Όλες οι συγκινητικές - εντυπωσιακές μεταμφιέσεις του #YFSFgr! Ποια ξεχώρισε;

 

Eνσάρκωσαν έναν χαρακτήρα που αγαπήσαμε στους προηγούμενους κύκλους του #YFSFgr, σε νέες τραγουδιστικές περιπέτειες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαρία Μπεκατώρου, λαμπερή και απαστράπτουσα καλωσόρισε τους διαγωνιζόμενους και το κοινό του «Your Face Sounds Familiar All Star» σε ένα μοναδικό show που... έκλεισε το μάτι στο παρελθόν.

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν διανύει μόνο την καλύτερη επαγγελματική της περίοδο αλλά κάνει, ταυτόχρονα, και ένα σερί ονειρικών εμφανίσεων από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του εβδομαδιαίου ψυχαγωγικού show του ANT1: Your Face Sounds Familiar-All Star. Κάθε Κυριακή τα glam looks της συναγωνίζονται για το ποιο θα κερδίσει τον τίτλο του «πιο εντυπωσιακού» στο τέλος της σεζόν και πιστεύουμε με βεβαιότητα πως το σημερινό black gown της διεκδικεί μία θέση στην πρώτη τριάδα αυτού του άτυπου διαγωνισμού.  

Η όμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο, maxi φόρεμα σε bodycon γραμμή που ανοίγει με «γοργονέ» τελείωμα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη. Ολοκλήρωσε το total black look της με κοσμήματα Danelian diamond club και πέδιλα Tsakiris Mallas. To styling της Μαρίας για μία ακόμα φορά επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, το μακιγιάζ της η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης. Το ίσιο χτένισμά της αναδείκνυε ακόμα περισσότερο το chic gown της και έδινε έναν Old Hollywood αέρα στην εμφάνισή της

 

Μαζί με τους κριτές, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, υποδέχθηκαν τους καλλιτέχνες οι οποίοι ενσάρκωσαν χαρακτήρες που τους χάρισαν την πρωτιά στους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού, αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό τραγούδι!

Οι μεταμορφώσεις ήταν οι εξής:

Θανάσης Αλευράς – Στέλλα Κονιτοπούλου

Τη Στέλλα Κονιτοπούλου κλήθηκε να ενσαρκώσει για ακόμα μία φορά, ύστερα από οκτώ χρόνια ο Θανάσης Αλευράς στο αποψινό Υour Face Sounds Familiar – All Star. 

Στον πρώτο κύκλο του σόου μεταμφιέσεων ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε κλέψει τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας το «Τα σφάλματά σου πέλαγα», ενώ απόψε τραγούδησε «Καίει το καμίνι».

Όπως είναι φυσικό, η εμφάνισή του προκάλεσε πολλά γέλια στο πλατό, καθώς για άλλη μία φορά η μεταμόρφωση ήταν εξαιρετική.

Μάλιστα, μία πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή, καθώς αμέσως μετά την ερμηνεία του, στη σκηνή εμφανίστηκε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Οι δύο καλλιτέχνες λοιπόν είπαν ένα απολαυστικό ντουέτο και έκλεψαν τις εντυπώσεις

Κρατερός Κατσούλης – Διονύσης Σαββόπουλος

Πολύ αγαπημένη και η μεταμφίεση του Κρατερού Κατσούλη. 

Φυσικά μιλάμε για την μίμηση του Διονύση Σαββόπουλου. Μια μίμηση που πριν από 8 χρόνια στο 6ο τότε Live του Your Face Sounds Familiar με το τραγούδι «Ας κρατήσουν οι χοροί» είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καλύτερες κριτικές ενθουσιάζοντας όλο το πλατό και το τηλεοπτικό κοινό.

Και τον είχε αγχώσει πολύ η συγκεκριμένη μεταμφίεση τότε τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή. Και την είχε δουλέψει πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα όμως σίγουρα τον δικαίωσε. Γιατί και τότε και τώρα, η αλήθεια είναι πως ο Κρατερός τα κατάφερε εξαιρετικά. Σήμερα στο πλατό του YFSF All Star, με το «Μη μιλάς άλλο γι' αγάπη»

Λευτέρης Ελευθερίου – Σάκης Ρουβάς

Δεν θα μπορούσε μάλλον να ξεκινήσει καλύτερα από αυτήν την εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου.

Οι παίκτες αναβιώνουν αξέχαστες μεταμφιέσεις που έκαναν στο παρελθόν αλλά σε νέα τραγούδια. Αν δεν κάνουμε λάθος μάλιστα, όλες όταν έγιναν είχαν κερδίσει και την πρώτη θέση στις τότε εμφανίσεις τους. Δύσκολη δηλαδή η δουλειά της κριτικής επιτροπής σήμερα στο YFSF All Star.

Και η αλήθεια είναι πως αν και έχουν περάσει 6 χρόνια από την μεταμφίεση του σε Σάκη Ρουβά, το εν λόγω act με το τραγούδι «Η καρδιά μου» είχε αφήσει εποχή. 

Σήμερα το τραγούδι που του δόθηκε ήταν το «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» από την εμφάνιση του clip του. Ο Σάκης Ρουβάς όμως σίγουρα του πάει του Λευτέρη Ελευθερίου που συνηθίζει να μην αφήνει τον ρόλο ακόμα και στην είσοδό του στη σκηνή, αλλά και την ώρα της κριτικής. Έγινε λοιπόν ο Σάκης και εντυπωσίασε και πάλι.

Ησαΐας Ματιάμπα – Στέλιος Καζαντζίδης

Έναν θρυλικό λαϊκό τραγουδιστή διάλεξε το κοινό για να ξανακάνει, ο Ησαϊας Μπατιάμπα. 

Φυσικά μιλάμε για τον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη τον οποίο και μιμήθηκε εξαιρετικά πριν από 4 χρόνια στη συμμετοχή του στον τότε κύκλο του Your Face Sounds Familiar ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Τότε τραγούδησε τη «Ζιγκουάλα» σε σκηνικό ασπρόμαυρο. Σήμερα του δόθηκε ένα επίσης πασίγνωστο και πιο βαρύ τραγούδι του υπέροχου Καζαντζίδη «Το τελευταίο βράδυ μου». Το σκηνικό γύρω του παρόμοιο, αφού οι εμφανίσεις του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή εκείνη την εποχή ήταν καθιστός σε πάλκο με την κιθάρα του στα χέρια και την τεράστια φωνή του να μην χρειάζεται τίποτα άλλο. Αυτό κλήθηκε να κάνει και ο Ησαϊας Ματιάμπα στο εορταστικό επεισόδιο του YFSF All Star.

Και τα πήγε για άλλη μια φορά πάρα πολύ καλά εντυπωσιάζοντας τους κριτές που έλαβαν υπ' όψιν τους πως στην πραγματικότητα δεν τραγουδάει αυτό το ρεπερτόριο.

Στα παρασκήνια ο Ησαϊας είναι από τους πιο ήσυχους συμμετέχοντες, τελειώνει τις πρόβες του και κλείνεται στο καμαρίνι του με δύο κορίτσια. Όχι δεν μιλάμε πονηρά, μιλάμε για τα δύο σκυλάκια του, την Άφρο και την Ηρώ που τον ακολουθούν παντού και είναι δύο γλύκες. Η Άφρο είναι ένα αξιολάτρευτο Golden Retriever και η Ηρώ, ένα μικροσκοπικό τσιουάουα. Και οι δύο μαζί απίθανος συνδυασμός.

Ίαν Στρατής – Freddie Mercury (Queen)

Μια μίμηση που είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια και είχε σκίσει αφού ήταν σοκαριστικά ίδιος με τον αδικοχαμένο και υπερταλαντούχο σταρ. Και μπορεί οι φήμες την περασμένη εβδομάδα να τον ήθελαν να αποχωρεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Ίαν όχι μόνο συνεχίζει στο show, αλλά σκίζει κιόλας. Και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη για τον ίδιον χρονική περίοδο.

Τότε είχε αποθεωθεί από την κριτική επιτροπή και από το κοινό και τα περισσότερα σχόλια μιλούσαν διθυραμβικά για το ταλέντο του, που είναι αναμφισβήτητο.

Το έδειξε και τότε, το δείχνει και σε κάθε επεισόδιο, το έδειξε και σήμερα στην αναβίωση αυτής της μοναδικής μίμησης στο YFSF All Star. Και μπορεί το τραγούδι να ήταν άλλο, αλλά τα συναισθήματα που δημιούργησε παρόμοια.

Και φυσικά ανάλογα ήταν και τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και σε αυτή την μίμηση. Ο Ίαν τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή του YFSF και ξεχώρισε για άλλη μια φορά.

Μπέττυ Μαγγίρα – Cher

Μια εμφάνιση υπερπαραγωγή έκανε, η Μπέτυ Μαγγίρα. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που ανήκει στις πρώτες φουρνιές που συμμετείχαν στο εν λόγω show που αγαπήθηκε τόσο από το τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζει να χαρίζει υπέροχες στιγμές, στο σημερινό YFSF All Star, βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με την Cher.
 
Μια μίμηση που είχε αφήσει εποχή το 2014 στην τότε συμμετοχή της Μπέτυς στο Your Face Sounds Familiar. Όχι μόνο γιατί ήταν μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις, αλλά γιατί ήταν και από τις πιο πετυχημένες μιμήσεις που έχουμε δει στο show. Εξίσου σέξι και κούκλα και στη σημερινή της εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά με latin τραγούδι, το «Dov'e l' amore», μια από τις τεράστιες επιτυχίες της Cher. Που όπως είπε και ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν το αντίπαλο δέος του «La isla Bonita» της Madonna.
 
Και η Μπέτυ πραγματικά ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή. Έχοντας μάλιστα δίπλα της και την επίσης κούκλα χορογράφο του YFSF, Άννα Αθανασιάδη. Αλλά αυτό που ακολούθησε μετά το τέλος της κριτικής και το άφθονο χιούμορ της Μπέτυς Μαγγίρα προς τους κριτές, ήταν στην κυριολεξία ένα μεγάλο πάρτι.

Ματθίλδη Μαγγίρα – Ρένα Βλαχοπούλου

Με ένα μοναδικό guest δίπλα της εμφανίστηκε, η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Και με μια λατρεμένη μεταμφίεση που είχε σαρώσει όταν την πρωτοέκανε στη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar την άνοιξη του 2016.

Μιλάμε φυσικά για την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου. Πριν πέντε χρόνια η Ματθίλδη την μιμήθηκε συγκλονιστικά με το υπέροχο τραγούδι «Η μοδίστρα» και την θρυλική ατάκα «Σούζυ τρως και ψεύδεσαι και τρως». Παίρνοντας μάλιστα εκείνη τη βραδιά πανηγυρικά τη νίκη.

Σήμερα είχε διπλό ρόλο ως Ρένα, από την ταινία «Η Κόμησσα της Κέρκυρας», τραγούδησε και το ομώνυμο «Κέρκυρα» αλλά και το «Πετεινάρι». Δεν το λες και εύκολη υπόθεση.

Η παραγωγή του YFSF, όμως της έφερε δίπλα της και το δεύτερο τραγούδι ένα υπέροχο guest έκπληξη. Αν θυμάστε στην συγκεκριμένη ταινία με την Ρένα Βλαχοπούλου χόρευε ο Φώτης Μεταξόπουλος. Μεταξόπουλος χόρεψε και στη μίμηση σήμερα αλλά όχι ο Φώτης, ούτε ο Πάνος αλλά ο μικρός γιος του πασίγνωστου χορευτή και χορογράφου, ο Κοσμάς Μεταξόπουλος.

Μιλάμε φυσικά για τον μικρότερο γιο του Φώτη Μεταξόπουλου που είναι κι αυτός χορευτής, όπως ο πατέρας του και ο αδερφός του και μάλιστα εξαιρετικός, που όμως τουλάχιστον μέχρι σήμερα έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ύπαρξή του όμως στη σκηνή σε αυτό το χορευτικό ήταν αν μη τι άλλο μοναδική και συγκινητική και για τον ίδιον.

Κατερίνα Στικούδη – Δήμητρα Γαλάνη

Άλλη μια εμφάνιση που θα συζητηθεί έκανε, η Κατερίνα Στικούδη. 

Μια εμφάνιση που διάλεξε ο κόσμος για εκείνη, αφού σήμερα στο YFSF All Star, εκτός από τους παίκτες είναι και οι μιμήσεις All Star. Αυτές δηλαδή που ξεχώρισε το κοινό από τις προηγούμενες συμμετοχές των παικτών στο show.

Και σίγουρα η μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη σε Δήμητρα Γαλάνη τον Φεβρουάριο του 2019 είναι μια από αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές του YFSF.

Και μια από τις πιο αγαπημένες της ίδιας της ταλαντούχας τραγουδίστριας που όπως σας έχουμε ξαναπεί δουλεύει πολύ σκληρά και ασταμάτητα για να αποδόσει όσο γίνεται καλύτερα κάθε act που της ανατίθεται. Γι' αυτό και με κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει τόσο το κοινό, όσο και την κριτική επιτροπή που συνήθως έχει μόνο καλά λόγια να της πει. Λόγια που την συγκινούν πάντα. Και φαίνεται.

Αυτό συνέβη και σήμερα που κλήθηκε να κάνει και πάλι την Δήμητρα Γαλάνη σε άλλο ένα τραγούδι της σταθμό, το υπέροχο «Αν».

Μια μεταμόρφωση που πήρε ώρες για να ολοκληρωθεί αφού η Κατερίνα Στικούδη έπρεπε να γίνει στην κυριολεξία μία άλλη. Οι συντελεστές του YFSF, όμως κάνουν πράγματικά μοναδική και άκρως επαγγελματική δουλειά.

Τάνια Μπρεάζου – Τζένη Βάνου

Έκλαψε και πέρυσι, έκλαψε και φέτος η Τάνια Μπρεάζου. 

Η Τζένη Βάνου, ήταν η περσινή εμφάνιση σταθμός της ταλαντούχας τραγουδίστριας στο Your Face Sounds Familiar, και η τελευταία που είδαμε στον προηγούμενο κύκλο αφού μετά από αυτό το επεισόδιο στις 22 Μαρτίου του 2020 που γυριζόταν ήδη τότε χωρίς κοινό, διεκόπηκε τελικά ο συγκεκριμένος κύκλος του show λόγω του Κορωνοϊού.

Και ήταν και νικητήρια τότε, αφού πραγματικά η ερμηνεία της και η φωνή της στο υπέροχο τραγούδι «Η σκλάβα» είχε αφήσει άφωνους τους κριτές που την αποθέωσαν. Αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα που η εντυπωσιακή Τάνια κλήθηκε να ερμηνεύσει στο YFSF All Star, ως Τζένη Βάνου, το θρυλικό «Έρωτά μου ανεπανάληπτε».

Μεγάλες στιγμές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού αναβίωσαν ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Τάνια Μπρεάζου ως Στέλιος Καζαντζίδης και Τζένη Βάνου αντίστοιχα. 

Οι δύο καλλιτέχνες ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το καθιερωμένο ντουέτο που παρακολουθούμε σε κάθε σόου του Your Face Sounds Familiar και πραγματικά εντυπωσίασαν.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ο οποίος λίγο πριν είχε εντυπωσιάσει στη σκηνή του YFSF υποδυόμενος και μιμούμενος τον Στέλιο Καζαντζίδη ενώ το ίδιο έκανε και η Τάνια Μπρεάζου η οποία έδωσε on camera τον καλύτερό της εαυτό, ξεχωρίζοντας.

Και ως ντουέτο, οι δύο καλλιτέχνες πραγματικά χάρισαν στο σόου μία πολύ όμορφη νότα. Δείτε την εμφάνισή τους.

Την ίδια ώρα η Κατερίνα Παπουτσάκη μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο το καταευχαριστιόντουσαν, με την ηθοποιό στην αγκαλιά του μετρ των μιμήσεων να χορεύει ένα υπέροχο τσιφτετέλι και να διασκεδάζει.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος στο «Your Face Sounds Familiar All Star» έχει φιλανθρωπικό σκοπό, και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου, η οποίας μεταμφιέστηκε σε Τζένη Βάνου, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για το αποτέλεσμα που παρουσίασε επί σκηνής αλλά και την πολύ επιτυχημένη μεταμφίεσή της.

Την επόμενη Κυριακή στο Your Face Sounds Familiar θα δούμε τους:

  • Ίαν Στρατής σε One
  • Κατερίνα Στικούδη σε Χρήστος Αυγερινός
  • Μπέττυ Μαγγίρα σε Τυχερή Κάρτα
  • Ματθλίδη Μαγγίρα σε Tina Turner
  • Τάνια Μπρεάζου σε Dua Lipa
  • Ησαΐας Ματιάμπα σε Disturbed
  • Θανάσης Αλευράς σε Δημήτρης Κόκκοτας
  • Κρατερός Κατσούλης σε Άννα Παναγιωτοπούλου
  • Λευτέρης Ελευθερίου σε Radiohead

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων