O Κοντιζάς έστειλε τους νικητές στα τσακίδια! Τα γκρέμισε όλα ο Κουτσόπουλος!

 

Τα γκρέμισε όλα ο Κουτσόπουλος! Η παρ'ολίγον τούμπα και ο καβγάς - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας και τα στοιχεία παρατίθενται από τους τρεις chef κριτές.

O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλουν να δουν οι δύο ομάδες ξεκάθαρα τι συνέβη στην ομαδική δοκιμασία.

Κάποιες λάθος επιλογές των αρχηγών, μικρές αστοχίες στις μονομαχίες, έντονες παρεμβολές από τον εξώστη κατά τη διάρκεια της μαγειρικής αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες σε κάθε πιάτο, έφεραν ένα μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Διονύσης Πρώιος από το #MasterChefGR, ροζ πρωταγωνιστής του Σειρηνάκη - Έδωσαν τα χέρια για ροζ σήριαλ, που θα ανεβαίνει κάθε βδομάδα στην διαδικτυακή πλατφόρμα του παραγωγού

Πληγωμένοι εγωισμοί και έντονες συζητήσεις, δημιουργούν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα κάποιοι να χάσουν την αυτοπεποίθησή τους και μαζί την ευκαιρία να κερδίσουν την ασυλία, στη δοκιμασία, που ακολουθεί.

Οι ισορροπίες των δύο ομάδων «ταράχτηκαν» με τις επιλογές της Μαρίνας. «Έκλεψε» την Μαργαρίτα από τη Μπλε Ομάδα ανταλλάσσοντας παράλληλα την Ανούς και την Μαρία με τον Αλέξανδρο Σ. και την Κωνσταντίνα.

Τι αποκάλυψε η Κωνσταντίνα για αυτή την αλλαγή;

 

Μια έντονη διαφωνία είχαν στο MasterChef ο Παναγιώτης Τζαμαλής με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο σχετικά με τα spring rolls που είχε φτιάξει ο πρώτος.

Ο Παναγιώτης δεν φάνηκε να δέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι έχασε στην μονομαχία του με την Μαρίνα, λέγοντας ότι και τα δικά τους spring rolls ήταν νόστιμα, αλατισμένα και καλοψημένα.

Τα λεγόμενά του έδειχναν ότι ένιωθε πως αδικήθηκε από τους κριτές με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον βάζει τελικά στην θέση του: «Το τεστ ήταν συγκριτικό. Μπορείς να έχεις την δική σου άποψη αλλά δεν σημαίνει ότι είναι σωστή. Το ποιος κέρδισε το ορίζουμε εμείς. Θα μπορούσες αντί για αντίλογο να μην κάνεις πλακίτσα επί ένα δεκάλεπτο… Τα δικά σου ήταν γεμάτα λάδι από εδώ μέχρι απέναντι.»

Βέβαια την στιγμή που ο Παναγιώτης Τζαμαλής ανέφερε τους followers του στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε κι εκνευρίστηκε: «Τι εννοείς ότι σε ακολουθεί ο κόσμος; Τραγουδάς κάπου; Κάνεις πλακίτσα για να σε δούνε οι followers σου ή για την δοκιμασία; Το influencer κι όλα αυτά δεν μπορώ να το αποκωδικοποιήσω καν, εδώ είμαστε για κάτι άλλο. Δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία.»

Όση ώρα ο Παναγιώτης μιλούσε για το κοινό που τον ακολουθεί, τόσο οι υπόλοιποι παίκτες όσο κι ο Πάνος Ιωαννίδης είχαν λυθεί στα γέλια σκύβοντας το κεφάλι τους.

 

Και λίγο πριν την ανακοίνωση «ταραγμένος» από την ένταση μάλλον ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μια λάθος κίνηση παραλίγο να βρεθεί στο πάτωμα αφού πίεσε με δύναμη την καρέκλα του τόσο που την έσπασε.

Στο πλατό μπήκε η παραγωγή για να την αντικαταστήσει όσο οι παίκτες απτόητοι τσακωνόντουσαν.

 

Μια ατάκα που μάλλον δεν πρόλαβε να κοπεί στο μοντάζ!

Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιώς. Μπλε και Kόκκινοι τα έδωσαν όλα στην ομαδική όμως μια από τις δυο ομάδες επικράτησε.

Έτσι λοιπόν με βάση τα αποτελέσματα των κριτών οι παίκτες από την κόκκινη ομάδα ετοίμασαν τα καλύτερα πιάτα και για πρώτη φορά απέφυγαν την δοκιμασία της αποχώρησης.

Ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν αφού μέσα στη χαρά τους, μετά την ανακοίνωση ρώτησαν «φεύγουμε» και εκεί ήρθε η απάντηση του Σωτήρη Κοντιζά που χρειάστηκε να την ακούσουμε αρκετές φορές για να βεβαιωθούμε ότι την είπε.

Τι τους απάντησε; «Στα τσακίδια». 

 

Νικητήρια ομάδα στέφθηκε η Kόκκινη, κι έτσι οι παίκτες της Mπλε ομάδας κλήθηκαν να διεκδικήσουν την ασυλία.

Πριν όμως από αυτή τη δοκιμασία η Ηρώ ως αρχηγός της ομάδας κέρδισε το πλεονέκτημα το οποίο ήταν να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Πρώτος υποψήφιος είναι ο Στέφανος. Οι υπόλοιπο παίκτες μαγείρεψαν ώστε να κερδίσουν την ασυλία.

 

Ποιος παίκτης βγήκε πρώτος στη μαγειρική σκυταλοδρομία και πήρε τη λευκή ποδιά; Ανούς και Τζιοβάνι αγωνίστηκαν για την ασυλία. Την ασυλία κέρδισε η Ανούς.

 

Οι νικητές απολαμβάνουν μια ευχάριστη βραδιά με τον Γιάννη Αποστολάκη στο barbeque του κήπου, στο σπίτι του MasterChef 5.

 
  
Δες απόψε
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό