«Ο Κοψιδάς μας είπε βλάκες και τον κόσμο ηλίθιο, με νοημοσύνη κάτω από μέσο όρο»

 

Κατακεραύνωσε στο #SurvivorGR ο Παππάς τον Κοψιδά  - Τα πήρε και ο Τριαντάφυλλος - Ξανά στο στόχαστρο ο James - Το σερί που χτίζουν οι Mπλε, ο τραυματισμός του Σάκη και το κουίζ των ερωτήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor 4 και η παραμονή των άλλων δυο υποψήφιων, του Τριαντάφυλλου και της Μαριάνθης Κάσδαγλη, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης καιι στις δυο παραλίες του ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Τριαντάφυλλος που για τρίτη φορά βγαίνει στον… τάκο και συνεχίζει ακάθεκτος στον Άγιο Δομίνικο έκρινε αυστηρά τον πρώην πλέον αρχηγό των Kόκκινων για τα όσα είπε για τον κόσμο μόλις του ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός οτι θα μπει στη βάρκα της επιστροφής.

 

Ο Ντάφυ μπορεί να παρέμεινε στο Survivor όμως η ομάδα του συνεχίζει και τον έχει απομονωμένο. Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Κόρομι δεν τον υπολογίζουν, με τον τραγουδιστή να μην καταλαβαίνει τον λόγο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έλεγε στενοχωρημένος ότι έφυγε ο μπαμπάς τους, ο ιδρυτής της Κόκκινης ομάδας ενώ από την άλλη ο Τριαντάφυλλος φάνηκε τρομερά ενοχλημένος με όσα είπε όταν αποχώρησε: «Ο κόσμος είδε την αλήθεια και ψήφισε.

Είμαι πολύ συγκινημένος με την αγάπη του κόσμου, νιώθω τόσο όμορφα. Με αυτά που είπε είναι σαν να υποτιμά τον κόσμο και τον έβγαλε ηλίθιο. Δεν σεβάστηκε τα χρήματα που έδωσαν. Όταν πήγα να τον αγκαλιάσω στην αποχώρηση, απομακρύνθηκε. Τρεις μήνες μαζί είμαστε και για ένα λεπτό που μιλήσαμε έντονα, με έβγαλες τον χειρότερο άνθρωπο. Εσύ δεν δίνεις την καλή ενέργεια.

Είχαν στρατηγική. Ήθελαν να εξοντώσουν εμένα και την Μαριάνθη. Όταν έφυγε είπε στον Ηλία Μπόγδανο, παίξαμε και χάσαμε… Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την καλύβα. Δεν μιλιούνται.» Στο τέλος επικράτησε η γνωστή ένταση ανάμεσα στον ίδιο και στον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος μίλησε για φθηνό ριάλιτι του Τριαντάφυλλου.

 

Για τον Γιώργο Κοψιδα μίλησε και ο Αλέξης Παππάς. Ο ηθοποιός έδειξε να μην συμφωνεί με όσα είπε ο συνάδελφός του και αντίπαλος του στο Survivor τόσο για τον κόσμο, όσο και για αυτούς που έμειναν.

 

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν περίμενε να φύγει ο ηγέτης των Kόκκινων, όπως τον έχει αποκαλέσει, όμως όπως είπε καταλαβαίνει την αντίδραση που έβγαλε.

Ο Αλέξης Παππάς εκτόξευσε πυρά για την στάση του ίδιου: «Ηγέτη τον αποκαλούσαν οι Κόκκινοι και κάποιοι από την μπλε ομάδα αλλά αυτός μας έβρισε όλους εν μέρει κι άφησε υπονοούμενα ανοιχτά ότι ο κόσμος παρακολουθεί ένα σάπιο κι υποβαθμισμένο πρόγραμμα κι ότι η νοημοσύνη του είναι κάτω από του μέσου όρου.

Έπρεπε να πει συγγνώμη στον κόσμο για τα λάθη του που δεν τα καταλάβαινε και για όλη την ταλαιπωρία που τον έβλεπε. Είχα δίκιο που κατέκρινα και τον Κόρο για την στάση του στον Τριαντάφυλλο.

Ο Κοψιδάς μας είπε βλάκες και μπάζα και τον κόσμο ηλίθιο. Όταν ήταν υποψήφιος την πρώτη φορά και παρέμεινε, ο κόσμος δεν ήθελε ίντριγκα;»

 

Στον στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό δυο παίκτες κάθε ομάδας έπρεπε να συνεργαστούν και να σπρώξουν έναν τεράστιο μεταλλικό κύβο ανάμεσα σε εμπόδια πριν φτάσουν στους στόχους. Κόκκινοι και Mπλε έδωσαν σκληρή μάχη από την αρχή σε έναν ισορροπημένο αγώνα που ο νικητής θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Αν και οι Mπλε έφτασαν πρώτοι στις 9 νίκες, οι Kόκκινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

 

Στον τελικό οι Κόρο, Ηλίας, Καρολίνα και Νικολέτα θα τα έβαζαν με Σάκη, Νίκο, Μαριαλένα και Άννα Μαρία. Οι Kόκκινοι αν και έφτασαν πρώτοι στους στόχους δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν με τους Mπλε να κάνουν το 10-9 και να αφήνουν για 2η εβδομάδα νηστικούς τους κόκκινους.

 

Η νίκη δεν φέρνει πάντα ηρεμία στην ομάδα που την κατακτάει. Ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζουν να τα έχουν με τον Τζειμς Καφετζή και δημιουργούν ίντριγκα με τον Σάκη Κατσούλη που δείχνει δυνατός. Σε αυτό το παιχνίδι έχει μπει και η Μαριλένα Ρουμελιώτη. Απο την άλλη ο Τζειμς παραδέχθηκε ότι σήμερα δεν έκανε καλό παιχνίδι, όμως το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και θεωρεί πως ίσως αυτό είναι μια ευκαιρία να ενωθεί η ομάδα.  

Ανάμεσα στα σχόλια που αναφέρθηκαν στην συζήτηση είναι ότι θεωρούν πως από την αρχή φοβάται τον Σάκη για τις καλές του αποδόσεις και για το γεγονός ότι συμμετέχει πολύ ενεργά ενώ υποστήριξαν ότι δεν πέτυχε κι η στρατηγική του στην ομάδα. Μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε στον Σάκη ότι πιστεύει πως ο James έχει κόμπλεξ και τον ζηλεύει.

 

Η ατυχία όπως φάνηκε χτύπησε την Mπλε ομάδα και έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες της, καθώς ο Σάκης Κατσούλης τραυματίστηκε στο πόδι και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα για την πρώτη ασυλία κρίνεται αμφίβολη.

 

Μετά από δυο σερί ήττες στο κουΐζ των ερωτήσεων οι Mπλε επέστρεψαν στις νίκες και έφαγαν και γλυκό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»