Εκτός #YFSF ο Μάστορας! Δεν τα βρήκαν οικονομικά. Η Παπουτσάκη στην επιτροπή!

 

 
Το όνομα του Χρήστου Μάστορα είχε ακουστεί για την κριτική επιτροπή του #YFSF, ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν θα είναι τελικά στο show. Ποιος πασίγνωστος έλληνας τραγουδιστής παίρνει την τέταρτη θέση της επιτροπής για πρώτη φορά;Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει ξανά στο #YFSF μετά από πέντε χρόνια!  
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

O πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος MEΛISSES συζητούσε εδώ και αρκετές ημέρες με την παραγωγή, ωστόσο, δεν τα βρήκαν στα οικονομικά και παρά το ότι ο Χρήστος Μάστορας δεν είχε κάποια παράλογη οικονομική απαίτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρά το «ναυάγιο», οι σχέσεις των δυο πλευρών παραμένουν άριστες, ενώ στην κριτική επιτροπή λέγεται ότι θα βρεθεί άλλος γνωστός άνδρας τραγουδιστής.

Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο ο Χρήστος Μάστορας ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα με τις MΕΛISSES. Στις 13 Φεβρουαρίου το no1 ελληνικό συγκρότημα θα κάνει ακόμα μια εκπομπή «Σπίτι Με Το Μega», έπειτα από την επιτυχημένη του πρώτη παρόμοια εκπομπή, ενώ σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει από την Panik Records το νέο τους τραγούδι, που σίγουρα θα γίνει κι αυτό μεγάλη επιτυχία όπως όλα τα προηγούμενα.

Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (29-01) ο Κωστής Μαραβέγιας είναι θα συμπληρώσει την τετράδα.

«Η σύνθεση ολοκληρώθηκε κι έτσι στο πλευρό του Μιχάλη Ρέππα, του Τάκη Ζαχαράτου και της Κατερίνας Παπουτσάκη θα είναι ο Κωστής Μαραβέγιας». Θυμίζουμε ότι επί σειρά ετών ήταν στο The Voice.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει ξανά στο #YFSF μετά από πέντε χρόνια. Η αγαπημένη ηθοποιός θα είναι το τρίτο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή του show μεταμφιέσεων.Έτσι, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναμένεται να είναι η γυναικεία παρουσία στην κριτική επιτροπή στο Your Face Sounds Familiar.  

«Ευχαριστώ πολύ! Είμαι πολύ χαρούμενη! Μετά από μερικά χρόνια που ήμουν σε αυτό το υπέροχο show, είχαμε περάσει καταπληκτικά και τότε, είμαι σίγουρη ότι και τώρα θα είναι φανταστικά. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι καταπληκτικοί, η επιτροπή επίσης, την Μαρία Μπεκατώρου την αγαπώ πολύ», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων