«Ο Διονύσης ήθελε κάτι άλλο από μένα, το λένε... λαΜαρίνα, την δάγκωσε»

 

Έρωτες και πάθη στο #MasterChefGR! Το καρφί της Μαρίνας για τον Διονύση - Η έντονη αντίδραση των παικτών για την επιστροφή του Κωστή - Ατάκες φωτιά - Μαθήματα ιστορίας και εξέλιξης του ανθρώπινου είδους με ζωντανά παραδείγματα τους κριτές - Ο νικητής της δοκιμασίας και η ανακοίνωση έκπληξη από τον Κοντιζά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι παίκτες δεν χάρηκαν καθόλου όταν είδαν τον Κώστα να επιστρέφει και πάλι στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Ράπτη από το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα, άλλαξε τα μέχρι τότε δεδομένα και έτσι, έπρεπε να επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που είχε αποχωρήσει από αυτό. Και εφόσον αυτός ήταν ο Κωστής, ο Κρητικός γύρισε αλλά από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο ήταν ανεπιθύμητος από τα περισσότερα από τα παιδιά.

Και αυτό γιατί κατά την αποχώρησή του, ο Κωστής είπε πως από καθαρή... τύχη κέρδισαν οι αντίπαλοί του σε δοκιμασία αποχώρησης, ανάμεσά τους ο Διονύσης.

Ο Κωστής από την πλευρά του έδειξε να αδιαφορεί για τη συμπεριφορά των συμπαικτών του, είπε πως θα βάλει για ακόμα μία φορά τα δυνατά του και άφησε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους. Τόνισε όμως ότι επέστρεψε για να κυνηγήσει το όνειρό του και πως όποιος προσπαθήσει να του "σπάσει" την ψυχολογία του, θα σπάσει πρώτα εκείνος τον δικό τους τσαμπουκά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ο λόγος που καθυστέρησε να μπει στο παιχνίδι ο Κωστής ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να τηρηθεί μία εβδομάδα καραντίνας ώστε να είναι σίγουρη η παραγωγή ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ασφαλείς από τον κορωνοϊό.

 
Ο Ιωάννης επίσης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την επιστροφή του Κωστή ενώ τόσο η Μαρίνα όσο και η Ηρώ αλλά και η Λία, δεν έκρυψαν πως γνωρίζουν πολλά για διπλή συμπεριφορά του Κωστή ως προς τις ίδιες, μπροστά και πίσω από την πλάτη τους.
 

Η δοκιμασία του Mystery Box είχε για νικητή, όπως πάντα, μόνο έναν παίκτη ο οποίος και θα είχε πλεονεκτήματα για να μοιράσει εις βάρος ή για να βοηθήσει συμπαίκτες του. 

 
Ο μεγάλος νικητής λοιπόν της δοκιμασίας του Mystery Box που ήθελε τους παίκτες να μαγειρέψουν και να παραδώσουν πιάτο με υλικά που έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες τον 5ο π. Χ. αιώνα ήταν ο Διονύσης.

Ο νεαρός μάγειρας, έδειξε να χαίρεται πολύ που είχε καταφέρει να νικήσει τα άλλα δύο καλύτερα πιάτα, αυτά του Αντώνη και της Μαρίνας και όταν άκουσε από τους κριτές τα πλεονεκτήματα που είχε, αποφάσισε να... εκδικηθεί εκείνους τους συμπαίκτες του που είτε πιστεύει πως τον έχουν προσβάλλει είτε τους έχει βάλει στο... μάτι λόγω του ανταγωνισμού που νιώθουν ως προς το πρόσωπό του σε ό,τι αφορά τις μαγειρικές του ικανότητες.

 

Μαθήματα ιστορίας και εξέλιξης του ανθρώπινου είδους με ζωντανά παραδείγματα τους κριτές

Ο Διονύσης λοιπόν είχε τη δυνατότητα να μοιράσει στους συμπαίκτες του κάποια εύκολα υλικά όμως είχε και το πλεονέκτημα να δώσει σε τρεις συμπαίκτες του το μειονέκτημα να μαγειρέψουν μόνο για 30 λεπτά και όχι για 45 που είχαν οι υπόλοιποι. Έβαλε δύσκολα λοιπόν στη Μαρίνα για την οποία σχολίασε ότι δεν θέλει να τον μειώνει για τις μαγειρικές του δυνατότητες και στον Κώστα που μόλις έχει επιστρέψει στο παιχνίδι μετά την πρόσφατη αποχώρησή του για τον οποίο δεν μπορεί να ξεχάσει ότι φεύγοντας είχε πει πως από τύχη και μόνο είχε χάσει στη δοκιμασία.

Στην όλη αυτή στιγμή υπήρξε και κάτι ευχάριστο και όχι μόνο... τοξικότητα αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους παίκτες πως εκτός από τη διεκδίκηση της κάρτας ασυλίας, ο νικητής θα κερδίσει και μία σούπερ κουζινομηχανή με όλα τα εξαρτήματά της.

Ένταση και οργή επικράτησε ανάμεσα στη δοκιμασία του Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας για τους παίκτες, με τη Μαρίνα να αποκαλύπτει κάτι που δεν είχε γίνει αντιληπτό από το τηλεοπτικό κοινό. 

Η Μαρίνα ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε πως ο Διονύσης την κοιτούσε με άλλο μάτι και καθόλου μαγειρικά.

Αφορμή για έναν τέτοιο ισχυρισμό στάθηκε η απόφαση του Διονύση ο οποίος είχε κερδίσει τη δοκιμασία του Mystery Box να δυσκολέψει τη Μαρίνα και να της δώσει μόνο τριάντα λεπτά για να μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας.

«Ξεκάθαρα ο λόγος δεν είναι μαγειρικός. Το παιδί ζει για να περάσω μέσα στο σπίτι από δίπλα του και να του πω κάτι. Το οτιδήποτε. Αλλά εγώ πάλι, αδιαφορώ. Γενικά ο Διονύσης ήθελε κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι το οποίο εγώ δεν μπορώ να του προσφέρω. Πρώτον είμαι μανούλα, δεύτερον δεν έχω έρθει στο παιχνίδι για να ασχολούμαι με τέτοια παιδάκια και τρίτον έχω έρθει να μαγειρέψω. Αν ο Διονύσης θέλει κάτι διαφορετικό, μπορεί να πάει να το βρει αλλού" είπε on camera η Μαρίνα, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο Διονύσης την βλέπει ερωτικά και σε καμία περίπτωση μαγειρικά, κάτι για το οποίο η ίδια η Μαρίνα δεν μπορεί να κάνει κάτι»

 
Δες απόψε
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

​​​​​​​

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»