Αυτοί κερδίζουν σήμερα (09/03) τη δεύτερη ασυλία στο #SurvivorGR

 

Αποχωρεί οικειοθελώς ο Πάνος Καλλίδης;Με τραυματισμένο πόδι η Σοφία Μαργαρίτη μετά το #SurvivorGR, απέφυγε τις κάμερες ο Chris Σταμούλης - Η μητέρα της Μαριαλένας ξεσπά με μήνυμα για όσα γράφονται για την παίκτρια του ριάλιτι 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι Μπλε, μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα, πήγαν στο Συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί η κλίκα των τριών τα έβαλε με τον Πάνο Καλλίδη και η υπόλοιπη υπο-ομάδα εναντίον τους. Τελικά έγινε η έκπληξη και ο Νίκος Μπάρτζης συγκεντρώνοντας πέντε ψήφους, βγήκε στον… τάκο και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, ποιον παίκτη θα δώσει η Άννα Μαρία.
 
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δώσει τον Τζέιμς που είναι φίλος της, αλλά αν σκεφτεί στρατηγικά, τότε ίσως επιλέξει γυναίκα και πιο συγκεκριμένα τη Χριστίνα Κεφάλα. Η νέα παίκτρια της Μπλε ομάδας, μπορεί να μην πηγαίνει τόσο καλά στα αγωνίσματα, όμως πηγαίνει καλύτερα το τελευταίο διάστημα από την Ελευθερία. Έτσι αν τη ψηφίσει και βγει, οι τρεις γυναίκες που θα μείνουν στην ομάδα δεν θα μπορούν να ψηφιστούν μέχρι την ένωση, κάτι που σίγουρα την συμφέρει μετά τα τελευταία γεγονότα.   
 
Ο Πάνος Καλλίδης ήταν εμφανώς απογοητευμένος και στεναχωρημένος στο Συμβούλιο. Μάλιστα, όταν έφτασε η σειρά του να ψηφίσει, ανέφερε μπροστά στην κάμερα πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επειδή ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα-Μαρία Βέλλη τον «έχουν κάνει να ντρέπεται» και εν τέλει ψήφισε προς αποχώρηση τον συμμετέχοντα από την Κόρινθο. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Πάνου στη συνέχεια και αν τελικά θα κάνει τη σκέψη του πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσπασε το απόστημα, υποψήφιος ο υπαρχηγός της κλίκας των Μπλε! Γύρισε η μπιφτέκα! Η μάχη για την ασυλία, ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας, η διαφωνία Κοψιδά και Τριαντάφυλλου, η Άντζελα Δημητρίου και ο πρίγκιπας... James έκτιζε παλάτια με νερό και άμμο και βρέθηκε ο βασιλιάς... Σάκης και του τα έριξε όλα κάτω στο #SurvivorGR

Ο Τζέιμς μπορεί να αισθάνεται ήσυχος για αυτή την εβδομάδα, καθώς τη νίκη θα πάρουν οι Μπλε! Ναι μπορεί το κλίμα να μυρίζει… μπαρούτι, όμως θα καταφέρουν να επικρατήσουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και έτσι ο επόμενος υποψήφιος που φαινόταν να είναι ο «πρίγκιπας» αν έχαναν την ασυλία, δεν θα συμβεί.

Έτσι μετά τη σημερινή ήττα της Κόκκινης ομάδας, οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις και αυτό γιατί θα αναγκαστούν οι Κόκκινοι να ψηφίσουν ένα άτομο στη ψηφοφορία, αλλά και ο νικητής της ατομικής ασυλίας θα δώσει και εκείνος ακόμα ένα άτομο.

Άγρια κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κοψιδά στο αποψινό συμβούλιο του Survivor.

Με λίγα λόγια στο σημερινό συμβούλιο του νησιού θα δούμε και πάλι… χαμό! 

 

Μετά το πρόωρο τέλος της από το Survivor, η Σοφία Μαργαρίτη άφησε πίσω της τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και επέστρεψε στην Ελλάδα. Μαζί με την Σοφία επέστρεψε και ο Chris Σταμούλης.

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μόλις εμφανίστηκαν οι παίκτες, ο μεν Chris Σταμούλης φυγαδεύτηκε, η δε Σοφία Μαργαρίτη, με μπαταρισμένο πόδι και υποβασταζόμενη, πέρασε μπροστά από τις κάμερες.

Σε αντίθεση με την Ανθή Σαλαγκούδη, η Σοφία τους ευχαρίστησε ευγενικά και είπε πως θα μιλήσουν κάποια άλλη στιγμή.

Αναμένουμε τις πρώτες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των δύο παικτών, οι οποίες αναμένεται να λύσουν πολλές απορίες για όσα έχουμε δει στο Survivor

 
Επέστρεψε και στα social media μετά την αποχώρησή του από το Survivor o Chris Σταμούλης o οποίος έκανε τη πρώτη του ανάρτηση. Μάλιστα έδειξε και το νέο του πρόσωπο. Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που έγραψε ο Chris στο Ιnstagram.

«2,5 μήνες/10,5 εβδομαδες/74 ημερες, πεινας και κακουχιών αλλά ταυτόχρονα μαχητικοτητας και ενθουσιασμού(ειδικά στα έπαθλα φαγητού!). Δεν θα ξεχάσω τρεις στιγμες: Πρώτη στιγμή,την ημέρα που χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου ανακοινώσαν πως θα είμαι ένας από τους συμμετέχοντες του survivor. Δευτερη στιγμή,τη μέρα που μας φόρτωσαν στις βάρκες όλους μαζί,Μαχητές και Διασήμους και με το σφύριγμα του Λιανού πήδηξαμε όλοι από τις βαρκες και κολυμπήσαμε μέχρι την ακτή.Με αυτή την βουτιά εγκαταλείψαμε την νορμαλ ζωη μας και ξεκίνησε η επιβίωση μας στο νησί.

Τριτη στιγμη,η μερα που άκουσα ότι αποχωρώ από το παιχνίδι. Ανεπαναληπτα συναισθήματα και στις τρεις αυτες στιγμες. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που συμμετείχα στο survivor,πιστεύω δύσκολα θα υπάρξει εμπειρια στην ζωή μου που θα μπορέσει να την συναγωνιστεί. Όσο ήμουν στο παιχνίδι,ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες,λόγω πεινας και εξάντλησης,έλεγα μέσα μου άντε να πάω σπίτι μου να τελειώνει η ταλαιπωρία αυτή.Ομως αμεσως μετά την αποχώρηση μου,γνωρίζοντας πως την επόμενη μέρα δεν θα επιστρέψω στο καλυβακι που αραζαμε με τον Αλεξ και δεν θα αγωνιστώ ξανά στον στίβο μάχης,κατάλαβα ότι ένα πλουσιοπάροχο γευμα και ένα ζεστό μπάνιο σε δωμάτιο ξενοδοχείου δεν συγκρίνονται με την γλυκιά ταλαιπωρία του survivor!

Ηδη νιώθω νοσταλγία για τον Άγιο Δομινικο.Φευγω ομως γεμάτος εμπειριες, με ψηλά το κεφάλι και κυριως ευτυχισμένος γιατί είχα το προνόμιο να ζήσω το survivor ως πρωταγωνιστης και όχι ως θεατης βλεποντας το μέσα από μια οθόνη. Πλεον το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα,την οικογένεια μου και τους φίλους μου,οι οποίοι μου λείψανε πολύ. Ευχαριστώ πολυ όλους εσάς που με στηρίξατε.Με κάνετε πολύ χαρούμενο με τα τόσα θετικα μηνύματα που μου στέλνετε (και με κάνατε να θέλω να ξαναμπώ στο παιχνίδι)».

 

Η μητέρα της Μαριαλένας ξεσπά με μήνυμα για όσα γράφονται για την παίκτρια του ριάλιτι

Ένα μήνυμα στήριξης για την κόρη της που βάλλεται από δημοσιεύματα και όχι μόνο με αφορμή την παρουσία της στο Survivor έστειλε η μητέρα της μιλώντας για εκείνη και τον χαρακτήρα της στο Facebook.

«Η κόρη μου ονομάζεται Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την αγαπώ όπως όλες οι μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης την εκτιμώ. Έχει δώσει προσωπικές μάχες που με έκαναν υπερήφανη και δεν αναφέρομαι μόνο στις αθλητικές της επιτυχίες.

Δεν διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της, δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους και είναι προστατευτική προς τους ανθρώπους της καθημερινότητάς της.

Δεν θα είχα κανέναν λόγο να πω τα προηγούμενα δημοσίως αν η Μαριαλένα δεν συμμετείχε στο Survivor με όσα συνεπάγεται αυτό.

Μία από τις επιπτώσεις είναι ότι κάθε μέρα μεταδίδονται και αναπαράγονται τηλεοπτικά αποσπάσματα που μου συστήνουν ένα κορίτσι που δεν είναι το δικό μου.

Φυσικά, κάθε γονιός δεν ξέρει το σύνολο της προσωπικότητας του παιδιού του. Υπάρχει όμως μία σταθερά που ονομάζεται αξιοπρέπεια και βλέπω σχεδόν συστηματικά να καταρρακώνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικές ανάγκες και μόνο» είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Οι αναφορές στην ιδιωτική ζωή από δεύτερους, τρίτους ή τέταρτους προέκυψε ξαφνικά και περιλαμβάνει δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων τα οποία ένα κορίτσι 24 ετών δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί. Είναι άνιση μάχη και κυρίως άδικη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά