Η αποχώρηση της Κάτιας, η κακία του Περικλή & η απόλυτη ανατροπή στο συμβούλιο

 

Η ένταση της καρύδας, η… περιποίηση των «Διάσημων», η μάχη για το ταλαγάνι, η ανατροπή και το αντίο της  Ταραμπάνκο.  Ο Περικλής έδειξε την απύθμενη κακιά του με απερίγραπτα σχόλια για την Κάτια ενώ ίδια αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λόγους υγείας! Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος! Άφησε με το στόμα... ανοιχτό ο Λιανός τους παίκτες με την ανακοίνωσή του για το #SurvivorGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η πείνα φαίνεται πως συνεχίζει και είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος και στις δυο ομάδες του Survivor 4.

Εκτός από την Κάτια Ταραμπανκό που ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και την έχει στείλει δυο φορές στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να νοσηλευτούν ακόμα δυο παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η Έλενα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, καθώς δεν ένιωθαν καλά, όπως αποκάλυψαν οι συμπαίκτες τους πριν κατέβουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για ακόμα ένα έπαθλο φαγητού.

 

Τελικά, όλα πήγαν καλά για τους δυο παίκτες αφού επέστρεψαν και αγωνίστηκαν κανονικά για το πολυπόθητο ταλαγάνι.

Την ίδια ώρα στην παραλία της «μπλε» ομάδας» υπήρξε ένταση για την καρύδα και πως μοιράζεται το φαγητό.

Αφορμή στάθηκε η αμφισβήτηση που ένιωσε να έχει ο πρώτος για την συνεισφορά του στην ομάδα και στην καθημερινότητα στην καλύβα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι μίλησε σε έντονο ύφος στον συμπαίκτη του, ενώ αμέσως μετά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Τον Νίκο γενικά δεν τον βλέπω καλά με την πείνα. Έχει πολλή ένταση, πολλά νεύρα, ξεσπάει συνέχεια. Του φταίνε όλα. […] Για μένα τέτοια πράγματα, από τη στιγμή που μιλάω πρόσωπο με πρόσωπ[ο με κάποιον που λέει ότι είναι παντελονάτος, δεν το κάνει. Εμένα αυτό με ενοχλεί και το έχω ξαναπεί. Για αυτό και ανέβηκαν οι εντάσεις»

«Δεν ξέρω τι εννούσε ο Κόρομι με το ότι μας βοήθησε. Κανένας από την ομάδα μας δεν του έχει ζητήσει βοήθεια πουθενά και για κανέναν λόγο. Κάτι μου έλεγε ότι έχω και… τέτοια και ειλικρινά δεν

μπορώ να το καταλάβω. Προσωπικά σαν Νίκος δεν του έχω ζητήσει ποτέ φαγητό ή οτιδήποτε. Ότι θέλω σαν Νίκος του το λέω μες στα μούτρα, παντελονάτα, κομπλέ όλα» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Νίκος Μπαρτζής στην κάμερα του Survivor.

 

Αντίθετα στην παραλία των «Διάσημων» μπορεί ο κόσμος να χανόταν και το φαγητό να λιγόστευε, αλλά οι παίκτες «χτενίζονταν». Σε αυτό τους βοήθησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

 

Την ίδια ώρα ο Περικλής συνεχίζει κανονικά το αγαπημένο τους σπορ. Να θάβει κυριολεκτικά την Κάτια εννοώ είναι άρρωστη στο νοσοκομείο.

 

Στον στίβο μάχης οι παίκτες έπρεπε να συνεργαστούν σε ζευγάρια με…κλειστά μάτια. Ο ένας αγωνιζόταν και ο άλλος τον καθοδηγούσε προκειμένου να βάλει μια μπάλα στην τρύπα ενός καλαθιού μέσα από εμπόδια που προϋπήρχαν!

Οι «Μαχητές» μπήκαν δυνατά και έκαναν το 1-0, με τους «Διάσημους» να ισοφαρίζουν με την Άννα Μαρία.

 

Οι δυο ομάδες μέχρι το 6-5 πήγαιναν χέρι-χέρι, όμως για ακόμα μια φορά οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πηγή και να φάνε.

 

Οι «Μαχητές» τους πήραν….αμπάριζα και έκαναν το τελικό 10-6.

 

Η ένταση των «κόκκινων» μετά το τέλος της δοκιμασίας τους ήρθε στον πάγκο με την Ελίζαμπεθ να βγαίνει εκτός εαυτού και να παραπονιέται για την Άννα Μαρία που δεν την άκουγε όσο έπρεπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Διάσημοι του #SurvivorGR έχασαν βέβαιη νίκη, έμειναν νηστικοί & το #Twitter δεν τους λυπήθηκε

 

Σε μια έντονη αντιπαράθεση ήρθαν στο Survivor της Κυριακής η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Άννα Μαρία Βέλλη στην παραλία των Διασήμων. Μια κόντρα που κέντρο της είχε τα σωστά ελληνικά και των δύο!

«Όταν έβλεπα ότι συνεχίζει να με κατηγορεί την στιγμή που καταγραφόμαστε με έναν πολύ έντονο τρόπο, ενώ η ομάδα της έλεγε ότι εγώ έκανα σωστά και εκείνη έκανε κάτι λάθος, εκεί τρελάθηκα και γω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την άποψη του, ωστόσο, για το συγκεκριμένο συμβάν εξέφρασε στην κάμερα και ο Περικλής Κονδυλάτος «βαπτίζοντας» τη νέα παίκτρια των Μαχητών ως… «νέα Κάτια»! «Αυτά τα ξεμαλλιάσματα και τις κατινιές δεν τις μπορώ, με κουράζουν και δεν θέλω καν να τα σχολιάζω. Αλλά στην προκειμένη πρέπει! Τα κορίτσια ήθελαν να εκδηλώσουν τον θυμό τους κατ’ αυτό τον τρόπο και ευθύνεται 100% η Ελίζαμπεθ! Έχουμε μια νέα Κάτια που θεωρεί ότι πρέπει ντε και καλά να κερδίζει και, αν δεν κερδίζει, δεν αξίζει. Όσο κερδίζει, θα είναι η βασίλισσα του χορού και όσο δεν κερδίζει δεν έχει κάποια υπόσταση. Αυτό δεν ισχύει».

«Είναι πολύ προκλητικό να συγκαλείς συμβούλιο για ένα σοβαρό, υποτίθεται, ζήτημα με αυτή την προκλητική εμφάνιση. Η εμφάνιση έρχεται πάντα σε συνδυασμό με την προσωπικότητα του ατόμου. Μια κοπέλα η οποία έχει μια τέτοιου είδους εμφάνιση ζουμερή – δεν έχει τίποτα κακό και το ανθρώπινο σώμα δεν έχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε – θεωρώ όταν το εκθέτεις τόσο πολύ φορώντας ένα τόσο αποκαλυπτικό μαγιό και μιλάς για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, είναι αστείο» πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.

 

Ένταση μεταξύ Σοφίας και James στους Μαχητές μετά το αγώνισμα  Όλα ξεκίνησαν όταν ο James είπε στον αγώνα μάχης για απότομη απάντηση της Σοφίας σε συμπαίκτη της και επειδή το προηγούμενο βράδυ είχε προηγηθεί ένας καβγάς πάλι στην καλύβα, ισχυρίστηκε ότι της έκανε επίθεση χωρίς λόγο.

Στην κουβέντα πήρε μέρος και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος άκουγε τα όσα έλεγαν και της είπε εμφανώς νευριασμένος: «Θέλεις να φανείς και τα κάνεις όλα αυτά; Δεν έχω καταλάβει». Με την Σοφία να του απευθύνει το λόγο και να του λέει: «Απαξιώ να σου απαντήσω γιατί ακόμα και να θέλω να σου εξηγήσω, δεν θα τα καταλάβεις».

Και τότε ο Νίκος την κατηγόρησε λέγοντας ότι τον προσβάλει με αυτά που του λέει και εκείνος ισχυρίστηκε πως δεν της προσέβαλε ποτέ. Χαμός στην καλύβα των Μαχητών λίγο πριν κοιμηθούν με όλους τους παίκτες να αναστατώνονται!

 

Οι παίκτες των δυο ομάδων κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο μετά το αγώνισμα με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει ότι η Κάτια Ταραμπανκό είναι καλά στην υγεία της αλλά δεν θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Η γλυκιά παίκτρια είναι καλά στην υγεία της αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει στο ριάλιτι και της συνέστησαν να μείνει εκτός παιχνιδιού.

Οι παίκτες έμειναν άφωνοι με τα κακά μαντάτα που άκουσαν από τον Γιώργο Λιανό. Τη φωτιά.. έβαλε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος καταφέρθηκε με σκληρό και άκομψο τρόπο εναντίον της Κάτιας μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι η όμορφη παίκτρια αποχωρεί από το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κάτια δεν έφυγε σαν κλέφτης! 41000 tweets για την βασίλισσα του #SurvivorGR!

 

Οι χαρακτηρισμοί του Περικλή και η ένταση στο λόγο του εναντίον της παίκτριας έκανε έξαλλο τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πήρε το λόγο θέλοντας να υπερασπιστεί την Κάτια.

Το πρώτο πράγμα που επεσήμανε ο τραγουδιστής ήταν πως ήταν πολύ άδικο να μιλάει με τόσο άσχημο τρόπο ο Περικλής για εκείνην από την στιγμή που η Κάτια δεν ήταν παρούσα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

 

Μάλιστα ο Λιανός δεν έμεινε μόνο στην  ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας απο το Survivor 4, αλλα είχε ακόμα μια έκπληξη-ανατροπή για τους παίκτες των δυο ομάδων. Τους κάλεσε να βγάλουν τις μπαντάνες απο το κεφάλι τους για να σχηματιστούν δυο νέες ομάδες. Γιώργος Κοψιδάς και Τζειμς Καφετζής θα διαλέξουν τις ομάδες τους και θα τις ανακοινώσουν στο επόμενο συμβούλιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!