Τα δάκρυα της Ελευθερίας, η κουτάλα Παππά και James & Νίκος εναντίον Ηλία

 

Η μάχη για την δεύτερη ασυλία, τα σχόλια… φωτιά Τριαντάφυλλου και Αλέξη Παππά και η νέα απουσία για λόγους υγείας. Τα πρόβατα και τσομπάνηδες, το καρφί του Ηλία Μπόγδανου που εξόργισε Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη.Σχήμα για πίστα στο #SurvivorGR! Ελευθερία Vs. ο λοχίας ο Σταμούλης Vs. Μακρόπουλος 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο πρώτος αγώνας για την ασυλία στο Survivor 4 έφερε πανηγυρισμούς στην Κόκκινη ομάδα, η οποία πέτυχε άλλη μια νίκη, βάζοντας τους Μπλε παίκτες στη διαδικασία της ψηφοφορίας.  

Η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε στον… τάκο, όπως ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που απουσίαζε για λόγους υγείας η Έλενα Κρεμλίδου, καθώς οι δυο τους είναι ξεκάθαρο πως έχουν απομονωθεί από την υπόλοιπή ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νύχτα στην παραλία ήταν δύσκολη για την Ελευθερία Ελευθερίου μετά τις 7 ψήφους που πήρε στο συμβουλίου από τους συμπαίκτες της και βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση. 

Η τραγουδίστρια τουλάχιστον βρήκε στην παραλία έναν άνθρωπο να πει το παράπονο της.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι έχω κάνει λάθος; Και προσφέρω και αυτό και αγωνιστικά είναι όλα κομπλέ… Δηλαδή επειδή δεν κάθομαι να κάνω παρέες; Που το αποδέχομαι, ρε παιδί μου, οκ. Δεν κόλλησα με τα παιδιά να κάνω παρέες. Ενώ παρέα θα κάνουμε. Δεν θα γίνω κολλητάρι. Αλλά στη συμβίωση είμαι πάρα πολύ κοινωνική».

«Δεν θέλω να φύγω από δω και πέρα με μια θλίψη. Θέλω τη μέρα που θα φύγω να έχω παίξει και να έχω φύγει με το μεγαλύτερο μου χαμόγελο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Είμαι υποψήφια, δεν θέλω να φύγω αύριο και να είμαι έτσι. Αλλά σκέψου και μένα, Δημήτρη μου. Αν έπαιρνες επτά ψήφους και έπρεπε να έρθεις να κοιμηθείς στην καλύβα δεν θα ένιωθες. Και να ένιωθες ότι δεν είσαι αποδεκτή».

 

Νίκος: η Ελευθερία δεν βοηθάει την ομάδα

Περικλής: ο Αλέξης παίζει ρόλο

Στην Kόκκινη ομάδα η συζήτηση είχε να κάνει με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Μαρκόπουλου κατά την διάρκεια του αγώνα για την ασυλία, με τον Τριαντάφυλλο να ζητάει να σταματήσουν να ασχολούνται με τον παίκτη της ομάδας των Mπλε λέγοντας πως «ούτε ο Μακρόπουλος να ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».

Σχόλιο… φωτιά είχε όμως και ο Αλέξης Παππάς για τους Κόκκινους και συγκεκριμένα για τον Τριαντάφυλλό που είχε να κάνει με πρόβατα και τσομπάνηδες.

 

Ελευθερία: η Άννα Μαρία προστάτευσε τον εαυτό της

 

Νίκος: είμαστε όλοι ίσοι

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως η Έλενα Κρεμλίδου θα απουσιάσει από ακόμα ένα αγώνισμα για λόγους υγείας, ωστόσο Mπλε και Kόκκινοι φρόντισαν να ξεκινήσουν τη μάχη νωρίτερα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δε δίστασε να κάνει μια περίεργη αναφορά που έκανε τον Τζέιμς Καφετζή πραγματικά να απορήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης των Κόκκινων σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά είπαν ότι εδώ πέρα είναι Survivor και μπορούν να κάνουν οτιδήποτε αρκεί να επιβιώσουν και να είναι αυτοί οι νικητές. Μπορούν να έρθουν το βράδυ στην καλύβα μας να κλέψουν, μπορεί οτιδήποτε… Εμάς όμως δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα. Εμείς τους άτυπους κανόνες θα τους κρατήσουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να επηρεαστούμε σε αυτό».

«Δεν μιλούσα συγκεκριμένα. Είπα ότι όπως επιτρέπεται από την παραγωγή μία φωνή αλλά εμείς θεωρητικά την έχουμε στους άγραφους κανόνες ηθικής, ώστε δεν το κάνουμε, εσείς μπορείτε να το κάνετε» θέλησε να προσθέσει ο Ηλίας Μπόγδανος προς επεξήγηση των όσων είπε νωρίτερα. «Θεωρητικά θα μπορούσα το βράδυ να έρθω να κλέψω ή να τραγουδάω δίπλα στη σκηνή και να μη σε αφήσω να κοιμηθείς. Απλά εγώ επιλέγω να μην το κάνω».

Αμέσως ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε ενοχλημένος στον αντίπαλο του!

Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά μπήκε πολύ δυνατά στο αγώνισμα για ακόμα μια ασυλία και προηγήθηκε με 5-1.

Ο Πάνος Καλίδης νίκησε τον Τριαντάφυλλο και μείωσε σε 5-3 βάζοντας τους Mπλε ξανά στο παιχνίδι.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε τη δυνατότητα στην Άννα Μαρία να κάνει το 5-4.

Η Mπλε ομάδα πήρε τα πάνω της και κατάφερε να κάνει και την ανατροπή και να προηγηθεί με 8-7, όμως ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξύπνησε την ομάδα του όταν ισοφάρισε σε 8-8 με τους κόκκινους να πηγαίνουν το ματς στο 10-8.

Εκτός από την ασυλία που κέρδισαν για 4η συνεχόμενη φορά μειώνοντας και το συνολικό αποτέλεσμα σε 9-5, από 8-0 που ήταν πριν μπουν οι δυο νέοι παίκτες, έφαγαν και τοστ με σαλάτα.

Στο συμβούλιο οι μπλε έπρεπε να βγάλουν ακόμα δυο δικούς τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο ένας θα έβγαινε μέσω ψηφοφορίας και τον άλλο θα τον υποδείκνυε ο Αλέξης Παππάς που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Εκτός από τη Μαριπόζα που μένει εκτός, στην κλινική νοσηλεύεται, όπως ενημέρωσε ο Λιάνος και η Ανθή Σαλαγκούδη. Οι εντάσεις πάντως δεν έλειψαν ούτε και από αυτό το συμβούλιο. Ο Κρις Σταμούλης με 4 ψήφους ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου και έμεινε έκπληκτός από το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε πως η επιλογή του για να βρεθεί στη… σέντρα μαζί με Κρις Σταμούλη και την Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκμπομπής της
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»