Χαμός στο συμβούλιο του #SurvivorGR! Βαριές κουβέντες «Να πάτε σπίτι σας»

 

 

Αποχωρεί η Σοφία; Ο τραυματισμός που την βγάζει εκτός #SurvivorGR! Τι λέει η κουμπάρα της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Χαμός θα γίνει αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στις δύο ομάδες – Κόκκινη και Μπλε – για την ασυλία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το «Πρωινό» μμέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ισοπαλία των ομάδων για το έπαθλο ασυλίας. Τη μία θα κερδίσουν οι κόκκινοι και την άλλη μέρα οι μπλε!

Σύμφωνα με τα spoiler την πρώτη ασυλία θα την κατακτήσουν ξανά οι Κόκκινοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Χαμός θα γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες – Μπλε και Κόκκινη- στο πρώτο συμβούλιο ασυλίας για αυτή την εβδομάδα!

Η μία ομάδα θα κατηγορήσει την άλλη και θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες και κατηγορίες. Όλοι θα αναμειχθούν και το κλίμα θα είναι βαρύ στο συμβούλιο της ασυλίας!

Η κόκκινη ομάδα κατηγορεί την μπλε ότι φώναζαν «Δεν μπορεί, δεν το έχει» και το πρόσωπο που θα ακούσει τα περισσότερα είναι ο νέος παίκτης της Μπλε ομάδας, Δημήτρης Μακρόπουλος ο οποίος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν ήταν χλευασμός.

Ο δε Τριαντάφυλλος θα τα βάλει με την Άννα Μαρία Βέλλη στο συμβούλιο ασυλίας! Η Άννα Μαρία λέει στον τραγουδιστή «δεν είσαι τίμιος» και εκείνος απαντά: «Η Άννα Μαρία με έβρισε μπροστά στους συμπαίκτες μου, στους συμπαίκτες της, σε όλη την Ελλάδα…». Πώς θα αντιδράσει η Άννα Μαρία;

Ο Αλέξης Παππάς θα πει στην κόκκινη ομάδα και στον Κώστα: «Αν είσαι τόσο μυγιάγγιχτος είσαι στο λάθος παιχνίδι. Εδώ είμαστε στο survivor, αν δεν το έχετε καταλάβει καλά θα κάνετε να πάτε στο σπίτι σας»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

 

Κάποιοι θα φτάσουν στα όρια των αντοχών τους

 

Η αποκάλυψη που έκανε σήμερα (8/2) ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο «Ευτυχείτε», σίγουρα πολλοί θα θέλουν να μην ισχύει.

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor και ένα είναι το μόνο σίγουρο, δεν τα παρατάει εύκολα. Η παίκτρια που έκανε είσοδο με τους μαχητές και τώρα την βλέπουμε στην κόκκινη ομάδα, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια. «Η Σοφία είχε έναν τραυματισμό ο οποίος δεν είναι τόσο απλός. Θα ξέρουμε την Τετάρτη. Η Σοφία μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί δεν θα μπορέσει να επαλέλθει αγωνιστικά. Υπάρχει κίνδυνος η Σοφία να βγει από το παιχνίδι και να την αντικαταστήσει άλλη παίκτρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας. 
 
 
Τότε, η κουμπάρα και κολλητή της φίλη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή και ανέφερε πως φυσικά δεν γνωρίζει τίποτα αλλά το αποκλείει η Σοφία που εκείνη ξέρει να παρατήσει τόσο εύκολα τα όπλα, ακόμη κι αν είναι τραυματισμένη.
 

Μεγάλη ήταν η κόντρα που είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες μέρες στην παραλία των Μπλε, μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλλη και της Ελευθερίας Ελευθερίου, μαζί με την Βαλέρια Χοψονίδου. Μάλιστα, οι τρεις γυναίκες είχαν ανταλλάξει κάποιες κουβέντες, ακόμα και σε προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Αυτό άλλωστε είχε φανεί και από την πρόθεση της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Βαλέριας Χοψονίδου, οι οποίες ήταν πιο κοντά, να ψηφίσουν για υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία Βέλλη. Ωστόσο, αυτή που είχε αποχωρήσει ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.

Πάντως, οι σχέσεις των δύο πρώην «Διάσημων», ήτοι της Άννας Μαρίας και της Ελευθερίας δεν έχουν φτιάξει ακόμα. Οι δύο γυναίκες δεν δείχνουν διάθεση για να γεφυρώσουν το… χάσμα, αν και στο τελευταίο επεισόδιο, η πρώτη υποστήριξε πως είναι καλό για την Κύπρια τραγουδίστρια να προσπαθεί να ενταχθεί σιγά σιγά και πάλι στην ομάδα.

Πάντως, μία πρώην παίκτρια του Survivor εξαπέλυσε τα… βέλη της εναντίον της Άννας Μαρίας και ο λόγος γίνεται για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Οι δύο γυναίκες είχαν συνυπάρξει στους «Διάσημους», ενώ μετά την αλλαγή των ομάδων ήταν αντίπαλες, καθώς η πρώτη ήταν στους «Μπλε» και η δεύτερη στους «Κόκκινους».

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε το «παρών» σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για την Άννα Μαρία, με τρομερούς χαρακτηρισμούς.

«Η Άννα Μαρία ξεχνά ότι κι εκείνη κάνει κυβιστήσεις. Εκείνο το πράγμα ότι “καλά κάνει η Ελευθερία και μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα γιατί κατάλαβε το λάθος της” το κάνει και η Άννα Μαρία. Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για τον έναν πρέπει να σκέφτεσαι και τον εαυτό σου. Είναι διπρόσωπη και κωλοτούμπας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!