμός που έφερε το ζευγάρι πιο κοντά  - Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το #SurvivorGR

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση απο το Survivor 4 αυτή την έβδομάδα, λαμβάνοντας 4 ψήφους των συμπαικτών της στην μπλε ομάδα, η οποία ηττήθηκε μετά απο καιρό στο αγώνισμα της ασυλίας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με μια σημαντική απουσία θα ήταν αναγκασμένοι να ριχτούν στο στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης οι Mπλε για το φαγητό και την ασυλία, καθώς ο τραυματισμός του Σάκη Κατσούλη αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ότι περίμεναν και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μια εβδομάδα.

Ο ίδιος γυρίζοντας στην καλύβα των μπλε από το νοσοκομείο, είπε ότι του έριξαν τέσσερις ενέσεις και θα έχει για επτά ημέρες ράμματα, γεγονός που τον θέτει αυτόματα εκτός του αγωνίσματος ασυλίας καθώς δεν πρέπει να τρέχει και να προσέχει με το νερό. Μάλιστα ο Σάκης ζήτησε από την Ελευθερία Ελευθερίου να κοιμηθεί λίγο πιο πέρα για να είναι δίπλα του η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να τον φροντίσει, αν χρειαστεί.

Εκτός παραμένει και η Χριστίνα Κεφαλά.

 

Ο τραυματισμός του 30χρονου επιχειρηματία ωστόσο έδωσε την δυνατότητα να έρθει ακόμα πιο κοντά στην πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Αλέξης Παππάς σε ρόλο κουμπάρου.

 

Στους Kόκκινους συνεχίζουν να έχουν θέμα με τον Τριαντάφυλλο με την Καρολίνα Καλύβα να πιστεύει πως όταν επιστρέψει ο τραγουδιστής αγωνιστικά θα είναι ο πελάτης των Mπλε. Ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από τη νίκη και το φαγητό. Ο Ντάφυ πάντως έκανε τον χρησμό του και ανακοίνωσε πως αν χάσουν οι Mπλε θα ψηφίσουν Άννα Μαρία.

 

Η πείνα ήταν μεγάλο κίνητρο και εκμεταλλευόμενοι και την απουσία του Σάκη, οι kόκκινοι μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη.

 

Κολύμπι, τροχαλίες, εμπόδια ισορροπίας και στόχοι φάνηκε πως δυσκόλεψαν αυτή την φορά τους Mπλε, με τους Kόκκινους να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 10-4.

 

Η ήττα των Mπλε εκτός από νηστικούς θα τους οδηγούσε στη διαδικασία της ψηφοφορίας με τους Τζειμς, Νίκο και Άννα Μαρία να ποντάρουν στην ατομική ασυλία για να σωθεί η… τριάδα. Την ίδια ώρα ο Αλέξης Παππάς αναζητούσε το άτομο που δημιουργεί αρνητικό κλίμα στην ομάδα.

 

Μία συζήτηση από τα παλιά είχαν στην μπλε ομάδα του Survivor, που δημιούργησε εκρήξεις κι εντάσεις.

Η κουβέντα ξεκίνησε για το γεγονός ότι η μπλε ομάδα έχει διασπαστεί και το πως θα κινηθεί η ψηφοφορία. Όταν ο James Καφετζής ανέφερε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είναι από τις πιο αδύναμες παίκτριες, η ίδια δεν το δέχτηκε και πολύ καλά. Ο James από την άλλη έλεγε ότι προσπαθεί να μιλήσει πολιτισμένα στην ομάδα αλλά κανένας δεν ασχολείται. Φυσικά στην συζήτηση ήρθε κι ο Αλέξης Παππάς, ως υποκινητής της υποομάδας ενάντια στον James Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τον πρώτο να αναφέρει ότι η συζήτηση για την ένωση της μπλε ομάδας ξεκίνησε από τον James Καφετζή γιατί φοβάται ότι θα ψηφιστεί. Τα λόγια έφεραν λόγια για την υποστήριξη του ενός παίκτη ή του άλλου, ώσπου η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε με τον James Καφετζής που δεν την άφηνε να μιλήσει. Η ίδια έκανε λόγο ότι δεν έλαβε στήριξη παλιότερα σε σχέση με άλλα πρόσωπα.

Μπάχαλο για άλλη μια φορά η Mπλε ομάδα

 

Την ατομική ασυλία την κατέκτησε ο Νίκος Μπάρτζης,  ανακούφισε τους Τζειμς και Άννα Μαρία και ταυτόχρονα χάλασε την ψυχολογία άλλων πέντε συμπαικτών του. Όταν όλοι επέστρεψαν στην καλύβα τους δεν έλειψαν και οι εντάσεις με αναδρομές στο παρελθόν.

 

Σε ότι αφορά τους νικητές που τελικά μετά από αρκετό καιρό κατάφεραν να φάνε και να πάνε στο συμβούλιο ως θεατές, το κλίμα ήταν καλό, με τον Τριαντάφυλλο να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του που τον τάισαν hot dog με τηγανιτές πατάτες και αναψυκτικο. 

 

Στο συμβούλιο ο Σάκης μίλησε για χάσμα των δυο ομάδων που μεγαλώνει. Ο Νίκος ανέφερε ότι ο Σάκης τον έχει πλησιάσει με σκοπό να τον απομακρύνει από τον Τζειμς με τον Σάκη να τον αποκαλεί ψεύτη. «Αν πιστεύουν ότι το πρόβλημα είμαι εγώ να με ψηφίσουν» ήταν η θέση του Τζειμς.

 

Τελικά ο χρησμός του Τριαντάφυλλου αποδείχθηκε αληθινός και η Άννα Μαρία Βέλλη με  4 ψήφους βγήκε στον... τάκο.

 

Το χάσμα στην Mπλε ομάδα του Survivor μοιάζει αγεφύρωτο κι οι δύο πλευρές δεν συμφωνούν.

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε ότι όλοι είναι χαμένοι και δεν βρίσκει κόσμο για τις δουλειές ενώ δεν πλησιάζει και πολύ τον Αλέξη Παππά για να μην χαρακτηριστεί ότι είναι με το μέρος τους. Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης την «είπε» στον Σάκη Κατσούλη επειδή του έλεγε ότι είναι καλό παιδί και να μην κάνει παρέα με τον James Καφετζή γιατί θέλει να υποκινεί τα νήματα. Στο τέλος κατέληξε: «Φάσκεις κι αντιφάσκεις». Ο Σάκης αντέδρασε ειρωνικά στα λεγόμενά του αναφέροντας: «Ψεύτες στα μάτια δεν κοιτάω»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»