Έφτασαν τα μαντάτα της Συνόδου για την #Eurovision μέχρι και το CNN στην Αμερική

 

Συνεχίζεται ο σάλος που προκλήθηκε - Οι ανακοινώσεις παίρνουν και φέρνουν για το #ElDiablo και την #Eurovision2021, την ίδια ώρα που μερίδα πολιτών είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους ενώ πλήθος κόσμου με αναρτήσεις του στα social media, αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει όλο αυτός ο ντόρος για ένα τραγούδι, που για όποιον ξέρει στοιχειώδη αγγλικά, ξεκάθαρα μιλά, για μια γυναίκα η οποία ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο παρομοιάζοντας τον με διάβολο. 

Αυτοί είναι οι λόγοι που ανάγκασαν την Σύνοδο να ασχοληθεί με το #ElDiablo και το τραγούδι της Κύπρου στην #Eurovision2021! Κόλαφος o Ανδρέας Γιόρτσιος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι πρωτάκουστες επικρίσεις για τον τρόπο που χειρίστηκε η Σύνοδος το θέμα του τραγουδιού της Eurovision για το κατά πόσο αυτό θα έπρεπε να την αφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση της Συνόδου, ο Μόρφου, ο Ταμασού και Ορεινής, η ομάδα «Χριστιανών Ορθόδοξων» θα βγουν στους δρόμους, το ΡΙΚ, η κυβέρνηση, οι Εurofans και η αντίδραση στα social media

Τα μαντάτα δεν άργησαν να φτάσουν και στο εξωτερικό με το CNN να φιλοξενεί άρθρο στην ιστοσελίδα του για το γεγονός ότι η εκκλησία έχει άποψη, εμπλέκεται και ζητά μέχρι και την ακύρωση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision. 

Δείτε το δημοσίευμα: Church of Cyprus calls for country's entry to Eurovision to be dropped for promoting devil-worship

Σε εκτενές άρθρο στην ιστοσελίδα του, το οποίο αναπαράγουν ΜΜΕ ανά τον πλανήτη, το CNN προβάλλει το music video του El Diablo και αναφέρεται στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από ιερωμένους, φιλοξενώντας δήλωση της ίδιας Έλενας Τσαγκρινού, καθώς και του διευθυντή του ΡΙΚ.

«Το El Diablo είναι αλληγορικό τραγούδι, για μια γυναίκα που καταφέρνει να φύγει από μια τοξική σχέση και στέλνει ένα μήνυμα δύναμης. Η μουσική, όμως, μας ενώνει όλους, δεν μας χωρίζει! Εγώ και οι συνεργάτες μου παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας: να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό», ανέφερε η ταλαντούχα τραγουδίστρια στο CNN μετά από επικοινωνία με την Panik Records, δισκογραφική της εταιρεία.

Ακολούθησε σωρεία αναρτήσεων με αποτέλεσμα η Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι να αποκτήσει free promotion μέχρι και την άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Εξάλλου, το απόγευμα της Τετάρτης ο Ανδρέας Γιόρτσιος μέσα από τον μονόλογο που κάνει στην αρχή κάθε εκπομπής του στο ΡΙΚ, έδωσε την απάντηση του στην Εκκλησία και τους λόγους που της επέβαλαν να ασχοληθεί με την Eurovision.
 
Την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για το τραγούδι της Eurovision και το περιεχόμενό της ήταν το βασικό θέμα που σχολίασε ο Ανδρέας Γιόρτσιος στο μονόλογό του της Τετάρτης δίνοντας τη δική του εξήγηση γιατί η Σύνοδος έσπευσε να ασχοληθεί με το τραγούδι ενός τηλεοπτικού σόου και όχι με ουσιαστικά θέματα της κοινωνίας αλλά και του οίκου της, όπως τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον κατώτερων και ανώτερων κληρικών. 
 
 
Κόλαφος ήταν ο δημοσιογράφος σχετικά με τους λόγους που ανάγκασαν την Σύνοδο να ασχοληθεί με το Εl Diablo. Μίλησε ξεκάθαρα για αποπροσανατολισμό του κοινού από τα πραγματικά προβλήματα της εκκλησίας.
 
 
 
Που είναι η ανακοίνωση για τις τρεις καταγγελίες στον Μητροπολίτη μία εξ’αυτών για βιασμό;
Που είναι η ανακοίνωση για την υπόθεση του συγγελισμού το 2018;
Που είναι η ανακοίνωση για τον μόναχο που αποπλάνησε επί 10 χρόνια ανήλικα παιδιά;
Που είναι η ανακοίνωση για τα λεφτά που πήρε η εκκλησία από τον Τζο Λο;
Που είναι η ανακοίνωση για την κατεδάφιση των διατηρητέων και για τα αρχαία της Γεροσκήπου;
 
 
 
 

 

 

 

Μόλις 4 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του στο κανάλι της Panik Records στο YouTube (απόγευμα Κυριακής), το «El Diablo» κατάφερε να εκτοξευτεί στο No1 των Youtube trends και  διατηρείται στην κορυφή έχοντας κατορθώσει να προσελκύσει 823 χιλιάδες θεάσεις, 7,5 χιλίαδες comments και 25k like reactions.

Το φετινό τραγούδι της Κύπρου εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί και ανάμεσα στους Youtubers που ασχολούνται φανατικά με την Eurovision αφού σε όλα σχεδόν τα βίντεο με τα «προγνωστικά» ψηφίζεται ως το καλύτερο του φετινού διαγωνισμού και βγαίνει πρώτο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες