«Όχι δεν με έστειλε ο Λιάγκας στο #SurvivorGR - Ζήτησα να αποχωρήσω»

 

Η Ανθή Σαλαγκούδη και η οικειοθελής αποχώρηση, οι συμπαίκτες, ο ψυχολογικός πόλεμοςο Κονδυλάτος και ο… Λιάγκας!  Η αιχμηρή δημοσίευση του Περικλή Κονδυλάτου - «Ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο Νίκο Μουτσινά η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος που έλαβε μέρος το Survivor και αποχώρησε πριν από μερικές μέρες μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τις επιθέσεις που δεχόταν από τους συμπαίκτες της μετά τις ήττες της, για τις δουλειές της καλύβας, ενώ αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενδιαφέρον έχουν όσα δεν… είπε για τον Περικλή Κονδυλάτο ενώ αποκάλυψε αν ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που την... έστειλε στο ριάλιτι επιβίωσης.

 Ψυχολογικός πόλεμος από τους συμπαίκτες της

Αναφερόμενη στις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της είπε: «Θα ήταν 4-5 οι πόντοι που πήρα. Ήταν δύσκολα όσο φαινόταν τα αγωνίσματα, όταν αγωνιζόμουν εγώ. Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα. Εγώ και τα αθλήματα καμία σχέση. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ ούτε πριν από το Survivor είχαμε συναντηθεί. Εγώ δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου. Με αφορούσαν πολύ τα αγωνίσματα αλλά εκεί υπήρχαν πολλές κακουχίες, πολλά νεύρα και επειδή εγώ δεν ήμουν μια καλή παίκτρια ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Εγώ από την αρχή μέχρι το τέλος έλεγα ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με ψηφίζουν οι συμπαίκτες μου, οπότε προσπαθούσαν με τις επιθέσεις να με κάνουν να φύγω, μου έκαναν ένα ψυχολογικό πόλεμο. Δεν μπορεί να έφταιγα εγώ για όλες τις ήττες αλλά τις έριχναν πάντα επάνω μου».

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε και για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor: «Η Ασημίνα και η Σοφία με εμψύχωναν στο παιχνίδι. Με τη Σοφία και την Μαριάνθη επικοινωνούσαμε προς το τέλος γιατί συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα που εγώ έλεγα από την αρχή. Οι μη αγαπημένοι μου παίκτες στην ομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Αν μπορείς να κερδίσεις κάποιους πόντους από στρατηγική, ο Τζέιμς είναι πολύ καλός σε αυτό. Ο Μπάρτζης είναι πολύ γρήγορος, αγρίμι, αλλά με τους στόχους δεν το έχει τόσο. Ο Σάκης είναι πολύ δυνατός παίκτης».

Τα αγωνίσματα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε για τα αγωνίσματα του Survivor. «Στον προτελευταίο αγώνα δεν έπαιξα επίτηδες. Παρ’ όλα αυτά σε κάθε αγώνα μου έλεγαν να βγω εκτός. Στην αρχή ήθελα πολύ να τους διαψεύσω αλλά από ένα σημείο και μετά, αφού μου το επαναλάμβαναν στα μούτρα μου, στενοχωριόμουν και έκανα αυτό που ήθελε η ομάδα».

 

Οικειοθελής αποχώρηση

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς. «Είχα ζητήσει να αποχωρήσω οικειοθελώς από την παραγωγή. Στο τέλος το κοινό ήθελα να φύγω».

Οι δουλειές της καλύβας

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τις υποχρεώσεις που είχαν οι παίκτες στην καλύβα. «Υπήρχαν πολύ συγκεκριμένες δουλειές στην καλύβα… Να μαζέψεις ξύλα, να σκουπίσεις το ξύλο, να μαγειρέψεις, να κόψεις και να καθαρίσεις καρύδες. Εγώ πάντα πρότεινα να βοηθήσω σε όλα αλλά πάντα κάποιος αναλάμβανε και εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πάρω πρωτοβουλία και θα πω “θα το κάνω εγώ”. Στο μαγείρεμα πάντα βοηθούσα τη Σοφία. Επίσης, εγώ δεν θα έκανα ποτέ δουλειές, όταν ερχόταν η κάμερα, για να με βλέπουν. Ήταν καρφί αυτό. Και στο πλύσιμο των πιάτων μετά το φαγητό βοήθαγα».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν με έστειλε στο Survivor

O Γιώργος Λιάγκας είχε πει στο «Πρωινό» πως εκείνος ήταν που την είχε παροτρύνει να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης. Τι απαντά όμως η ίδια σε αυτό; «Όχι δεν με έστειλε ο Γιώργος. Εγώ είπα “ναι” στο παιχνίδι γιατί μου έδωσαν πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Είναι συγκλονιστική εμπειρία».

Όσον αφορά στον Περικλή Κονδυλάτο και το τι έχει συμβεί μεταξύ τους, η Ανθή Σαλαγκούδη απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει στις ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά.

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος έδειξε την ενόχληση του στα λεγόμενα της πρώην συμπαίκτριας του και έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έγραψε ότι:

«Δηλαδή εμείς σε κρατούσαμε με το ζόρι; Τι φάση; ‘Αλλά ντ’αλλα της Παρασκευής το γάλα’, που λένε και στην Θεσσαλονίκη. #μεγαλημπιφτεκα #καψιμο»

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το Survivor, μιλάει για τη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη και εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσά τους και από φίλοι οδηγήθηκαν σε… κλίματα ψυχρά. Ο ίδιος απαντά για το θέμα στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο.

«Με την Ανθή Σαλαγκούδη είχαμε μια φιλική σχέση, όχι τόσο μεγάλη όμως, όπως μου την περιέγραψαν αργότερα. Δεν περνούσα ώρες μαζί της γιατί δεν υπήρξε κολλητή μου. Απλώς με στήριξε στην πρώτη ψηφοφορία στο Survivor, όταν βγήκε «η αγαπημένη του κοινού» και ψήφισε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι -αντί για μένα- ώστε να είναι προτεινόμενη. Αυτό με έκανε να νιώσω ότι είχα κάποια ηθική υποχρέωση να της συμπαραστέκομαι. Από εκεί ξεκίνησε κάποιου είδους πιο στενή φιλία, αλλά δεν σημαίνει πως ήμασταν κολλητοί ή ότι δεν περνούσα χρόνο με τα άλλα παιδιά.

Ωστόσο, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει το κακό συνήθειο να είναι συνεχώς παραπονούμενη. Την ενοχλούσαν οι συνθήκες διαβίωσης στο Survivor, αλλά όλοι πεινούσαμε, όλοι ήμασταν βρώμικοι και εξαθλιωμένοι. Απλά η Ανθή ήθελε διαρκώς να την νταντεύουμε και να λέει το πρόβλημά της σε κάποιον. Αυτό άρχισε σιγά σιγά να γίνεται ασφυκτικό για μένα. Της είχα πει πολλές φορές -με συμβουλευτική διάθεση- ότι είναι εγωκεντρική και ότι ασχολείται με τον εαυτό της, σαν να μην υπάρχουν οι άλλοι. Αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε να μου μιλάει μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, έμοιαζε σαν να μην την ενδιαφέρει καθόλου το παιχνίδι, μου είχε πει ότι δεν έβρισκε κίνητρο για να είναι εκεί, σαν να ζητούσε να της το δώσω εγώ. Από την άλλη, ήταν περίεργο που όταν ήταν προτεινόμενη ένιωθε ριγμένη και απογοητευμένη.

Αν με πάρει τηλέφωνο, εννοείται πως θα απαντήσω και θα μιλήσουμε. Αν και η ίδια είχε πει πως έμεινε άναυδη από τη συμπεριφορά μου. Θυμήσου ότι στο τελευταίο συμβούλιο δεν μου μιλούσε, αλλά όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου ήρθε και με αγκάλιασε. Αλλοπρόσαλλα πράγματα», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Καλεσμένη στο «Love it» ήταν σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, για τον Τριαντάφυλλο, τον Περικλή Κονδυλάτο κλπ.

«Όταν ενημερώθηκα γι’ αυτά που είχαν γραφτεί, στεναχωρήθηκα, περισσότερο γι’ αυτά που αφορούσαν την οικογένειά μου. Το Survivor ήταν ένας κόντρα ρόλος κι εγώ απόρησα όταν μου το πρότειναν. Δεν ισχύει ότι δεν προσπαθούσα στα αγωνίσματα. Το πιο δύσκολο για μένα μέσα στο Survivor ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε επίσης: «Από την αρχή άκουγα διάφορους ψιθύρους σχετικά με το πατέρα μου, ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες. Γενικά λεγόντουσαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Προσπαθούσα να τα ξεπεράσουν αυτά που άκουγα γιατί ήταν και πολύ δύσκολες εκεί οι συνθήκες και άφηνα πολλά πράγματα να πέσουν κάτω για να μην δημιουργούνται εντάσεις. Αν οι άνθρωποι αυτοί μου τα έλεγαν κατάμουτρα θα τους απαντούσα, όπως έγινε με τον Τριαντάφυλλο».

«Ο Περικλής αυτά που είπε για μένα μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Το να μπω σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Περικλή δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που η σχέση μας ήρθε σε ρήξη ήταν ότι ήθελε να τα πούμε τηλεοπτικά. Δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία και να μιλάω καρέ καρέ για όλα όσα έχει πει ο Περικλής. Όταν κλείνεις ένα κύκλος, κλείνει για μένα. Πιο κοντά είχα έρθει με τον Περικλή μέσα στο παιχνίδι. Ένιωθα ότι είχα στοχοποιηθεί από τους συμπαίκτες μου. Από μικρή προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα», είπε επίσης η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τι εκπομπή θα ήθελε να κάνει η Ανθή Σαλαγκούδη;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο