Ο άγριος καβγάς που δεν είδαμε, μετά την αποχώρηση του Κοψιδά στο #SurvivorGR

 

 

Έγινε κακός χαμός πριν μπουν στο πούλμαν οι παίκτες του #SurvivorGR για να επιστρέψουν στην παραλία - Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι στα χαρακώματα! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε με αιχμές από το Survivor, γεγονός που φαίνεται πως προκάλεσε τρικούβερτο καβγά μετά το τέλος του επεισοδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν αυτός που θα έπρεπε να εγκαταλείψει το Survivor, ο παίκτης είπε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά».

 

Τα λόγια αυτά έβγαλαν τον Τριαντάφυλλο από τα ρούχα του και όταν πήραν τον δρόμο της επιστροφής προς την καλύβα, έγινε ένας πολύ μεγάλος καβγάς. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Έλενα Πολυκάρπου: «Πριν μπουν στο πούλμαν ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι και του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι ενοχλήθηκε από την ατάκα του και έγινε έντονη λογομαχία. Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος συνέχισε τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο».

Αναμφίβολα, οι επόμενες μέρες στο Survivor θα είναι αρκετά δύσκολες για κάποιους παίκτες.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Περικλής Κονδυλάτος που συμμετείχε στο Survivor, θέλησε να σχολιάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού και την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά.

«Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!! Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διάσημοι και μετά ως Κόκκινοι.

Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο με πολλή μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρίσαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε. Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορά του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις “μεγάλες” ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνιστήκαμε ενάντια σε εικοσάχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικότητα μας, και αυτό μας ενώνει.

Και αυτό είναι μια δεύτερη νίκη: Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο “μπαμπάς” της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος. 

 Φίλος Τζέιμς: Ήταν σωστή η κίνηση του Τζέιμς που χειροκρότησε όρθιος τον Κοψιδά

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου φίλος του Τζέιμς σχολίασε την κίνησή του να χειροκροτήσει όρθιος τον Κοψιδά κατά την αποχώρησή του, ενώ μίλησε και για τη στρατηγική του.

 

Τους λόγους που μπήκε στο Survivor ο Γιώργος Κοψιδάς, εξήγησε φίλος του

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, φίλος του Γιώργου Κοψιδά μίλησε για τη συμπεριφορά του στο Survivor και για τον λόγο που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Χαμός έχει γίνει με τις δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά κατά την αποχώρησή του από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (17-03).

Αυτές οι δηλώσεις έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής το πρωί της Πέμπτης (18-03) πήρε θέση μέσα από την εκπομπή.

«Τι παραλήρημα ήταν αυτό. Συγγνώμη ρε μεγάλε Κοψιδά… Δεν καταλαβαίνω γιατί κατάλαβε μετά από 3 μήνες που είναι εκεί ότι έχει πάει σε reality. Μετά από 3 μήνες κατάλαβε ότι αυτός είναι ηθικός, καλός, άμεμπτος, τέλειος, άψογος, χορτοφάγος και όλοι οι άλλοι είναι ανήθικοι, κρεατοφάγοι, κουτσομπόληδες… Οι οποίοι άλλοι, ως εκ θαύματος, τους έλεγε είστε κουτσομπόληδες, κακοί και τον χειροκροτούσαν.

Εγώ είδα έναν άνθρωπο υποκριτή και ψεύτη γιατί όταν πάω σε ένα παιχνίδι, ο σκοπός είναι να πάω να κερδίσω όχι να χάσω. Όταν φεύγω και λέω χαίρομαι διπλά που φεύγω γιατί δεν κάνει αυτό για μένα, πάει να πει ότι είμαι διπλά… να μην το χαρακτηρίσω», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτές οι δηλώσεις έκαναν και την Κατερίνα Καινούργιου έξαλλη!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω ότι έγινα έξαλλη… Ενώ είχα αρχίσει να λέω χθες, κοίτα να δεις τα έδωσε όλα (ο Γιώργος Κοψιδάς) στον τελευταίο του αγώνα και μπράβο του… υποτίμησε όμως τους τηλεθεατές με αυτά που είπε. Ήξερε ότι πήγε σε ριάλιτι…»!

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»