Πήγαν να φάνε σε ξενοδοχείο & αρπάχτηκαν με σεκιούριτι

 

Χαμός με Παππά και τον λοχία τον Σταμούλη!Τέλος από το #SurvivorGR η Σοφία Μαργαρίτη;  Μπαίνει στο ριάλιτι ο Σάκης Κατσούλης, ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Χαμός έχει δημιουργηθεί από χθες με το περιστατικό στο Survivor, όπου ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν τη νύχτα από την καλύβα και επέστρεψαν μετά από αρκετές ώρες.

Οι δυο τους δικαιολογήθηκαν πως έψαχναν φαγητό στη ζούγκλα, ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η παραγωγή τους επέβαλε ποινή, όπως χαρακτηριστικά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ενώ σήμερα στον αέρα του «Ευτυχείτε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια απίθανη αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Amber Alert για Σταμούλη & Παππά και ο καυγάς άνευ προηγουμένου για Αλέξη & Νίκο! Η ποινή στους Μπλε για την... εξαφάνιση & η αποχώρηση στο #SurvivorGR! Το μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου στην πρώην αγαπημένη του Ελευθερία!

Όπως αποκάλυψε ο Γκουντάρας, ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

«Αυτοί έφυγαν για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν με έναν σεκιουριτά που τους είδε στην επιστροφή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή. Να σας πω ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους μπλε, αυτά που είδαμε ήταν… οδοντόκρεμα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις, γιατί έφυγαν, πώς έφυγαν, τι έκαναν, γιατί το έκαναν κλπ…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα που οι Τούρκοι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσει η Σοφία να αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Γκουντάρα «Είναι η πιο κρίσιμη μέρα για την Σοφία, αν θα παραμείνει στο survivor! Έχει έρθει γιατρός ειδικά για τη Σοφία. Έχει πάθει σοβαρή θλάση… προσπαθούν να τη συνεφέρουν για να αγωνιστεί!»!

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας ειδικός γιατρός για την Σοφία… Υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει ξανά και να αποχωρήσει ξαφνικά… Έκανε θεραπείες και θα δουν τώρα αν μπορεί να αγωνιστεί θα συνεχίσει, αν όχι, ενδεχομένως να φύγει…»!

Ο Σάκης Κατσούλης είναι η νέα προσθήκη του Survivor, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ινστιτούτου αισθητικής. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, επικεντρώνεται αλλού, στην προσωπική του ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστροφή της ΜαριΠΟΖΑ και οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο #SurvivorGR

Όπως ανέφεραν στο «Πρωινό», ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η παίκτρια της Μπλε ομάδας του Survivor, υπήρξαν ζευγάρι και χώρισαν πριν από τέσσερις μήνες. Αυτή η λεπτομέρεια, σε συνδυασμό με το ότι η Μαριαλένα είναι πλέον ζευγάρι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, όπως αντιλαμβάνεστε δημιουργεί νέα ίντριγκα στο παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα πρέπει να συνυπάρξουν στο Survivor, ενώ ο Γιώργος Λιβάνης θα είναι απλός τηλεθεατής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!