Ο κολλητός του Σταυρή, το τυφλό κορίτσι & η gay που την έδιωξαν από το σπίτι της

 

Οι Audition στο #MasterChefGR συνεχίζονται! Προσωπικές ιστορίες που συγκλονίζουν! Ποιοι τα κατάφεραν; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Με τα Κυπριακά του που μας θύμισαν πολύ τον περσινό   φιναλίστ, Σταυρή Γεωργίου.  
Λίγο αργότερα ήρθε από τον ίδιο και η αποκάλυψη πως είναι παιδικοί φίλοι. Κι ενώ η χαρά του ήταν μεγάλη καθώς το πιάτο του άρεσε πολύ στους κριτές ήρθε η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά και τον «πάγωσε».
 
Την ώρα της κρίσης λοιπόν λέει ο κριτής στον παίκτη: «Γνωρίζεις ότι αν κάποιος παίκτης έχει σχέση με φιναλίστ προηγούμενων ετών αποκλείεται αυτομάτως από τον διαγωνισμό;». Ο Γιώργος απάντησε: «Το ξέρω αλλά δεν χρησιμοποίησε ο Σταύρος….». Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει οι κριτές έβαλαν τα γέλια. Κι εκεί κατάλαβε ότι ήταν πλάκα.
 

Η Παρασκευή βρέθηκε στο πλατό του MasterChef για να δοκιμάσει με τις μαγειρικές της δυνατότητες και αποκάλυψε την δική της προσωπική ιστορία που την στιγμάτισε.

Η ίδια δήλωσε: «Καλώς ή κακώς οι καταστάσεις με έκαναν να μεγαλώσω πιο γρήγορα. Από τα 18 μου είμαι μόνη μου, ήρθε σε ρήξη η οικογένειά μου όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι γκέι και μετά είχαμε τις φουρτούνες μας σαν οικογένεια. Θεώρησαν ότι ίσως φταίνε οι παρέες, ή το σχολείο ή οτιδήποτε και μετακομίσαμε για να ξαναδούμε την ζωή μας, πράγμα που δεν έπιασε. Αυτό δεν το αλλάζεις. Πιστεύω ότι αν συνεχίσω στο MasterChef θα έχω πολύ θετικό κι αρνητικό fan club.»

Η Παρασκευή κατάφερε να συνεχίσει στο Bootcamp.

 
Μία δύσκολη κατάσταση έζησε η Μαρίνα που ήρθε στο MasterChef για να κυνηγήσει το όνειρό της στην μαγειρική.

Στο εισαγωγικό βίντεο η νεαρή μοιράστηκε μία δυσάρεστη ιστορία που την έκανε πρόσκαιρα να χάσει την όρασή της: «Δεν ήμουν πάντα δυναμική λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας στα 14. Κόλλησα τοξόπλασμα από μια γάτα όπου με χτύπησε στο οπτικό μου νεύρο κι έχασα την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι. Ήταν δύσκολη περίοδος και για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε καθημερινά να βρίσκομαι στο νοσοκομείο, χάνοντας την εφηβεία μου και τους φίλους μου. Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή και δεν μπορούσα να κόψω τόσο το αλάτι και την ζάχαρη. Έκανα παρατυπίες κι έφτασα να έχω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, να έχω κοινωνική ζωή και να κάνω παρέες. Κι επειδή ήμασταν από την Αλβανία μονίμως δεχόμασταν ρατσισμό κι εγώ κι οι αδερφές μου. Τώρα έχω το 75%, δεν μπορώ να εστιάσω σε πράγματα αλλά μπορώ να κινηθώ στον χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε ανθρώπους.»

Τελικά η Μαρίνα κατάφερε να εξασφαλίσει τα τρία ναι και είναι η τρίτη παίκτρια που μπήκε πανηγυρικά στο σπίτι.

Ο Χούλιο είπε να βάλει τα δυνατά του για δεύτερη φορά στο MasterChef, αφού προσπάθησε και πέρυσι χωρίς επιτυχία, αλλά αυτήν την φορά ήταν ασταμάτητος μιλώντας ακατάπαυστα.

Η αμηχανία του ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα αφού κάποιες φορές έλεγε πράγματα δίχως νόημα ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος από πέρυσι μέχρι σήμερα ασχολήθηκε «και λίγο» με την μαγειρική. Ο Χούλιο έφτιαξε παλάντζα από κινόα κι ήταν σίγουρος ότι φέτος θα αποσπάσει τα τρία ναι, έχοντας περισσότερη όρεξη. Το πρώτο λάθος του ήταν ότι η κινόα έρχεται από την Κίνα κι αμέσως έσπευσε να το διορθώσει με το δικό του χιούμορ. Το δεύτερο ήταν ότι δεν έκοψε σε λεπτές λωρίδες την σαλάτα του, προσπαθώντας να κάνει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό σαν δεύτερη φορά.

Τρίτο λάθος δεν του συγχώρησαν κι έτσι ο Χούλιο έμεινε με το χαμόγελο και με το να ζητά το τηλέφωνο από την κοπέλα στην παραγωγή που του έκανε τις ερωτήσεις

H Audition της Λιλής

H Audition του Νίκου

H Audition της Νίνας

H Audition του Αλέξανδρου

Το trailer

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»