«Παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου… Είμαι κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»

 

Είχε προκαλέσει αίσθηση μία δήλωσή της, ότι έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο. Μία περίοδο που οι καταγγελίες σε βάρος του έβγαιναν η μία μετά την άλλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο λόγος για την Λίλιαν Αρχοντή που οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε ως… παράνομη σχέση του Μάνθου Φουστάνου, τη Φιόνα, παραδέχεται πως και η ίδια έχει υπάρξει θύμα.

Η ηθοποιός γίνεται… χείμαρρος και αναφέρεται με κάθε λεπτομέρεια σε όλα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της καριέρας της μέχρι σήμερα. Μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στο μήνυμα συμπαράστασης που έχει στείλει όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης πήγε στο νοσοκομείο και πριν γίνουν γνωστές όλες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Η ίδια είπε ότι είναι σοκαρισμένη και ποτέ δεν θα έστελνε μηνύματα στον Φιλιππίδη αν ήξερε όσα αποκαλύφθηκαν μετά. Είπε επίσης ότι απομονώθηκε η δήλωσή της για το μήνυμα που έστειλε και την κατακρεούργησαν. Ενώ τόνισε ότι και η ίδια είναι θέμα κακοποίησης.

Όπως ανέφερε η ίδια, παραχώρησε συνέντευξη σε έντυπο η οποία δημοσιεύτηκε δύο εβδομάδες μετά και παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά της με αποτέλεσμα να δέχεται απειλητικά και υβριστικά μηνύματα.

Η ίδια η Λίλιαν Αρχοντή, ξεκαθάρισε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν, από άνθρωπο του θεάτρου που έχει φύγει από τη ζωή, κι αυτό ήταν κάτι που το είπε στη συγκεκριμένη συνέντευξη όμως δεν ασχολήθηκε κανείς με το απόσπασμα. Δείτε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της…

Έχεις πέσει θύμα κακοποίησης;

Ναι, φυσικά και έχω πέσει θύμα κακοποίησης. Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενό­χληση, όπως λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση. Η ψυχολογική κακοποίηση που βίωσα, ήταν ακόμα πιο σκληρή από οτιδήποτε άλλο έχω περάσει, καθώς έχω κακοποιηθεί στο θέατρο και στην τηλεόραση, από άνδρες, αλλά και από γυναίκες. Πολλά χρόνια στο θέατρο με «κυνηγούσε» ένα «μεγάλο κεφάλι» του θεάτρου, γιατί ήμουν αρεστή και με ήθελε στη ζωή και στη δουλειά του.

Εγώ έπρεπε να βρω πολλούς τρόπους και χειρισμούς, για να μπορέσω να τον απορρίψω, χωρίς να χάσω τη δουλειά μου, να μη δημιουργήσω πρόβλημα στη ζωή μου γενικότερα, αλλά και χωρίς να χάσω την ψυχή μου. Επίσης, γυναίκα συνάδελφος, επειδή δεν πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον έδωσαν σε μένα, με απειλούσε από τα μέσα της σεζόν, με όποιον τρόπο μπορούσε, μέσα στα καμαρίνια, επάνω στη σκηνή, αλλά και έξω από το θέατρο, λέγοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να με διώξει από την παράστα­ση. Μου είχε κηρύξει «πόλεμο», νευρικό πρόβλημα, να μου σπάσει τα νεύρα, για να φύγω. Ειρωνείες απειλές και ανελέητη κακία…

Γιατί δεν το ανέφερες ποτέ; Ποια στάση κράτησες τότε;

Δε μίλησα, γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί από τη στιγμή που υπήρχε μια τέτοια ένταση… Της έδειχνα πως αδιαφο­ρώ, την άφησα να «χτυπιέται». Το μόνο που έκανα, λόγω των βαριών απειλών της, ενημέρωσα την οικογένειά μου και δύο κολλητούς μου φίλους. Εγώ σκληραγωγήθηκα, ατσαλώθηκα, βρήκα τρόπους να μπορώ ν’ αμύνομαι. Αν δεν θέλεις κάτι, ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις, αν έχει προσβληθεί πολύ το μέσα σου και η ψυχή σου, το κα­ταγγέλλεις άμεσα.

Έφτασα να παθαίνω κρίσεις πανικού, σχεδόν νευρικό κλονισμό, έτρεμα, από τον κακό τρόπο ενός σκηνοθέτη που ήταν πολύ απαιτητικός και δημιουρ­γούσε πολλά προβλήματα σε όλη την ομάδα, στο θίασο. Όλη η σεζόν ήταν βασανιστήριο. Έχω κακοποιηθεί από γυναίκα στην τηλεόραση, που ηγούνταν της δουλειάς, στη συνεργασία αυτή με «έτρεχαν», σε σημείο να μου δημιουρ­γούν αφόρητο στρες, ενώ κάποια στιγμή επειδή «πάτησα πόδι», σταμάτησε η συνεργασία μου. Ακόμα, μεγάλος φωτορεπόρτερ, όταν ήμουν γύρω στα 18, που είχα μπει στη σχολή, ήθελε να με βγάλει φωτογραφίες και μου έδινε συμβουλές, αλλά σ’ ένα από τα τηλεφωνήματά μας, τον άκουσα να βαριανασαίνει, κι έπειτα από μερικά λεπτά κατάλαβα ότι αυτός ο άντρας αυνανιζόταν, εκεί έπαθα σοκ, έτρεμα με το τηλέφωνο στο χέρι. Δεν του ξαναμίλησα ποτέ, του γύριζα την πλάτη, κάθε φορά που τον συναντούσα. Ακόμα, δύο άντρες συνάδελφοι, σε διαφορε­τικά χρονικά διαστήματα, ο ένας ήρθε στο καμαρίνι μου, παρέα με μία κοπέλα συνάδελφο, ενώ ο άλλος με φώνα­ξε στο καμαρίνι του, όπου είχε 5 άτομα εκεί και με παρουσία κό­σμου και στις δύο περιπτώσεις, μου έδειξαν το μόριό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!