Η αποχώρηση Καλλίδη & τα δάκρυα του Ντάφυ! Τέλος στο λαϊκό σχήμα του #SurvivorGR

 

 

Το συγκινητικό αντίο του Καλίδη, τα δάκρυα του μοναχικού Ντάφυ, οι έντασεις στους Kόκκινους, η ήττα και η ρεβάνς - Άνω κάτω τους έκανε η Μαριάνθη και τους είπε ψέματα - Εκτός εαυτού στο #SurvivorGR ο Τριαντάφυλλος – Άγριος τσακωμός με Ασημακόπουλο και Κορόμι - Λύγισε με την επίθεση που δέχεται

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο… πόλεμος Τριαντάφυλλου και Γιώργου Κόρομι στο Survivor 4 δεν λέει να κοπάσει. Η κόντρα των δυο φίλων ξεκίνησε με την απόφαση του Κόρο να βγάλει στον… τάκο τον τραγουδιστή,  τη αντίδραση που έβγαλε ο Ντάφυ και φούντωσε με την αποκάλυψη του Γιώργου Ασημακόπουλου ότι ο Τριαντάφυλλος επιχείρησε να δωροδοκήσει τους δυο συμπαίκτες του.

Η ένταση συνεχίστηκε και στην παραλία των Kόκκινων μετά το συμβούλιο που παρέμειναν στο παιχνίδι οι υποψήφιοι Τριαντάφυλλος, Νίκος Μπαρτζής και Μαριάνθη Κάσδαγλη και αποχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης. «Βγες στον… τάκο μαζί μου και τα λέμε» προκάλεσε ο Ντάφυ τον Κόρο και τα αίματα άναψαν.

Στην συνέχεια βέβαια δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι έχει μείνει τελείως μόνος: «Είμαι μόνος μου εδώ στην ζούγκλα και στην θάλασσα. Τι έχω να περιμένω; Κι άλλον πόλεμο κι άλλη λάσπη. Εκεί έξω οι φίλοι μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν είμαι ηθοποιός και δεν ήρθα εδώ για να προβάλω την δουλειά μου, ούτε να πω ότι είμαι τραγουδισταράς και να με ανεβάσουν στο Instagram. Ήρθα να μάθω πράγματα κι έβαλα στοίχημα με την γυναίκα μου και το έχω κερδίσει, χρωστάει. Θα το παλέψω κι άλλο και σκέφτομαι ότι ο κόσμος είναι μαζί μου. Άντρας δεν γίνεσαι με τα μπράτσα και με το να είσαι νταής αλλά με τις πράξεις.»

 
Στην παραλία των Mπλε η… τριάδα πανηγύριζε την παραμονή του Μπάρτζη στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ οι υπόλοιποι ένιωθαν άσχημα που αποχώρησε ο «δικός» τους. Ο Τζέιμς Καφετζής μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κόσμου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα όσα έλεγε ο Ταβλαδάκης, ότι οι Νίκος, Τζειμς και Άννα Μαρία είναι οι πιο μισητοί παίκτες ήταν στρατηγική και όχι πραγματικότητα, ενώ ο Αλέξης Παππάς τα είχε με τον Κόρο για τα όσα είπε για τον Τριαντάφυλλο, στηρίζοντας τον τραγουδιστή.
 

Ο Τριαντάφυλλος πλέον είναι μόνος του και αυτό φάνηκε πως τον έχει πληγώσει αρκετά. Ο τραγουδιστής δεν άντεξε μιλώντας στην κάμερα και λύγισε. Οι  Κόρο, Ασημακόπουλος, Κοψιδάς και Καρολίνα συνέχισαν να τα «χώνουν» στον «Ντάφυ» με τον τραγουδιστή να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η ένταση στην παραλία των Kόκκινων συνεχίστηκε με αφορμή το ψάρεμα. Η Καρολίνα Καλύβα και η Μαριάνθη Κάσδαγλη… έβγαλαν νύχια, ενώ στην «μάχη» επιχείρησε να μπει και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να βγει εκτός εαυτού αφού δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη.

Η ψαριά του Κόρο ήταν για ακόμα μια φορά καλή, ωστόσο αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απόφαση των Kόκκινων να μην δώσουν ούτε ένα ψαροκόκαλο στον Τριαντάφυλλο. Ο Ντάφυ εξέφρασε το παράπονό του ότι δεν του έδωσαν να φάει και επικαλέστηκε τραυματισμό στους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να το αμφισβητεί και να αρχίζει νωρίτερα η μάχη.

Την στιγμή που ανακοίνωσε στους παίκτες ότι μάλλον δεν θα αγωνιστεί επειδή πονάει στο πόδι και θέλει να δει τον γιατρό, ξέσπασε έντονος καυγάς ανάμεσα στον ίδιο και στον Γιώργο Ασημακόπουλο λόγω των ειρωνειών του δεύτερου. Ο Τριαντάφυλλος του έβαλε τις φωνές: «Πονάω και δεν το σέβεσαι, τι πρόβλημα έχεις τώρα; Αν μου πει ο γιατρός, θα παίξω.»

Από την άλλη ο Ασημακόπουλος του είπε ότι βρίσκεται στο Survivor κι όλοι δεν είναι καλά αλλά το παλεύουν: «Ξαφνικά έχει χτυπημένο πόδι ο Τριαντάφυλλος. Όλοι πεινούν κι αυτός κάνει διακοπές. Αν είναι έτσι ξέρει που πρέπει να πάει. Μην κάνει τον πεινασμένο.»

Πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Αλέξης Παππάς έμεινε εκτός γιατί ήταν στο νοσοκομείο, ενώ κανονικά θα αγωνιζόταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος νωρίτερα διαμαρτυρόταν για πόνους στο πόδι, ωστόσο οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι που θα τον άφηνε εκτός.

Όμως η  μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Πάνο Καλίδη.

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του αγωνιστικά και δεν θέλει να δυσκολεύει την επιβίωση τους και αφού ζήτησε συγγνώμη απ’ όσους έχει στεναχωρήσει, ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης, κάνοντας αρκετούς συμπαίκτες του να δακρύσουν.

Ο τραγουδιστής βλέποντας ότι δεν αποδίδει τα μέγιστα σε σχέση με τους υπόλοιπους ανέφερε: «Μετά από πολλές μέρες σκέψης κι αυπνίας θέλω να πω κάποια πράγματα σε αυτό το παρεάκι. Είχα μάθει μέχρι σήμερα στην ζωή μου να χρησιμοποιώ για όπλα το ταλέντο, την καλοσύνη και με αυτά έκανα κάτι έξω. Εδώ μέσα είναι άχρηστα και δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά. Πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός και να φέρνεις πόντους. Δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ. Ο κόσμος με ψήφισε γιατί θέλει να με βλέπει ως Πάνο αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που θα πάνε για το έπαθλο κι έχουν τα φόντα. Εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω, μην γελιόμαστε. Ήρθα για την εμπειρία κι απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ αλλά έφτασα στο σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους. Έφτασα στα όρια μου. Είμαι καλλιτέχνης, πατέρας, σύζυγος, εραστής και φίλος και μετά από όλα αυτά και ζητώντας συγγνώμη από κάποιους που έχω στενοχωρήσει, αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω.»

Στο αγώνισμα με έπαθλο τορτίγιες η μάχη θα δινόταν πάνω σε έναν κύλινδρο ισορροπίας. Νικητής θα ήταν αυτός που θα άντεχε περισσότερο πάνω στον κορμό ή θα έπεφτε δεύτερος στο νερό.

Οι δυο ομάδες βρισκόντουσαν κοντά στο σκορ, με τον Κοψιδά να εγκαταλείπει χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο και να τον ακολουθεί και ο Τριαντάφυλλό. Οι μπλε  εκμεταλλεύτηκαν τα πέναλτι που κέρδισαν, προηγήθηκαν και έμειναν μπροστά μέχρι το τελικό 10-7.

 

Η νίκη των Mπλε γέμισε τα στομάχια των παικτών με πίτες τορτίγιας, όμως η αποχώρηση του Καλίδη δεν άφησε κάποιους να το χαρούν με την ψυχή τους σε αντίθεση με την... τριάδα που πιστεύει ότι η ομάδα τους θα δυναμώσει περισσότερο και θα αλλάξει και ο τρόπος ψηφοφορίας.

Από την άλλη οι Kόκκινοι μετά την ήττα συνέχισαν απο εκεί που το είχαν αφήσει. Ένταση και τσακωμοί. Αυτή τη φορά γιατί κάποιοι αντέδρασαν με την απόφαση να μην δώσουν ψάρια στον Τριαντάφυλλο.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη κι ο Παύλος Γαλακτερός δεν ένιωσαν καλά που δεν μοιράστηκε ισομερώς το φαγητό και δεν δόθηκε στον Τριαντάφυλλο η ποσότητα που έπρεπε, με την τελευταία να ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Τι κι αν βρήκε η ίδια κάτι στην ζούγκλα και το έφαγε, όπως ανέφερε νωρίτερα, στην ομάδα είπε ότι δεν βρήκε, κάνοντας όλους να στραφούν εναντίον της. Ο Γιώργος Κόρομι είπε ότι κι άλλη φορά έχει πει ψέματα για την τροφή κι ότι είναι επικίνδυνη. Από την άλλη ο Γιώργος Ασημακόπουλος στράφηκε ξανά προς τον Τριαντάφυλλο λέγοντας ότι κάνει το παιχνίδι του και τους κάνει να μαλώνουν.

Στο κουίζ των ερωτήσεων η ομάδα που θα έφτανε πρώτη στους 5 πόντους θα έτρωγε ντόνατς. Οι Kόκκινοι έδειξαν μεγαλύτερη λαχτάρα για τη νίκη και  έφτασαν πολύ εύκολα σε αυτή με 5-0.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλουμενoi «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος