'Ετσι θα διεξαχθεί η #Eurovision2021 στην Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

 

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο πρώην πρόεδρος του OGAE (Διεθνής Οργανισμός Eurovision), Αντώνης Καρατζίκος, αναφορικά με τις αλλαγές που θα ισχύσουν στη φετινή μουσική διοργάνωση, όπου την Κύπρο θα εκπροσωπήσει η 'Ελενα Τσαγκρινού με το #ElDiablo και την Ελλάδα η Stefania με το #LastDance​​​​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η 65η Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 18, 20 και 22 Μαΐου στην Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 20 Μαΐου και η Κύπρος στον πρωτο στις 18 Μαΐου. 

  

 «Πρωτοείδα Eurovision το 1977, με το Μάθημα Σολφέζ. Οπότε είναι πολλά τα χρόνια. Ξεκίνησα σαν πρόεδρος του OGAE το 2005, και μετά είχαμε μεγάλη πορεία. Στις προβλέψεις μου έπεφτα μέσα πολλές φορές», είπε ο κ. Καρατζίκος, αναφορικά με την πορεία του στο μουσικό θεσμό.

«Για φέτος υπήρχαν τέσσερα σενάρια, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Το πρώτο ήταν να διεξαχθεί κανονικά, και έχει ήδη απορριφθεί. Το δεύτερο σενάριο παίζει περισσότερο, και λέει ότι οι καλλιτέχνες θα πάνε εκεί κανονικά, αλλά δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ποσόστωση του κόσμου στο χώρο. Υπάρχουν πρωτόκολλα ασφαλείας για τον κορoνοϊό. Έχουν ζητήσει από κάθε αποστολή να παραδώσουν μια βιντεοσκόπηση της εμφάνισής τους, το λεγόμενο live on tape», σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με το πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Το live on tape για όλες τις χώρες, υπάρχει μέσα στο τρίτο σενάριο του διαγωνισμού. Στο δεύτερο σενάριο θα είναι όλοι οι καλλιτέχνες επί σκηνής αλλά αν προκύψει κρούσμα, έστω και σε ένα μέλος της ομάδας, θα απομακρυνθεί αυτό το μέλος και θα χρησιμοποιηθεί δυστυχώς live on tape», εξήγησε.

«Μου αρέσει πολύ το τραγούδι μας, είναι το πλέον αγαπημένο μου. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα τρία καλύτερα που έχουμε στείλει ποτέ στο διαγωνισμό. Μου αρέσει πολύ και της Μάλτας και του Αγίου Μαρίνου. Αυτά είναι τα αγαπημένα μου φέτος. Τα στοιχήματα έχουν ήδη ανοίξει. Πρώτη είναι η Ελβετία», αποκάλυψε τέλος το κ. Καρατζίκος αναφορικά με τις προτιμήσεις του, αλλά και τα προγνωστικά.

 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη τόνισε πως ακόμα δεν πιστεύει ότι θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό και μάλιστα εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ενώ σημείωσε πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι από την ηλικία των 8 ετών.

«Είδα τον Τζάστιν Μπίμπερ στο Άμστερνταμ και είπα αμέσως “θέλω να το κάνω και γω αυτό”» πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα τραγούδια που ξεχώρισε από τις προηγούμενες συμμετοχές της Ελλάδας, όπως το «Shake it» του Σάκη Ρουβά και το «Number One» της Έλενας Παπαρίζου, καθώς και το «Fairytale» του Αλεξάντερ Ρίμπακ και το «Euphoria» της Λορίν.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»