Ολόγυμνη η Στικούδη στην σκηνή του #YFSFgr και ο νικητής στο show της χαράς!

 

 

Συγκίνηση, πολύ ταλέντο, απίστευτες μιμήσεις και φυσικά πολύ γέλιο ήταν ό,τι επικράτησε και στο show του ΑΝΤ1! Όλες οι εμφανίσεις, η βαθμολογία και ο μεγάλος νικητής του 3ου #YFSFgr!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Απαστράπτουσα για ακόμα μία φορά η Μαρία Μπεκατώρου και με πολύ κέφι, έδωσε τον ρυθμό για μία βραδιά μοναδική γεμάτη τραγούδι, χορό και άφθονο γέλιο. 

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Μαρία Μπεκατώρου, φημίζεται για τις λαμπερές της εμφανίσεις. Όσα χρόνια προβάλλεται το σόου, δεν έχει υπάρξει φορά που να την έχουμε δει και να μην έχουμε μείνει άφωνοι με τις στυλιστικές της επιλογές. Άλλωστε, πρόκειται για μία γυναίκα που φαίνεται ότι αγαπάει τη μόδα και με την έμπνευση του team της κάνει επικά looks.

Σε αυτό το live, με τη βοήθεια του fashion stylist της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, η Μαρία επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τον ταλαντούχο σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, το οποίο και συνδύασε με πέδιλα Tsakiris Mallas. Τα κοσμήματα Danelian diamond club αποτέλεσαν τις λεπτομέρειες που χρειάστηκε το look για να ολοκληρωθεί.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης.

Την αρχή έκανε ο Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος κλήθηκε να μιμηθεί έναν από τους ωραιότερους άντρες της ελληνικής showbiz σήμερα στο YFSF. O ηθοποιός κλήθηκε να μεταμορφωθεί στον Κωνσταντίνο Αργυρό, φέρνοντας για πρώτη φορά στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar το καινούργιο του τραγούδι «Αθήνα μου».

 

Επιστροφή στη σκηνή του YFSF αυτή την εβδομάδα για τον Ίαν Στρατή.

Βλέπετε την περασμένη Κυριακή στο δεύτερο show, που όπως είναι γνωστό δεν είναι live αλλά γυρίζεται κάποιες μέρες πριν, ο Ίαν έκανε ντουέτο με τον Κώστα Δόξα ως Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η αποχώρηση όμως του Δόξα από το YFSF All Star για τις κατηγορίες κακοποίησης που του προσάπτει η πρώην σύζυγός του, έκανε το κανάλι να κόψει τόσο την εμφάνιση αυτή όσο και εκείνον και κατά συνέπεια και τον Ίαν Στρατή από τα πλάνα του επεισοδίου.

Οι τηλεθεατές τον είδαν ελάχιστα και κυρίως στα δευτερόλεπτα που το Buzzer του ανέθετε την εμφάνιση του επόμενου επεισοδίου που βλέπετε σήμερα και που γυρίστηκε την περασμένη Πέμπτη 4 Μαρτίου, λίγες μέρες πριν από την απώλεια του πατέρα του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σε αυτή την εμφάνιση ο Ίαν ήταν στην κυριολεξία στο στοιχείο του. Steven Tyler, των Aerosmith. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Και η μεταμφίεση και το θρυλικό τραγούδι της ταινίας «Αrmagedon» του πήγαν κουτί. 

Μια αρκετά δύσκολη μίμηση ενός από τα πιο δύσκολα τραγούδια της, το «Ακατάλληλο για ανηλίκους», όπως είπε η ίδια η Μπέσσυ Αργυράκη, δόθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα για την αποψινή βραδιά.

Δεν είναι μόνο ότι η Κατερίνα Στικούδη μεταμορφώθηκε σε άντρα, έπρεπε να μείνει και γυμνή από τη μέση και πάνω με εμφανές six pack και παράλληλα να ερμηνεύει κι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι υψηλών απαιτήσεων. To «Υοu are beautiful του James Blunt. Πολλή δουλειά για τους ανθρώπους του Your Face Sounds Familiar και ιδιαίτερα για το team που βάζει όλα τα πρόσθετα στα πρόσωπα ή τα κορμιά των παικτών. 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η σημερινή εμφάνιση του Θανάση Αλευρά στο YFSF. Κλήθηκε να κάνει έναν μύθο του ελληνικού κινηματογράφου, τον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο. Και πραγματικά το απογείωσε το act που του ανατέθηκε. Και το χάρηκε απόλυτα. Κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα που ενθουσίασε τόσο τους κριτές, όσο και τους συμπαίκτες του που τον αποθέωσαν. 

Αξέχαστη θα μείνει σίγουρα η σημερινή εμφάνιση του Ησαϊα Ματιάμπα που όχι μόνο μεταμορφώθηκε σε γυναίκα, αλλά έπρεπε να τραγουδήσει κι ένα κλασσικό και πασίγνωστο λαϊκό τραγούδι της Κατερίνας Στανίση, το «Σ' έχω κάνει Θεό» σε όπερα!

Σούπερ εκρηκτική και σέξι σήμερα στη σκηνή του YFSF, η Τάνια Μπρεάζου. Και ποπ και σέξι και χορευτικά και ένα μαγευτικό σκηνικό για να γίνει η Bebe Rexha. Κι αν το όνομα σε κάποιους δεν λέει και πολλά, το τραγούδι σίγουρα θα πει. Όπως και η εμφάνιση της εκρηκτικής τραγουδίστριας που έβαλε φωτιά στη σκηνή του YFSF. 

Η Λαίδη του τραγουδιού ήταν η μεταμόρφωση της Ματθίλδης Μαγγίρα σήμερα στο YFSF. Κι αν δεν την έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα, τότε ποιός; Βλέπετε η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου έχει ενσαρκωθεί πολλές φορές από την ταλαντούχα ηθοποιό στα σατυρικά show μιμήσεων που έκανε στο παρελθόν μαζί με την αδερφή της Μπέτυ και συνεργάτες.

Μια εμφάνιση που έφερε πολλά χαμόγελα έκανε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης στο YFSF.

Και άφθονη νοσταλγία για τα 80's μαζί του επίσης, αφού το τραγούδι και το συγκρότημα που του ανατέθηκε το είχαμε σχεδόν ξεχάσει. Λογικό βέβαια, αφού αυτό ήταν και η μεγαλύτερη ίσως επιτυχία του γερμανικού γκρουπ Trio παγκόσμια. 

Όσο για τη βαθμολογία, αυτή διαμορφώθηκε όπως πάντα από το σύνολο των βαθμών των κριτών, των διαγωνιζόμενων αλλά και του τηλεοπτικού κοινού που όπως πάντα έχουν τον τελευταίο λόγο

Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε Ντίνο Ηλιόπουλο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για το αποτέλεσμα που παρουσίασε επί σκηνής. Για την επόμενη εβδομάδα οι συμμετέχοντες θα μεταμφιεστούν ξανά σε καλλιτέχνες που έχουν υποδυθεί πολύ επιτυχημένα κατά το παρελθόν αλλά αυτήν την φορά με άλλο τους τραγούδι.

 

Την επόμενη Κυριακή στο Your Face Sounds Familiar θα δούμε τους:

  • Ίαν Στρατής σε Freddie Mercury
  • Κατερίνα Στικούδη σε Δήμητρα Γαλάνη
  • Μπέττυ Μαγγίρα σε Cher
  • Ματθλίδη Μαγγίρα σε Ρένα Βλαχοπούλου
  • Τάνια Μπρεάζου σε Τζένη Βάνου
  • Ησαΐας Ματιάμπα σε Στέλιο Καζαντζίδη
  • Θανάσης Αλευράς σε Στέλλα Κονιτοπούλου
  • Κρατερός Κατσούλης σε Διονύση Σαββόπουλο
  • Λευτέρης Ελευθερίου σε Σάκη Ρουβά

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι