Οι δυο γάμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και η σχέση με τα παιδιά της!

 

«Έσβησα από την μνήμη μου τον πατέρα μου πριν πεθάνει και θύμωσα» «Είμαι ανοιχτή... Δεν με τρομάζει που δεν έχω σύντροφο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε για την αφορμή που την οδήγησε στο πάλκο, καθώς και για τη γνωριμία της και τις μεγάλες επιτυχίες με την «Οπισθοδρομική Κομπανία». Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μεγάλες συναυλίες που άφησαν εποχή στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον.

«Έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών. Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του πατέρα μου πριν από αυτό και κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλώς τα ξέχασα. Θύμωσα για αυτό και πέρασα μία δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι…  Έλειψε ο πατέρας από την ζωή μου κι είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι. Έλειψε και στο εξωτερικό αρκετά, οπότε δεν ήταν ότι μέχρι τα 10 ήμασταν μαζί. Είχε εργαστεί στο εξωτερικό, οπότε η παρουσία του δίπλα μου δεν ήταν συχνή. Θυμάμαι στον τελευταίο καιρό που είχε αρρωστήσει και του διάβαζα εφημερίδα γιατί δεν μπορούσε, είχε διπλωπία. Νομίζω θα είχε ενθουσιαστεί με την μέχρι τώρα διαδρομή μου αλλά όχι με την αρχική επιλογή μου να γίνω τραγουδίστρια. Νομίζω αν ζούσε θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται» δήλωσε η ερμηνεύτρια για την οικογένειά της και την απώλεια του μπαμπά της.
 
«Δεν είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, αλλά πλέον ο εγκλεισμός με πειράζει. Δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορωνοϊού» τόνισε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στον γνωστό δημοσιογράφο.

«Έχω ζήσει και στην Ελλάδα καταπληκτικές στιγμές, αλλά στο Carnegie Hall στην Νέα Υόρκη ήταν κάτι πολύ τιμητικό για μένα. Η διεθνής καριέρα είναι για κάποιον που ζει έξω. Μετά το εξώφυλλο στους New York Times, αυξήθηκαν οι προσκλήσεις για διεθνή Φεστιβάλ» αποκάλυψε για την διεθνή της καριέρα. 

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…» αποκάλυψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη για τους γάμους της, τα παιδιά της και την προσωπική της ζωή. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!