«ΚΑΡΜΑ» Άγριος φόνος βάφει μία εγκάρδια φιλία… με αίμα

 

 

Ένας φόνος φανερώνει την πιο σαρκαστική πλευρά της ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ότι οι πιο έμπιστοι φίλοι μπορούν να γίνουν οι πιο επικίνδυνοι εχθροί, γιατί γνωρίζουν τα μυστικά σου και ξέρουν πότε, πού και πώς να σε πειράξουν...

Τι γίνεται όταν οι πιο έμπιστοι φίλοι γίνουν οι πιο επικίνδυνοι εχθροί; Ένας άγριος και απροσδόκητος φόνος, ένα προμελετημένο έγκλημα που έγινε με υπομονή, προσοχή, μεθοδικότητα και λύσσα, έρχεται στη σειρά «ΚΑΡΜΑ» στον ALPHA Kύπρου.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 22:30, η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, καταπιάνεται με το θέμα της φιλίας που μετατρέπεται σε μίσος, σ’ ένα νέο επεισόδιο με τίτλο «Σαρκασμός».

Πώς δύο στενότατοι και εγκάρδιοι φίλοι, που συνεργάζονταν σε ανήθικες πράξεις για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ορέξεις, κατέληξαν να γίνουν οι χειρότεροι αντίπαλοι. Μέσα από πράξεις ανομολόγητες, κρυφές επιθυμίες, κοινά μυστικά και τοξικές ομοφοβικές συμπεριφορές, οι πρωταγωνιστές έρχονται σε μετωπική σύγκρουση και η ιστορία βάφεται με αίμα.

Όταν η φιλία μετατρέπεται σε μίσος, λένε πως «καλύτερα να έχεις ανοιχτούς εχθρούς, παρά ψεύτικους φίλους». Ισχύει; Ένας άγριος και απροσδόκητος φόνος που έγινε στον τόπο μας, ετοιμάζεται να φανερώσει ότι η παράνοια και η εκδικητικότητα, αποτελούν τους πιο επικίνδυνους μηχανισμούς του ανθρώπου, όταν ενεργοποιηθούν.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε την τηλεοπτική μεταφορά μίας αληθινής υπόθεσης δόλιου φόνου, που φανερώνει την πιο σαρκαστική πλευρά της ζωής.

Ότι οι πιο έμπιστοι φίλοι μπορούν να γίνουν οι πιο επικίνδυνοι εχθροί, γιατί γνωρίζουν τα μυστικά σου και ξέρουν πότε, πού και πώς να σε πειράξουν.

Hθοποιοί: Γιάννης Κόκκινος, Μαρία Μιχαήλ, Σκεύος Πολυκάρου, Ελένη Μολέσκη, Θέκλα Φλουρή, Λοΐζος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τιμοθέου και Τάριελ Μπεριτζέ. «ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!