Κακός χαμός με τον Σάκη, Νίκο και James - Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες

 

Η μάχη της επικοινωνίας, το κλίμα που μύριζε… μπαρούτι στους Mπλε - Κακός χαμός με τον Σάκη, παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με Νίκο και James -  Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες - Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Τριαντάφυλλος - Ο Acun φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Μαριαλένα με τον Σάκη και ο all star πανηγυρισμός της Νικολέτας! Εκτός #SurvivorGR η Σοφία Μαργαρίτη και ο Chris Σταμούλης!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι εντάσεις, οι κόντρες και τα απρόοπτα δεν έλειψαν από το επεισόδιο του Survivor 4. Η Σοφία Μαργαρίτη αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι επιβίωσης γιατί δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της, στους Mπλε το κλίμα μύριζε… μπαρούτι, ενώ τα γέλια στους Kόκκινους δεν συνεχίστηκαν καθώς ο τραυματισμός του Τριαντάφυλλου τους πάγωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες τραγούδησε ο Τριαντάφυλλος για τον Τζειμς Καφετζή, ο οποίος εμφανισιακά φέρνει λίγο στον πρίγκιπα Χάρι, έχοντας παραλλάξει τους στίχους. Το ίδιο τραγούδι αλλά λίγο πι φάλτσα αφιέρωσε και ο Ηλίας Μπόγδανος λέγοντας και αυτός ότι «για λάθος λόγους τον Πάνο ψήφισες». Η συζήτηση στην Kόκκινη καλύβα επικεντρώθηκε στον τρόπο που ψήφισε ο αρχηγός των Mπλε για να θέσει εκτός παιχνιδιού έναν εκ των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά.

Φυσικά η ψηφοφορία ήταν το βασικό θέμα συζήτησης και στην Mπλε ομάδα, με ορισμένους να μην συμφωνούν με το ρίσκο που πήρε ο Τζέιμς. Ένας από αυτούς ήταν και ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος δεν ένιωσε καθόλου καλά όχι τόσο με την απόφαση του αρχηγού της ομάδας, όσο με τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε. Ο Τζέιμς για ακόμα μια φορά εξήγησε στους συμπαίκτες του την στρατηγική του και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο Πάνος Καλίδης θα μείνει.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πάντως ήρθε σε ρήξη με τους Τζειμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια γκρέμισαν αυτό που είχαν χτίσει, με τον 26χρονο αγρότη να αναλύει τις σχέσεις των υπολοίπων παικτών. «Το παρεάκι Τζειμς, Νίκου και Άννας Μαρίας δυστυχώς σήμερα κλονίστηκε» εκτίμησε ο Πάνος Καλίδης. 

Η σχέση Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη απασχόλησε και τον παραγωγό του Survivor 4, Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη παρουσιαστή λόγω της απουσίας του Γιώργου Λιανού που βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικό λόγο (γέννησε η γυναίκα του και έγινε πατέρας για 4η φορά). Αν και ο 30χρονος επιχειρηματίας έδειξε να αφήνει ανοιχτή πόρτα η 25χρονη γυμνάστρια ήταν ξεκάθαρη, πως την έχει κλείσει και δεν πρόκειται να την ανοίξει ξανά.

O παραγωγος Ατζούν Ιλιτζαλί προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Τι είπε όμως και πως αντέδρασαν οι δυο παίκτες;

«Γνωρίζω τη Μαριαλένα από τα casting. Στο casting είπε ότι και ο πρώην της έκανε αίτηση για το Survivor. Και είπαμε αλήθεια; Οκ, τι να πω; Τη ρωτήσαμε ποιον θα ήθελε να διαλέξουμε αν υπήρχε μία επιλογή. Και είπε εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. «Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε πόσο καιρό είστε χωρισμένοι. Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι! Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έλεγε έναν μήνα και μπερδευτήκαμε. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω. Ήθελα να μάθω περισσότερα. Η ερώτηση μου για σένα, Μαριαλένα.. Τι σκέτεσαι για τον Σάκη;».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τότε ήρθε σε μια δύσκολη θέση και δεν το έκρυψε. «Α ωραία… Θα το πω εδώ… Να με ακούσει όλη η Ελλάδα» τόνισε με νόημα. «Τίποτα, ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο».

«Εγώ, όπως έχω πει, ήρθα εδώ για να την βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την γνωρίζω καλύτερα από όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το Survivor. Ήρθα με πολύ θετική διάθεση, είναι φανταστικό παιδί και για μένα από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά» ανέφερε, με τη σειρά του, ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μάλιστα, θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους. «Στο μέλλον πιστεύεις, Σάκη, ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα για σας;» αναρωτήθηκε

Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία οι Mπλε έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες και να βελτιώσουν την ψυχολογία τους και κυρίως τις μεταξύ τους σχέσεις που δεν βρίσκονται πλέον το καλύτερο επίπεδο. Οι Κόκκινοι από την πλευρά τους ήθελαν να… βυθίσουν ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους τους στη διχόνοια και να συνεχίσουν το σερί νικών. Οι δυο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ με τον Γιώργο Ασημακόπουλο απέναντι στον συνονόματό Ταβλαδάκη να μειώνει για τους Kόκκινους σε 8-9.

Όμως η Μαριαλένα κόντρα στην Μαριάνθη καθάρισε το ντέρμπι επικοινωνίας για τους μπλε γραφόταν το τελικό 10-8 για την ομάδα της που αυτή την εβδομάδα είχε μείνει χωρίς νίκη και την είχε μεγάλη ανάγκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Ο πανηγυρισμός της Νικολέτας Μαυρίδη… έκλεψε την καρδία του Τούρκου παραγωγού του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος κατέταξε το χορευτικό της 24χρονης χορεύτριας στην κατηγορία All Star.

Η φρουτοσαλάτα και η επικοινωνία έφτιαξαν την διάθεση και την ψυχολογία των Mπλε.

Πάντως η νίκη των Mπλε δεν έφερε και  τα επιθυμητά αποτελέσματα στις σχέσεις των παικτών, καθώς οι εντάσεις συνεχίστηκαν και λίγο έλειψε ο Σάκης να πιαστεί τα χέρια με τον Τζέιμς.

Το γεγονός ότι οι δυο τους ανέφεραν ότι η Μαριαλένα ήξερε πολλούς από τους φετινούς παίκτες από πριν κι ιδιαίτερη αναφορά τους στον Σάκη, που ήταν η προηγούμενη σχέση της, έβγαλε τα πράγματα εκτός ορίων. Όλα ξεκίνησαν την στιγμή που ανέφεραν ότι γνώριζε και τον Πάνο Καλλίδη με την Μαριαλένα να υψώνει τους τόνους ότι το χρησιμοποιούν εναντίον της, όπως και στην περίπτωση του Σάκη, που τους το εξομολογήθηκε. Η έκρηξη του Σάκη δεν άργησε να έρθει, ορμώντας προς τους δύο και λέγοντας να μην αναφέρουν ξανά το όνομά του.

Από την άλλη η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι τέτοιες κινήσεις δεν τους τιμούν σαν άντρες. Το τεταμένο κλίμα στην Μπλε ομάδα του Survivor, δεν λέει να αλλάξει.

Μαριαλένα: Απομακρύνθηκα από Νίκο και James

 
Chris: Αν απόψε φύγω απόψε θα μετανιώσουν που με ψήφισαν
 

Στους Kόκκινους μπορεί η νίκη να μην ήρθε όμως δεν θα ξεχάσουν την κουτουλιά του Τριαντάφυλλου στην ξύλινη κατασκευή που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο τραγουδιστής, αλλα κυρίως το δράμα που ακολούθησε.  «Θα έπρεπε να παίζει σε σειρά του Φώσκολου» σχολίασε με χιούμορ ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ειδικότερα, καθώς ο τραγουδιστής αγωνιζόταν για την κόκκινη ομάδα σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης έπεσε με φόρα πάνω σε μια ξύλινη δοκό χτυπώντας το κεφάλι του. Αμέσως, ο Τριαντάφυλλος χρειάστηκε να ξαπλώσει στο έδαφος ενώ δέχθηκε ταχύτατα της πρώτες βοήθειες.

Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα οδηγήθηκε εκτός του αγωνιστικού χώρου για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Αγίου Δομινίκου προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ελπίζουμε τα νέα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή να είναι τα καλύτερα!

Στο συμβούλιο εξ αποστάσεως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Σοφία Μαργαρίτη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και αποχώρησε αναγκαστικά από το Survivor 4, ενώ από τα αγωνίσματα θα απέχει για λίγες ημέρες και ο Τριαντάφυλλος που μετά τον τραυματισμό του εμφανίστηκε με κολάρο στον λαιμό. 

Η ίδια σε προηγούμενο αγώνισμα είχε σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της και συνέχιζε να αγωνίζεται παρόλο που βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση. Απόψε κατά την έναρξη του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι η Σοφία δεν θα συνεχίσει λόγω της κατάστασής της που χρειάζεται χρόνο και δεν της επιτρέπει να αγωνίζεται όπως πριν.

Οι υπόλοιποι παίκτες χειροκρότησαν προς τιμήν της Σοφίας Μαργαρίτη κι ο Γιώργος Λιανός την ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στο ριάλιτι όλο αυτό το διάστημα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Αλέξης Παππάς, Κρις Σταμούλης και Πάνος Καλίδης τοποθετήθηκαν για το παρόν και το μέλλον τους στο παιχνίδι και ο Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους απο το κοινό και θα έπαιρνε την δάδα του για να αποχωρήσει ήταν ο δικηγόρος Κρις Σταμούλης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!