Πρεμιέρα για τους «Ράδιο Αρβύλα»! Ο Κανάκης έδειξε το δώρο της κόρης του

 

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν ξανά στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του Open Tv/Omega. . Το #Twitter έκανε πάρτι με τα κοστούμια τους, έγινε πρώτο trend! «Σας προσέλαβε ο Μπούκουρας για κοράκια». Πώς σατίρισαν το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο γνωστός παρουσιαστής με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση θα αποδομούν τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, μέσα από την εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Στην πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα», μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης μας έδειξε συγκινημένος το δώρο που του έφτιαξε η κόρη του!

«Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε… Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό! Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open» ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

Φυσικά από το τοπ επικαιρότητας δεν θα μπορούσε να λείπει… η απόβαση των Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά και συγκεκριμένα το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά. Οι Ράδιο Αρβύλα μας έδειξαν ένα βίντεο με τον τενίστα να μιλά για την πανδημία, όσο έπαιζαν στιγμιότυπα από τις ξέφρενες διακοπές του στο Ντουμπάι!

 

Oι  «Ράδιο Αρβύλα», επέστρεψαν με όλους τους παρουσιαστές να φοράνε κοστούμι και ο κόσμος να μη μπορεί να το συνηθίσει! Το twitter, έκανε κυριολεκτικά πάρτι με τα κοστούμια του Αντώνη Κανάκη, του Χρήστου Κιούση, του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του Γιάννη Σερβετά.

Ο Αντώνης Κανάκης βέβαια, έκανε το πικ και σχολιάστηκε πολύ η φούξια γραβάτα του με το ίδιο φούξια μαντηλάκι! Το #radioarvyla, έγινε πρώτο trend στο ελληνικό τουίτερ και βέβαια οι περισσότεροι χρήστες δεν σταμάτησαν να λένε ότι οι Αρβύλα έχουν ντυθεί σήμερα σαν… υπάλληλοι γραφείου κηδειών!

Δες τα καλύτερα tweets και καλή διασκέδαση

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική