Ένταση στο Συμβούλιο του #SurvivorGR! Οι Διάσημοι με 2 υποψήφιους προς αποχώρηση

 
Η Κάτια κατάρρευσε δεύτερη φορά την ώρα του αγωνίσματος και ο Περικλής εξακολουθεί να την κράζει ασταμάτητα!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Χθες η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπόρεσε να διαγωνιστεί στο Survivor καθώς ήταν άρρωστη, με αποτέλεσμα η ομάδα της να χάσει μία πολύτιμη παίκτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η ίδια επέστρεψε με νέα ορμή κι υποσχέθηκε να μην το βάλει κάτω στα αγώνισμα ασυλίας για την ομάδα της: «Νιώθω πολύ καλύτερα. όσο ήμουν υπό την παρακολούθηση των γιατρών σκεφτόμουν μόνο ένα πράγμα, πρώτον έδωσα μία υπόσχεση εδώ πέρα ότι όταν ακούσω το καμπανάκι να βαράει, θα κοιτάξω πολύ την υγεία μου και θα επιστρέψω σπίτι. Έδωσα αυτήν την υπόσχεση στην μαμά και στον μπαμπά. Ταυτόχρονα σκεφτόμουν τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες και τον κόσμο που δύο φορές με έβγαλε δημοφιλέστερη και το μόνο που έχω να πω είναι μαμά και μπαμπά θα επιστρέψω στο δεύτερο καμπανάκι, αν μου συμβεί ξανά. Θεωρώ ότι χρωστώ στον κόσμο να παραμείνω όσο περισσότερο μπορώ στο παιχνίδι. Και για αυτό είμαι εδώ.»

 

 

Αγώνισμα ασυλίας στο Survivor και Διάσημοι και Μαχητές έβαλαν τα δυνατά τους για την ασυλία και για να μην είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση κάποιος από την ομάδα τους. Ή μήπως τελικά δεν έβαλαν όλοι τα δυνατά τους;

Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έπρεπε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν τις αντοχές τους ο ένας ενάντια του άλλου, γυρίζοντας έναν μεγάλο πάσσαλο και με τον στόχο να ρίξουν στο τέλος έναν κουβά με νερό. Αν και στην αρχή τα πράγματα ξεκίνησαν ομαλά, οι Μαχητές με τη νεανική τους ορμή πήραν γρήγορα κεφάλι κι οι νίκες τους διαδέχονταν η μία μετά την άλλη.

Παρόλο που κι Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο τέλος πέτυχε μία δεύτερη νίκη, το τελικό σκορ έληξε άλλη μία φορά 10-2 υπέρ των Μαχητών με τους Διάσημους να κατατροπώνονται ξανά.

Οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν ξανά υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους ενώ ο Αλέξης Παππάς στο τέλος δεν αγωνίστηκε καν ούτε πρόβαλε αντίσταση αφού έκρινε ότι είναι αδύναμοι για να καταναλώσουν ενέργεια και το αποτέλεσμα έχει κριθεί.

 

Η κατάρρευση της Κάτιας και το αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της Μαριπόζα

 

Περικλής: Η Κάτια γύρισε για να εντυπωσιάσει 

 

Βαριά η ήττα για τους Διάσημους στο Survivor και για άλλη μία φορά έπρεπε να βγάλουν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Τα κριτήρια ξανά ήταν τόσο αγωνιστικά όσο και θέματα συμπεριφοράς, με τους ίδιους να φαίνονται διχασμένοι για το ποιον πρέπει να επιλέξουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Στην ψηφοφορία πρωταγωνίστησαν η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Πάνος Καλλίδης κι ο Γιώργος Κοψιδάς και το αποτέλεσμα κρίθηκε καθαρά την τελευταία στιγμή αφού κι οι τρεις τους ήταν πολύ κοντά στις αρνητικές ψήφους που έλαβαν.

 
 
Με ισοψηφία οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Πάνος Καλλίδης κι ο Γιώργος Κοψιδάς που θα χρειαστούν τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού για να συνεχίσουν την πορεία τους στο reality.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΥΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά