«Σπίτι με το Mega»: Το «Πάρτι» του Χατζηγιάννη με Πρωτοψάλτη Νταλάρα & Αλευρά!

 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να εξομολογηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο «Σπίτι με το Mega» για πρώτη φορά την ιστορία που κρύβεται πίσω από το «Χέρια ψηλά», το «Σ’ αγαπώ», το «Δε φεύγω», τον «Βυθό»!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβηκε στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και είναι έτοιμος να μας μας ταξιδέψει μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Από το αισθαντικό άγγιγμα ψυχής που τον σύστησε στο κοινό, τις διαχρονικές ερωτικές μπαλάντες «Μόνο στα Όνειρα» και ο «Βυθός» σου, μέχρι το αισιόδοξο «Χορεύω» που βρέθηκε στην 1η θέση των ραδιοφώνων και το νέο του τραγούδι «Μην Αργείς», ο ταλαντούχος τραγουδοποιός θα ξετυλίξει το νήμα της σημαντικής μουσικής του πορείας σε μία αξέχαστη βραδιά.

Την βραδιά άνοιξε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο ηθοποιός και περφόρμερ Θανάσης Αλευράς.  

«Είμαι ο Θανάσης Αλευράς και κάθε φορά που μπαίνω σε θέατρο δημιουργώ ξεχωριστές στιγμές για καθένα από εσάς. Ξέρω, ξέρω δεν περιμένατε εμένα αλλά θέλετε δεν θέλετε ήρθα. Τι να κάνω, είναι φίλος μου, τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Απολαύστε, λοιπόν, τον έναν και μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη. Της Λευκωσίας και της Ελλάδας… Απολαύστε την απόλυτη μαγεία της φύσης που συναντά την ψυχολογία της ύλης» είπε ο καλλιτέχνης.

Αμέσως μετά ο Χατζηγιάννης κάθισε στο πιάνο και με την αισθαντική φωνή του ερμήνευσε «Το πάρτι» σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Kiki Lesendric που είπε πρώτος ο Μανώλης Μητσιάς το 1996, αλλά σφράγισε με την φωνή του ο τραγουδοποιός.

Σε αυτήν την ξεχωριστή μουσική βραδιά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά καταξιωμένους ερμηνευτές. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Ακόμα, σε ρόλο έκπληξη, θα εμφανιστεί ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς αλλά και η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

«Νιώθω τόσο όμορφα που θα τα πούμε απόψε μέσα από το Σπίτι με το ΜEGA. Απόψε θα γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά παρά τις αποστάσεις που έχουμε κρατήσει. Δοκιμαστήκαμε όλοι και ακόμη δοκιμαζόμαστε. Τώρα όμως φαίνεται αχνά η ελπίδα και πάνω σε αυτή θα κρατηθούμε όλοι μαζί. Είμαστε όλοι πάνω στο ίδιο καράβι. Η μουσική δεν πρόδωσε ποτέ κανέναν. Ας την αφήσουμε λοιπόν να λειτουργήσει μέσα μας παρηγορητικά και καθησυχαστικά. Θα τραγουδήσουμε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Θα υποδεχτούμε καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει με την παρουσία τους το ελληνικό τραγούδι».

Με αυτά τα λόγια ο καλλιτέχνης υποδέχτηκε τους φίλους τους και στη συνέχεια πήρε πάλι το μικρόφωνο για να μαγέψει με τις μελωδίες του.

«Παράξενη γιορτή» στη συνέχεια από το 2000. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι της Σάνυς Μπαλτζή και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου. Ο ομώνυμος δίσκος αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ο ίδιος ο Χατζηγιάννης έχει δηλώσει ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έχει συναισθηματική αξία για αυτόν καθώς το είχε τραγουδήσει μια φορά στη μητέρα του.

Στις μανάδες όλου το κόσμου το αφιέρωσε και απόψε ο Χατζηγιάννης, τον ακρογωνιαίο λίθο της ύπαρξης μας.

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης ερμήνευσε το «Και θα χαθώ», τραγούδι που πρώτη είπε η Ισιδώρα Σιδέρη στον δίσκο «Κέρκυρα 81 – Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού» που κυκλοφόρησε το 1981, ενώ επανακυκλοφόρησε το 1996 στον δίσκο «Πασπαρτού».

«Καπνός», σε μουσική Δημήτρη Τσούκα και στίχους Ελεάνας Βραχάλη και «Εκδρομή» σε μουσική δική του και στίχους πάλι της Ελεάνας Βραχάλη.

Και τα δύο κομμάτια είναι μεγάλες επιτυχίες του τραγουδοποιού από τον δίσκο «Κρυφό φιλί» του 2002.

Πρόκειται για ένα δίσκο ορόσημο για την καριέρα του καλλιτέχνης καθώς είναι η ολοκληρωμένη δουλειά του αλλά και αυτή που καθιέρωσε στο ελληνικό κοινό.

Το «Κρυφό φιλί» έγινε τριπλά πλατινένιο  και περιείχε εκτός από τον «Καπνό» και την «Εκδρομή» το «Είσαι εδώ», το «Το σ’αγαπώ» και την επανεκτέλεση του «Πάρτι»

«Ταξιδεύαμε από Αθήνα προς Λάρνακα με τον φίλο μου και συνεργάτη μου Πασχάλη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είμαι απορροφημένος στη σκέψη μου και ψιθυρίζω μια μελωδία. Ξαφνικά πετάω ένα ‘σ’ αγαπώ’. “Μιας και δεν κοιμάσαι δεν το τελειώνεις να το δούμε”, μου λέει ο Πασχάλης. “Έχω διαβάσει κάτι στίχους μια μικρής και έχω ξετρελαθεί, μεγάλο ταλέντο, τη λένε Ελεάνα Βραχάλη”. Ενθουσιασμένος όπως ήταν μου λέει “μόλις φτάσουμε σπίτι, που σε περιμένουν οι γονείς σου, μετά τις αγκαλιές, θα καθίσεις στο πιάνο και γράψε”. Έτσι κι έγινε» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Μια μεγάλη αγκαλιά, ένα γλυκό καλωσόρισμα από τους γονείς μου και σφαίρα εγώ στο πιάνο. Κασετοφωνάκι και η βασική μελωδία του Σ’ αγαπώ ήταν έτοιμη. Έφτασε στα χέρια της Ελεάνας και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η συνεργασία. Με αυτό το υπέροχο πλάσμα βρεθήκαμε από νωρίς μαζί κι έμελλε να ζήσουμε υπέροχες μουσικές στιγμές».

«Δεν έχω χρόνο» σε στίχους Μαριανίνα Κριεζή και μουσική του ίδιου του Χατζηγιάννη, από ένα δίσκο που οι περισσότεροι Έλληνες έχουν στην δισκογραθήκη τους.

Από την ίδια δουλειά και το «Χωρίς αναπνοή» σε στίχους Ελένη Ζιώγα και μουσική και εδώ δική του.

Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, κομμάτια που κάνουν το κοινό να παραληρεί σε κάθε του συναυλία.

Το «Για σένα» από την «Ακατάλληλη σκηνή» είναι σίγουρα ένα από αυτά. Από το 2004 και σε στίχους της μόνιμης συνεργάτιδας του Ελεάνας Βραχάλη το κομμάτι αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Όπως και το «Όλα ή τίποτα» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη από τον δίσκο «Φίλοι κι εχθροί» του 2006

O ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς δίνει ρέστα στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 

Ο ηθοποιός κάνει μια ανάλυση στο ελαφρύ τραγούδι χωρίζοντας το σε κατηγορίες.

Ζώα, φυτά και έρωτας έπεσαν στο στόμα του… Αλευρά ο οποίος ερμήνευσε με τις «Θαλασσιές Χάντρες» του Γιάννης Βογιατζή.

Το τραγούδι σε μουσική του Μίμη Πλέσσα έκανε τρομερή επιτυχία στην ομώνυμη ταινία του 1967

Οι δυό τους ερμήνευσαν την «Σαΐτιά» της Λίνας Νικολακοπούλου από το δίσκο «Έρωτας αγκάθι».

Το τραγούδι και στο δίσκο έλεγαν και οι δύο με έναν μοναδικό τρόπο.

Στη συνέχεια επέλεξαν ένα τραγούδι του Χατζηγιάννη που ο Αλευράς αγαπάει πολύ.

Το «Μοιάζουμε» σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη από το 2006.

Ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι του κοινού ερμήνευσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρέα με τον Θανάση Αλευρά.

Το τραγούδι «Το καλοκαίρι μου» γράφτηκε το 2010 από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Γρίτση.

 

Το «Πλάι πλάι» σε δική του μουσική και στίχους του Νίκου Γρίτση. Αμέσως μετά «Κάτι δυνατό» στο ίδιο μελωδικό ύφος.

«Δεν θέλω άλλο κάτι πλευρές μου σκοτεινές» στους εξαιρετικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια από το 2013 και τον δίσκο «Η αγάπη δυναμώνει».

«Κάτι δυνατό», «Τίτλοι τέλους», «Η αγάπη μου μένει» και… «Ανάποδα» ακολούθησαν.

Σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια το «Κάτι δυνατό» συμπεριλήφθηκε κι αυτό στο άλμπουμ «Η αγάπη δυναμώνει».

Ενώ οι «τίτλοι τέλους» αγαπήθηκαν από τον δίσκο «Παράξενη γιορτή».

Το «Διθέσιο» αφιέρωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ένα τραγούδι που όπως είπε είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την παράσταση «Σαν Ηφάστειο που ξυπνά».

Η αγαπέμενη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την πρόσκληση και μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Ο Μιχάλης έχει ένα ζηλευτιό καλλιτεχνικό τρίπτυχο. Τραγουδάει υπέροχα, είναι σπουδαίος τραγουδοποιός και φοβερός μουσικός. Πέρα από αυτά είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος με μεγάλη ευαισθησία», ανέφερε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια καθήλωσε με το «Όλα αυτά που φοβάμαι».

«Η φωνή της αγγελική, η παρουσία της επιβλητική, η καριέρα της αξιοζήλευτη. Εκείνη ένας υπέροχος άνθρωπος. Νιώθω τυχερός που τη γνωρίζω, και πιο τυχερός που απόψε θα με συντροφεύσει με την παρουσία της.

Για μένα δεν είναι απλά πηγή έμπενευσης και συναισθημάτων», με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια καθήλωσε με το «Όλα αυτά που φοβάμαι». Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της από τον δίσκο «Να σε βλέπω να γελάς» του 2004.

«Τα γιατί που μείναν πίσω ρίζες βγάλαν μέσα στα όνειρα μου.

Όποιο μέλλον και να ζήσω πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου.

Κι όλα αυτά που φοβάμαι… Όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ…».

«Είσαι ο κλέφτης της καρδιάς μου», είπε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τραγούδησαν μαζί την «Σκανδάλη».

Οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές μάγεψαν με την ερμηνεία τους σε ένα από τα «διαμαντάκια» της Πρωτοψάλτη σε Μουσική και Στίχους Δήμητρας Γαλάνη και Μυρτούς Κοντοβά.

Το κέφι άναψε στη συνέχεια με το μακρινό ταξιδάκι… στη Χαβάη. Και άπαντες συγκινήθηκαν με το «Χειροκρότημα».

Το νέο της τραγούδι ακούει στον τίτλο «Νικητές Χαμένοι» και θα το αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα.

Πρόκειται για μια σύγχρονη ωδή στον έρωτα, σε στίχους Σταύρου Σταύρου, με την εξαιρετική ερμηνεία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να απογειώνει το συναίσθημα του ακροατή.

Μέσα από μια κίνηση «ματ» γεννήθηκε μια ονειρική συνεργασία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που αγκαλιάζει μουσικά τη φωνή της, μέσα από τους εξαιρετικούς στίχους του Σταύρου Σταύρου.

«Μιχάλη σ’ ευχαριστώ για το υπέροχο τραγούδι που μου έδωσες, σ’ ευχαριστώ για την ανακάλυψη του βάθους της τρυφερής σου ψυχής. “Νικητές Χαμένοι”. Μέσα από αυτό το τραγούδι η τέχνη μας ενώθηκε για πάντα. Σταύρο επιτέλους τα λόγια σου βρήκαν το δρόμο μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», δηλώνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Πιο πολύ» σε μουσική δική του και στίχους του Νίκου Μωραΐτη από τον δίσκο «Φίλοι και εχθροί» του 2006.

Οι υπέροχοι στίχοι «Μοναχά μη με ρωτήσεις / Αν θα πέθαινα για σένα / Η απάντηση μωρό μου  Είναι εύκολη για μένα» είναι από τους πιο ερωτικούς που έχει τραγουδήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Με χορευτική διάθεση η επόμενη επιλογή του τραγουδοποιού στο ανεβαστικό «Εμείς οι δύο σαν ένα» από το 2007.

Ότι και να πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι αδύνατον να ξεφύγει από τις ερωτικές μελωδίες.

«Το καλύτερο ψέμα» σε στίχους Νίκου Γρίτση από το 2010 είναι ένα κομμάτι που αγαπήθηκε από κοινό αλλά και ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Τραγούδι που πολύ δύσκολα έλειπε από τις συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Κράτα με (Ο γητευτής)».

Το κομμάτι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη από το 2007 ενθουσίασε τους θαυμαστές του τραγουδοποιού από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ακριβώς το ίδιο έγινε και με το «Αν δεν κοιτάζω εσένα» του 2006 αλλά και με το πιο πρόσφατο «Χορεύω» του 2020

Τον υπέροχο Γιώργος Νταλάρα υποδέχτηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ο Μιχάλης Χατζητιάννη. 

«Καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά για να παρουσιάσεις ένα μεγάλο καλλιτέχνης. Ίσως να φαίνονται φτωχά μπροστά στην καλλιτεχνική του πορεία. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι αυτός ο κορυφαίος ερμηνευτής από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε και μιλήσαμε -και ήμουν στα ξεκινήματά μου- με προστάτευε, με συμβούλευε και μου τα έδινε όλα απλόχερα. Στην επαγγελματική του καριέρα ήταν και είναι υπόδειγμα δημιουργικού καλλιτέχνη. Συνεχώς διευρύνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του και με χαρά τις μεταδίδει στους νεότερους. Ιδανικός δάσκαλος αλλά ταυτόχρονα και μαθητής. Ήταν το όνειρο που έγινε πραγματικότητα όταν μάζευα το χαρτζιλίκι μου για να πάρω ένα δίσκο του». Με αυτά τα τιμητικά λόγια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «σύστησε» στο κοινό τον δικό του φίλο, τον Γιώργο Νταλάρα.

Ο ερμηνευτής, ο πιο αγαπημένο του ελληνικού κοινού, είπε μαζί με τον Χατζηγιάννη το «Θα περιμένω εδώ», τραγούδι που έχει γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Νίκος Μωραΐτης και έχει κυκλοφορήσει στον δίσκο «Με το ‘να πόδι στ’ άστρα» του 2007.

Ο Γιώργος Νταλάρας χάρισε μερικά αριστουργήματα του ελληνικού πενταγράμμου

«Είμαι Πειραιώτης, οπότε έχω ένα καμάρι αυτό το Θέατρο που επιτέλους το έχουμε δικό μας», είπε ο Γιώργος Νταλάρας για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το «Μη γυρίζεις πια» από το μακρινό 1989 και τον ιστορικό δίσκο «Μη μιλάς κινδυνεύει η Ελλάς».

Το κομμάτι έχει γράψει ο Χρήστος Νικολόπουλος και στίχους ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Ο ερμηνευτής χαρίζει στο κοινό του MEGA τρεις ακόμα μεγάλες επιτυχίες. Το «Fragile», το «Του κάτω κόσμου τα πουλιά» από το 1974 σε μουσική Σταύρος Κουγιουμτζή και στίχους του Μάνου Ελευθερίου και το «Κάπου νυχτώνει» του 1970 σε στίχους και μουσική του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Την ιστορία του πολύ αγαπημένου «Δε φεύγω» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Τα χρόνια πέρναγαν με όμορφες στιγμές. Το 2006 χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ένας άνθρωπος που θαύμαζα πολύ. Ο Νίκος Μωραΐτης. Ήταν τόσο άμεσος που αμέσως μου ζήτησε να συναντηθούμε. Συναντιόμαστε την επόμενη μέρα και μέσα στη συζήτηση μου λέει ‘Μιχάλη εγώ ακούω στη φωνή σου λαϊκά στοιχεία, πρέπει να πεις ένα τραγούδι λαϊκό. Είναι η σωστή στιγμή’. Του απαντάω Νίκο μου παρόλο που αγαπάω το λαϊκό τραγούδι δεν ξέρω αν μπορώ να το υποστηρίξω’. Μου απαντάει ΄Μια χαρά θα τα πας. Αύριο θα σου έχω στίχους. Και μου δίνει το ‘Δε φεύγω’. Δεν αντιστάθηκα καθόλου».

Όταν ένα τραγούδι «γεννιέται» από τα απλά, καθημερινά... που παρατηρεί ο ερμηνευτής στη Θεσσαλονίκη.

Μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, κάτι «φωνές που ηχούν σαν γυμναστικά παραγγέλματα» και κάποιοι ηλικωμένοι κύριοι και κυρίες, αποτέλεσαν την έμπνευση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το «χέρια ψηλά».

Περιέγραψε στον Νίκο Μωραϊτη όσα είχε δει και… εγένετο μια επιτυχία.

«Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε απ’ την αγάπη πιο πάνω.»

Το τελευταίο είναι από τα τραγούδι που σημάδεψαν την καριέρα του Μιχάλης Χατζηγιάννη και πάντα περιλαμβάνεται στα προγράμματά του.

Και αυτό σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική δική του κυκλοφόρησε το 2005 στον δίσκο «Όνειρο ζω».

«Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω ν' αφήνεις χρώμα πάνω στο δικό μου γκρίζο», από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με το κοινό να σιγοτραγουδά και να... ονειρεύεται παλιές αγάπες.

Σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, του μουσικού alter ego του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το «Μη με κοιτάς» από το μακρινό 2008 δεν θα μπορούσε να λείπει από την μοναδική συναυλία του MEGA.

«Μόνο στα όνειρα» σε στίχους Θανάση Βούτσινου και σύνθεση Μιχάλη Χατζηγιάννη από το album «Παράξενη γιορτή», τραγούδησε ο αγαπημένος ερμηνευτής και μας πήγε πίσω, στην «αυγή» της χιλιετίας.

«Δεν είμαι εδώ για κανέναν», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μην με κοιτάς» και «Μια από τα ίδια» ακολούθησαν στην μουσική παράσταση του, με τον κόσμο να αναπολεί και να θυμάται…

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του στη Δήμητρα Γαλάνη και την Λίνα Νικολακοπούλου

«Η ζωή καμία φορά είναι απρόβλεπτη και ίσως αυτή να είναι και η μαγεία της. Η τέχνη έχει τα πάνω και τα κάτω της. Και αν είναι να συμβεί κάτι θα συμβεί. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί σε μια περίοδο καλλιτεχνικής αποξένωσης κάποιοι άνθρωποι έρχονται και εμφανίζονται στη ζωή σου με περισσή γενναιοδωρία σαν φύλακας άγγελοι. Δύο τέτοιοι άνθρωποι και πραγματικοί καλλιτέχνες είναι για μένα ηΔήμητρα Γαλάνη και η Λίνα Νικολακοπουλού. Τις ευχαριστώ για κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε στη ροή του χρόνου. Όπως και αυτό το διαμάντι που ακολουθεί. «Σε ποιον να πω το σ’αγαπώ» Θέλω να καλέσω μια ιδιαίτερη αδυναμία μου από την Κύπρο για να το μοιραστούμε».

Με αυτά τα λόγια κάλεσε στη σκηνή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Κατερίνα Παράσχου.

Οι δύο καλλιτέχνες είπαν εκτός από το «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ» και το κυπριακό «Ούλα χαλάλι σου».

Με έτος κυκλοφορίας το 2003, το «Αν μου τηλεφωνούσες» είναι από τα τραγούδια που έκαναν όλους τους ερωτευμένους να «λιώσουν»...

Σε μουσική του ίδιου και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, το «Αν με τηλεφωνούσες» από τον τριπλά πλατινένιο δίσκο «Μόνος μου», άγγιξε πολλές καρδιές και τραγουδήθηκε όσο λίγα…

«Εγώ σ’ ευχαριστώ που κολυμπάω στο βυθό σου», τραγούδησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο έρωτας έγινε μελωδία και στίχοι.

Τη μουσική σε αυτό το τραγούδι ύμνο στον έρωτα υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη.

Ο «Βυθός» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 στον δίσκο του καλλιτέχνη «Ακατάλληλη Σκηνή», έναν από τους πιο επιτυχημένους δίσκους που περιείχε πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως το το «Μη Μ’ Ονειρευτείς».

Το πρόγραμμα έκλεισε με τη μοναδική επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Άγγιγμα ψυχής»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά