Tα live του #TheVoiceGR ξεκίνησαν με την εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού!

 

Έπειτα από τρία χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Δούκισσα  επέστρεψε στην παρουσίαση μέσα από τα live του #TheVoiceGR. Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα με ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, η Νομικού καλησπέρισε τους τηλεθεατές και χωρίς να κρύψει το άγχος της, έκοψε την ανάσα. Ζουγανέλη & Μουζουράκης στα καινούργια τους κομμάτια. Η παρέμβαση του Γιώργου Λιανού από τον Άγιo Δομίνικο! Aυτοί πέρασαν στον Ημιτελικό!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

«Καλησπέρα σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ, στον ΣΚΑΙ. Εγώ για αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στον Άγιο Δομίνικο που περνάει καταπληκτικά και πολύ τον ζηλεύω εκεί στο Survivor, θέλω να του στείλω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και μας έχει λείψει πάρα πολύ… Με αυτά και με αυτά μαζί θα είμαστε.» ανέφερε αρχικά η Δούκισσα Νομικού και στη συνέχεια καλωσόρισε τους τρεις κριτές.   

 

«Μπράβο μου, που είπα το οκ και το τόλμησα να έρθω εδώ, γιατί να σας πω και κάτι... είμαι πάρα πολύ τυχερή. Ποιος τη χάρη μου, που σας βλέπω από κοντά, τραγουδάμε όλοι μαζί, περνάμε ωραία, καιρό είχα να το κάνω, πολύ χαίρομαι. Είστε αγαπημένοι μου όλοι. Τόση μουσική δεν υπάρχει πουθενά αυτή τη στιγμή, μόνο εδώ, στο The Voice», ανέφερε η Δούκισσα.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς της χάρισε και μια σφιχτή αγκαλιά με την ίδια να λέει, «Σάκη δε ξέρεις πόσο την ήθελα αυτή την αγκαλιά, τα πόδια μου ακόμα τρέμουν, η καρδιά μου χτυπάει δυνατά…»

Ο Γιώργος Λιανός δε μπορούσε να βρίσκεται εκεί μιας και είναι στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως απουσίαζε εντελώς από το show αφού ενώ η Δούκισσα Νομικού έδινε πάσα για το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα εκείνος έκανε την παρέμβασή του μέσω Skype.

«Δε πάει κανείς σε brake. Δε ξέρω αν είναι έτσι η ροή. Δε ξέρω αν σου δώσανε σκαλέτα, κάνουν κάτι τέτοια, σου είπαν ότι θα πάμε σε brake και δε σου είπα ότι θα βγω και εγώ» είπε ο Γιώργος Λιανός κάνοντας πλάκα στην Δούκισσα.

Όταν δε εκείνη τον ρώτησε αν τη θεωρεί άξια αντικαταστάτριά του εκείνος απάντησε, «Εσύ δεν είσαι αντικαταστάτρια είσαι μια κατηγορία μόνη σου». 

Επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις κριτές και παρουσιάστρια έκαναν τα παράπονά τους στον Γιώργο Λιανό πως δεν απαντάει στα μηνύματα που του στέλνουν.

Σειρά είχε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, Οι συμμετέχοντες του Voice εμφανίστηκαν δυο - δυο στη σκηνή, ερμηνεύοντας μπροστά στους coaches. Το τελικό λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο το οποίο με την ψήφο του, επέλεγε και τους συμμετέχοντες που θα περάσουν στον μεγάλο Ημιτελικό της επόμενης Παρασκευής.

Από την βραδιά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, αλλά και τα χιουμοριστικά σχόλια των coaches.

H Eλεωνόρα Ζουγανέλη εντυπωσίασε το κοινό και τους υπόλοιπους coaches με την ερμηνεία της 

Η γνωστή ερμηνεύτρια και coach τραγούδησε το «Impagliatori d' Aquile», το οποίο είναι και το κομμάτι με το οποίο ξεκινάει το καινούριο της album «Canarino Mannaro».

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τραγούδι είχε ερμηνευτεί πρωτίστως από την Mina, ενώ η νέα διασκευή είναι σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη.

O Πάνος Μουζουράκης τραγούδησε για πρώτη φορά live το καινούργιο του κομμάτι.

Ο τραγουδιστής και coach του μουσικού show ερμήνευσε το τραγούδι «Μπερδεμένος», εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη νέα του συνεργασία με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο από τη Minos EMI.

 

Δείτε αναλυτικά τους συμμετέχοντες που πέρασαν στον Ημιτελικό του The Voice:

Χαβιέρ Σίλβα Εσκόλα:

Αθηνά Βέρμη:

Σταύρος Πηλιχός:

Νίκος Νταλάκας:

Kωνσταντίνος Δημητρακόπουλος:

Μάριος Πασιαλής:

Ιωάννα Γεωργακοπούλου:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!