Τα κατάφερε ο Γιώργος από την Κύπρο ή επιστρέφει στην ετοιμόγεννη σύντροφό του;

 

 

Bonus Track: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ερμηνεύει Ρέμο! Δείτε ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν μαγειρική ποδιά, αλλά και μια θέση στο σπίτι του #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Οι παίκτες του MasterChef 5 μπήκαν ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, αυτή τη φορά για τη δοκιμασία η οποία θα τους έστελνε στο σπίτι του MasterChef. Πέντε από τους δέκα διαγωνιζόμενους θα περνούσαν στην επόμενη φάση, ενώ οι υπόλοιποι θα αποχαιρετούσαν οριστικά το ριάλιτι.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, είδαμε τη δεύτερη φάση του bootcamp από την οποία τρεις συμμετέχοντες πέρασαν οριστικά την πόρτα εξόδου, ενώ μόλις ένας από τους 14 κατάφερε να πάρει την ποδιά του MasterChef κερδίζοντας μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κοπήκαν τα πόθκια μου, σιγοκατάπινα, έσβησα τζαι περίμενα το όνομα μου» Ο Κύπριος παίκτης με την ετοιμόγεννη σύντροφο, ο πρώτος που πήρε ποδιά στο #MasterChefGR, στα χειρότερα πιάτα ο σωσίας του Κουτσόπουλου!

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ακολούθησε η συνέχεια του bootcamp καθώς 10 διαγωνιζόμενοι αγωνιούσαν για την πορεία τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Και σε αυτό το επεισόδιο δεν έλειψαν, οι εντάσεις, τα νεύρα αλλά και οι ανατροπές. Οι παίκτες, διαγωνίστηκαν σε δυάδες, ενώ ένας από κάθε δυάδα θα περνούσε στην επόμενη φάση, με τον άλλο να αποχωρεί οριστικά.

Κάπως έτσι κύλησε το νέο επεισόδιο του MasterChef, με τους τρεις κριτές να δοκιμάζουν τα πιάτα που παρουσίαζαν στον πάγκο οι 10 παίκτες του boocamp.

Δείτε ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν μαγειρική ποδιά, αλλά και μια θέση στο σπίτι του MasterChef...

O Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος παίκτης που πήρε την ποδιά του MasterChef στο νέο επεισόδιο.

Ποδιά πήρε και η Ανούς

Στο σπίτι του MasterChef θα βρίσκεται και η Μαρία.

Στο σπίτι του MasterChef θα βρίσκεται και ο Αντώνης.

Ακολούθησε ο Σερόπ, ο οποίος τελικά τα κατάφερε. Ο Γιώργος, με καταγωγή από την Κύπρο, ο οποίος σύντομα θα γίνει πατέρας, έμεινε εκτός. Η αγαπημένη του βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ δείχνει να μην εγκαταλείπει εύκολα το όνειρό του.

«Έχω βάλει έναν στόχο και έχω πει ότι αυτό είναι τι όνειρό μου και ας λείπω και από την πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου. Δεν υπάρχει πιο σημαντική στιγμή για έναν άνθρωπο να υποδέχεται το πρώτο του παιδί», ανέφερε στην κάμερα.

Ο Σερόπ μαζί με τον Γιώργο ήταν οι δύο διαγωνιζόμενοι οι οποίοι έφτασαν μαζί μπροστά στους κριτές, παρουσιάζοντας τα πιάτα τους. Ένας από τους δύο θα περνούσε στην επόμενη φάση, ενώ ο άλλος θα εγκατέλειπε οριστικά το MasterChef.

Φανερά προβληματισμένοι οι κριτές, αντιλήφθηκαν πως κανείς από τους δύο, δεν έχει τις απαραίτητες ικανότητες προκειμένου να προχωρήσει στο παιχνίδι. Ωστόσο οι κανόνες του παιχνιδιού είναι κανόνες και έτσι ένας από τους δύο θα έπρεπε να φορέσει την ποδιά του MasterChef.

Αυτός ήταν ο Σερόπ, ο οποίος όμως απογοήτευσε με τον τρόπο που έστησε το πιάτο του. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνιζε εξ αρχής πως πρόκειται για δυο παίκτες που δεν θα προχωρήσουν στο παιχνίδι, κοιτώντας μάλιστα τον Σερόπ και λέγοντάς του πως χάνει τον χρόνο του μαζί του.

Bonus Track: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ερμηνεύει Ρέμο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό