O Περικλής Κονδυλάτος μετά το #SurvivorGR στο #EmilyInParis του #Netflix

 

Η συγκίνηση του Περικλή Κονδυλάτου για τους συμπαίκτες του στο #SurvivorGR - «Ξέφυγα από τους ανθρώπους της παραγωγής και έκλεψα φαγητό» - «Η Σαλαγκούδη σταμάτησε να μου μιλάει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε από το «Survivor» πριν τρεις εβδομάδες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It». Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, για την Ανθή Σαλαγκούδη ενώ αποκάλυψε και το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά το «Survivor». 

Όπως αποκάλυψε ο Περικλής Κονδυλάτος εκείνος και ο συνεργάτης του και καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, πρόκειται να συνεργαστoύν με την Patricia Field στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix «Emily in Paris».

«Είναι μια πρόταση που έχει γίνει στον Βασίλη και σε μένα από την Patricia Field, τη διάσημη στυλίστρια του «Sex and the city», να συμμετέχουμε στο «Emily in Paris». Σαν σχεδιαστές όχι σαν ηθοποιοί. Δεν μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, γιατί με την Patricia είμαστε φίλοι εδώ και 12 χρόνια. Έχει βάλει τα πράγματά μου και σε άλλα σήριαλ. Είμαι πολύ ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής γι’ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περικλής.

«Το Survivor είναι αληθινό, αλλά δεν είναι η πραγματικότητά μου. Δεν μίλαγα καλά ελληνικά, απλά μιλούσα καλύτερα από κάποιους άλλους. Δε μου ζητήθηκε να παίξω κάποιο ρόλο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η αίσθηση της πείνας. Έψαχνα στα σκουπίδια για να βγω φαγητό, έφαγα από κάτω κι έκλεψα κιόλας. Ξέφυγα από τους ανθρώπους της παραγωγής, άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανικόπιτα. Πάντα μοιραζόμουν τα φαγητά που έβρισκα. Δεν θέλω να πω με ποιον μοιράστηκα τη λουκανικόπιτα. Επίσης, βρήκα φαγητά και δεν τα έφαγα, τα έδωσα σε άλλους. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Ανθή», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω δεθεί πάρα πολύ με τα παιδιά, εγώ μπήκα σαν άνθρωπος μέσα σε αυτό το show. Τους αγαπώ και θέλω να είναι καλά. Μου έλειπαν από το πρώτο βράδυ. Ήρθαμε πολύ κοντά σαν άνθρωποι, σαν ψυχές και αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ δυνατό. Είναι πολύ δυνατά τα συναισθήματα. Προς όφελος της ομάδας ένιωθα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα και να τα ακολουθήσουμε. Προσπαθούσα να τους βάλω σε πρόγραμμα και φαινόμουν σαν κακός μπαμπάς».

Ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε επίσης: «Το Survivor δεν είναι παιχνίδι, είναι μια αλήθεια. Ήταν ανακουφιστικά τα αιχμηρά μου σχόλια, ξέρω ότι ήμουν υπερβολικός. Ο Τριαντάφυλλος μου έσπαγε τα νεύρα, ήταν κουραστικός, αλλά είναι καλό παιδί. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τη σχέση μου με την Ανθή. Σταμάτησε να μου μιλάει και είναι πολύ δύσκολο όταν συμβαίνει αυτό μέσα στο παιχνίδι».

 

«Ξέφυγα από τους ανθρώπους της παραγωγής και έκλεψα φαγητό»

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears