Αιχμηρός ο Αρναούτης! Αποκαλύψεις για τον Μπόγδανο! Ο Πρίαμος κατακεραυνώνει!

 
 
Spoiler! Tεράστια ανατροπή! Η επίθεση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Κάτια Ταραμπανκό στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το Survivor συνεχίζεται και το επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  Η Κάτια Ταραμπανκό συνεχίζει να απουσιάζει από την παραλία και να βρίσκεται στο νοσοκομείο, λόγω προβλήματος υγείας. Και ενώ η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ακόμη αμφίβολη, το μοντέλο δέχεται λεκτική επίθεση από την συμπαίκτριά της, Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Όταν έφερα εγώ δυο νίκες, πιστεύω πως αυτό τη συνέτριψε. Αυτό ήταν. Πως είναι μια βασίλισσα που ξαφνικά της πετάς το στέμμα; Σα να φοράει μια μάσκα. Όταν θα βγάλει τη μάσκα και θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο, τότε μπορώ να έχω και μια ξεκάθαρη εικόνα για την Κάτια» λέει χαρακτηριστικά η Ελίσαμπεθ Ελέτσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Παράλληλα στο επεισόδιο της Κυριακής, Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μια ακόμη σκληρή μάχη σε ένα αγώνισμα επάθλου.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου:

 

Αποκαλύψεις για την εισβολή του Ηλία Μπόγδανου στην ομάδα των Διασήμων έκανε σήμερα η στενή του φίλη Ελένη Βουλγαράκη η οποία συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα!

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο στενός της φίλος έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο σχεδόν σοκαρισμένος καθώς όπως αποκάλυψε, κλήθηκε να αποφασίσει για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι μόλις σε ένα 24ωρο.

Όπως είπε η Ελένη Βουργαράκη, ο κυριότερος λόγος που μπαίνει στους Διάσημους είναι γιατί πρέπει να ενισχυθεί αγωνιστικά η συγκεκριμένη ομάδα μετά και τις συνεχείς ήττες.

Αυτές οι ήττες έχουν στοιχίσει συναισθηματικά αλλά και σωματικά στους παίκτες οι οποίοι λόγω συνεχόμενων απογοητεύσεων στον αγωνιστικό χώρο, δεν τρώνε καλά και δεν έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν με κάποιο έπαθλο, τις συνθήκες διαβίωσης στην καλύβα τους.

Εκεί καλείται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ο γνωστός τραγουδοποιός ο οποίος υπήρξε αθλητής τρίαθλου, αλλά και του μποξ, οπότε έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και δύναμη.

Η άψογη φόρμα του αλλά και η καλή φυσική του κατάσταση εγγυώνται ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει, έστω κάποιες νίκες για τους Διάσημους.

Ο Ηλία Μπόγδανος έχει ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται μέσα στα επόμενα επεισόδια να τον δούμε να μπαίνει στον αγωνιστικό στίβο και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

 

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού στον ΣΚΑΪ ο οποίος μάλιστα ήταν και φιναλίστ στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου, που όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν ο μεγάλος νικητής, είναι από τους πιο ικανούς να μιλήσουν για ένα τέτοιο θέμα.

Η συμπεριφορά της Κάτιας Ταραμπάνκο στους συμπαίκτες της, η νοσηλεία της αλλά και η αδυναμία των Διάσημων να κατακτήσουν νίκες στα αγωνίσματα μπήκαν στο μικροσκόπιο της κουβέντας με τον Μάριο Πρίαμο να κατακεραυνώνει την αγωνιστική συμπεριφορά της συγκεκριμένης ομάδας.

«Eίναι σε slow motion αγωνιστικά» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος τόνισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι Διάσημοι για να επιβιώσουν καθώς χωρίς νίκες, κυρίως σε αγωνίσματα που έχουν ως έπαθλο το φαγητό, θα εξοντωθούν από τους δυνατότερους Μαχητές.

 

Στο «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα έκανε δηλώσεις και ο Μιχάλης Αρναούτης και μίλησε για την σύντομη πορεία του στο Survivor ενώ εξέφρασε και το παράπονό του που αποχώρησε.

Ο ίδιος ανέφερε: «Η Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται ότι είναι καλή κοπέλα. Δεν την ξέρω προσωπικά αλλά δεν είναι για το Survivor. Δεν περίμενα προσωπικά να αντικαταστήσουν εμένα με ένα άτομο σαν την Ανθή. Δεν είναι για το Survivor και το έχει καταλάβει κι από μόνη της.

Αν με καλούσαν ξανά, θα πήγαινα με τους Μαχητές για να κοντραριστώ με τους Διάσημους γιατί με έδιωξαν πολύ γρήγορα και δεν ήμουν στο παρεάκι τους.»

Βέβαια ο ίδιος αποχώρησε από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ενώ η προσθήκη της Ανθής Σαλαγκούδη δεν προέκυψε ως αντικατάσταση κάποιου διαγωνιζόμενου από την ομάδα των Διασήμων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες