Γυρίστηκε 2 φορές η αποχώρηση της Ανθής! Πάνω από 60% η τηλεθέαση στο #SurvivorGr

 

Τέλος εποχής Σαλαγκούδη για το Survivor 4, η οποία θα σταματήσει πλέον να μας απασχολεί, τουλάχιστον όσον αφορά το ριάλιτι επιβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα τέλος που έπρεπε να μπει μπήκε! Η Ανθή Σαλαγκούδη μας τελείωσε, πήρε την δάδα της και αποχώρησε από το ριάλιτι show του Survivor! Ωστόσο πριν πάρει την δάδα της είχαμε πολλά που δεν έδειξαν οι κάμερες! Σας κάνει εντύπωση; Εμάς καμία...

Ο λόγος που η Ανθή Σαλαγκούδη δεν χαιρέτησε κανέναν ή επέλεξε να μην χαιρετίσει κανέναν είναι πως το γύρισμα της αποχώρησης ξαναγυρίστηκε! Στο αρχικό η Ανθή επέλεξε να μην χαιρετίσει ορισμένους συμπαίκτες, πετώντας μάλιστα υπονοούμενα που οδήγησε σε έναν τσακωμό δίχως προηγούμενο!

Το περίεργο είναι πως στο στόχαστρο της δεν βρέθηκε τόσο ο Τριαντάφυλλος, όσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι! Η Ανθή γύρισε και τους είπε "μην κάνετε πως λυπάστε αφού ξέρω πως χαίρεστε", κάτι που πυροδότησε το κλίμα και επικράτησε ένας μικρός πανικός!

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα η παραγωγή να πάρει την απόφαση να γυριστεί ξανά το γύρισμα της αποχώρησης! Μην απορείτε πως συνέβη αυτό, καθώς έτσι ξαναγίνει! Μάλιστα στην αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρης το γύρισε είχε γίνει 3 φορές μέχρι να πετύχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν, αφού φήμες ήθελαν την ηθοποιό να είχε στεναχωρηθεί τόσο που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!

Όπως και να έχει, με ένα ή δύο γυρίσματα, η Ανθή Σαλαγκούδη αποτελεί παρελθόν από το Survivor και τελικά δεν άντεξε ούτε με την ένωση! Φαίνεται πως το περιβάλλον της κατάλαβε ότι η κοπέλα δεν περνούσε και τόσο τέλεια στον Άγιο Δομίνικο που αποφάσισε αυτή την φορά να μην την στηρίξει και να αφήσει τη τύχη της στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και την... δίκασε!

Στα ύψη η τηλεθέαση

Τι κι αν το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε αργά, τι κι αν έσπαζε συνεχώς με διαφημίσεις που κρατούσαν πάνω από 10 λεπτά, η μισή Κύπρος έμεινε ξύπνια, ώστε να παρακολουθήσει την αποχώρηση της Ανθής. Συγκεκριμένα, από τις 12:00 τα μεσάνυχτα, την εποχή που έχει φτάσει στο τέλος του αγώνισμα επάθλου, μέχρι και τις 1:30 που τελείωσε το επεισόδιο, τα νούμερα δεν έπεσαν κάτω από 48%.

Συγκεκριμένα, για το Sigma το τέταρτο 12:00-12:15 κατέγραψε 48,4%, για το τέταρτο 12:15-12:30 κατέγραψε 51,9% και για το τέταρτο 12:30-12:45 κατέγραψε 51,5%. Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω της η τηλεθέαση, αφού από τις 12:45-1:00 η τηλεθέαση έφτασε στο 56,4%, ενώ το τέταρτο κατά το οποίο έγινε η ανακοίνωση του ονόματος της, δηλαδή από τη 1:00-1:15 η τηλεθέαση άγγιξε το 61,2%. Για το επόμενο και τελευταίο τέταρτο του επεισοδίου, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 51,2%.

Στην Ελλάδα τα νούμερα τηλεθέασης ήταν υψηλά. Συγκεκριμένα, το Survivor βγήκε ξανά πρώτο στην prime time ζώνη με το απίστευτο ποσοστό 33,4% στο δυναμικό κοινό! Μπορεί να έπαιξε στα κλασικά του νούμερα, ωστόσο το τελευταίο τέταρτο που ανακοινωνόταν ποια θα φύγει χτύπησε κόκκινο!

Πιο αναλυτικά, με lead in 11.4 από τις 8 Λέξεις το ριάλιτι συνέχισε με 16,8-21,8-23,7-26,7-28,3-33,5-45,1-48,9-43,6-46,8 και ολοκληρώθηκε με το συγκλονιστικό 50,7! Μάλιστα, με το που ο παρουσιαστής είπε το όνομα «Ανθή Σαλαγκούδη», τα social media και συγκεκριμένα το twitter, πήραν φωτιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!