#HFarmaGR: Γυναικεία υπόθεση η δοκιμασία από πέντε φάσεις και η αποχώρηση

 

 

#HFarmaGR: Δοκιμασία αποχώρησης και οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια. - Απίστευτη ένταση με την Μαρία Μιχαλοπούλου, την «έκραξε» ο επιστάτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καθορίστηκε η δεύτερη μονομάχος για αυτήν την εβδομάδα στην Φάρμα, όπου θα παλέψει με την Μαρία Θωμά για την παραμονή της.

Αρχικά χθες η αρχηγός Μαρία Μιχαλοπούλου όρισε ως πρώτη μονομάχο τον Μαρία Θωμά για να βρεθεί στην δοκιμασία αποχώρησης. Απόψε πραγματοποιήθηκε δοκιμασία ασυλίας, με την Κυριακή Κατσογρεσάκη να την κερδίζει τελικά και να μην μπορεί να ψηφιστεί ως η δεύτερη μονομάχος. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Μαρία Θωμά θα έπρεπε να επιλέξει την αντίπαλό της από τις γυναίκες της Φάρμας. Η μαύρη πέτρα τελικά πήγε από την ίδια στην Μαρία Τοτόμη.

Ποια θα καταφέρει να παραμείνει στην Φάρμα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Tο λάθος κι η συμπεριφορά της Μαρίας Μιχαλοπούλου στέρησε από την ομάδα το γάλα.

Οι πρωινές εργασίες έπρεπε να ξεκινήσουν στην Φάρμα αλλά έλειπε ένας βασικός παράγοντας. Ποιος είναι αυτός; Η αρχηγός της ομάδας Μαρία Μιχαλοπούλου. 

Ο επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου, κατέφθασε στο σπίτι κι όλοι ήταν ξύπνιοι εκτός από την Μαρία Μιχαλοπούλου. Η ίδια έτρεχε πανικόβλητη να προλάβει αλλά ο επιστάτης έφυγε. Όταν επέστρεψε, ξέσπασε με την ανευθυνότητά της αφού θα έπρεπε ήδη οι δουλειές να έχουν πάρει μπρος. Μάλιστα κι αρκετοί από τους συμπαίκτες της, δεν την στήριξαν ενώ ο επιστάτης αρκετά εκνευρισμένος, δεν έδωσε κατσίκες για γάλα στην ομάδα. Η Μαρία Μιχαλοπούλου, αν και προσπάθησε να δικαιολογήσει το λάθος της και να πάρει την ευθύνη, ο επιστάτης ήταν ανένδοτος.

Στο τέλος η Μαρία Θωμά εκνευρίστηκε με την στάση της κι άρχισε να της βάζει τις φωνές

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε ξανά τους συμμετέχοντες του ριάλιτι λίγο πριν αγωνιστούν για την Ασυλία. Αρχικά η πρώτη μονομάχος ήταν η Μαρία Θωμά, η οποία και θα επέλεγε τη δεύτερη μονομάχο, εκτός φυσικά από εκείνη που θα κέρδιζε την Ασυλία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, όλα τα νέα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα της Φάρμας, αλλά και η ψυχολογία των γυναικών, λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα.

Η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί, χάνοντας φυσικά την ευκαιρία να εξασφαλίσει η ίδια την Ασυλία.

Οι γυναίκες της Φάρμας αγωνίστηκαν σε δυάδες ενώ εκείνες που έφτασαν μέχρι το τέλος ήταν η Μαρία Σπυροπούλου και η Κυριακή Κατσογεράκη. Εκείνη που τα καταφερε ήταν η Κυριακή.  

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε τον Μαρία Θωμά και την Μαρία Τοτόμη να πιάνονται από σχοινιά, να τρέχουν σε άχυρα και να κόβουν με τσεκούρια, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους. Στην τελευταία δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο αλλά μία αναδείχθηκε η νικήτρια.

Η Μαρία Θωμά αποχώρησε από την Φάρμα ενώ η Μαρία Τοτόμη πήρε τη νίκη, έχοντας τα βγάλει πέρα με τις απαιτητικές δοκιμασίες.

Δες ολόκληρο το επεισόδιο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!