Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος στη σκηνή του #TheVoiceGR

 

Μπορεί να ολοκληρώθηκε χθες 8/1 η φάση των knockouts στο #TheVoiceGR, με τις δωδεκάδες να συμπληρώνονται ανά coach, ωστόσο οι κριτές άστραψαν και βρόντηξαν απέναντι στους διαγωνιζόμενους, κάτι που έμελλε να σημαδέψει το μουσικό σόου και όσα είδαμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των διαγωνιζομένων τους. Παρ’ ότι το «The Voice» βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση καθώς έκλεισαν και οι τέσσερις 12άδες παικτών ανά coach, τρεις από τους τέσσερις καλλιτέχνες δήλωσαν μη ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων. Συγκεκριμένα οι τρεις coaches – κριτές άστραψαν και βρόντηξαν χθες 8/1 στο The Voice κι εμείς σας παρουσιάζουμε όσα είδαμε!

Ο Στέλιος Ρόκκος στη σκηνή του The Voice 

Μια όμορφη μουσική συνάντηση επεφύλαξαν χθες στη σκηνή του The Voice Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος. Οι δύο καλλιτέχνες που πέρσι το χειμώνα είχαν συνεργαστεί σε μεγάλη μουσική σκηνή, συνέχισαν τη συνεργασία και στο The Voice. Με την εμφάνισή τους χθες ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων τους που περιελάμβανε την προετοιμασία των διαγωνιζομένων για τα knockouts.

 

The Voice: Ξέσπασε πρώτη φορά η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η αρχή έγινε από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία πρόσθεσε στην ομάδα της δύο ακόμα πρόσωπα, την Ίριδα Μουτούς και τη Βιργινία Δρογγούλα.

Για την πρώτη ήταν καταπέλτης η coach Ελεονώρα Ζουγανέλη, σε τέτοιο βαθμό που ξάφνιασε και το Γιώργο Λιανό, ο οποίος θεώρησε ότι μετά το σχόλιο της η Ίριδα δεν θα ήταν επιλογή της coach.

Αρχικά η Ζουγανέλη απευθυνόμενη στην ομολογουμένως πανέμορφη Ίριδα της είπε ότι είναι ένα κορίτσι που έχει πολύ λάμψη και ένα χάρισμα και στη μορφή και στην όψη. «Έχεις μια παρουσία που εάν δουλέψεις μπορεί να σε βοηθήσει. Υπάρχει και μία πιθανότητα να μείνεις απλά μία πολύ ωραία παρουσία. Εύχομαι να σου δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς ουσιαστικά το δώρο που έχεις και να πετύχεις τα όνειρά σου και τους στόχους σου. Έχεις σίγουρα κάτι ιδιαίτερο», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια «ταρακούνησε» και πάλι τη νεαρή διαγωνιζόμενη, λέγοντάς της ότι λίγο αυτοκανακεύεται παραπάνω απ’ ότι της χρειάζεται. «Είσαι δυνατό κορίτσι, δεν χρειάζεται να καλοπιάνεις τον εαυτό σου. Μπορείς να το κάνεις χωρίς κανάκεμα», της είπε σε έντονο ύφος. Εντούτοις η Ζουγανέλη αποφάσισε να συνεχίσει μαζί της, παρ’ ότι όπως πρόσθεσε η Ίριδα έκανε πολύ λιγότερη δουλειά από τα παιδιά με τα οποία διαγωνίζονταν.

 

Σάκης Ρουβάς σε παίκτρια του The Voice: «Επέστρεψες εκεί που ήσουν πριν τις πρόβες»

Ο Σάκης Ρουβάς από την πλευρά του «έκλεισε» την ομάδα του με την προσθήκη δύο ακόμα μελών. Ο λόγος για τον Μανώλη Μακρόγλου και τη Νάντια Ιαρατζουλί. Στην περίπτωση της τελευταίας μάλιστα ο Σάκης στάθηκε στο ατίθασο της ηλικίας της, καθώς μετά τη χθεσινή της εμφάνιση ήταν σαν να επέστρεψε εκεί που ήταν πριν τις πρόβες.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν είναι χαρούμενος από την εμφάνισή της, καθώς η Νάντια ήταν πιο αδύναμη σε σχέση με τις πρόβες. Όπως και συνδιαγωνιζόμενοί της, για τους οποίους ο Ρουβάς ανέφερε ότι δεν είναι χαρούμενος με την απόδοσή τους. Παρ’ όλα αυτά η νεαρή έλαβε το πράσινο φως από τον coach της. Ο Ρουβάς την προκάλεσε να δουλέψει σκληρά και να είναι πιο συνεργάσιμη.

 

Έλενα Παπαρίζου: «Σ’ έχω δει καλύτερα στις πρόβες»

 

Και η Έλενα Παπαρίζου όμως που πρόσθεσε τέσσερις ακόμη διαγωνιζόμενους στην ομάδα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για έναν από τους παίκτες της ομάδας της. Ο λόγος για το Φαίδωνα, ο οποίος δεν την ενημέρωσε για την εμφάνισή του επί σκηνής. Ο διαγωνιζόμενος ενώ τραγουδούσε έβγαλε το σκουφάκι του, δείχνοντας το κεφάλι του που ήταν βαμμένο ασπρόμαυρο. «Φαίδωνα υπήρχαν κάποια τονικά θέματα. Σ’ έχω δει καλύτερα στις πρόβες. Δεν ήμουν έτοιμη με αυτό που έκανες με το σκούφο. Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε, σταμάτησα να σ’ ακούω», σχολίασε η coach.

Η Παπαρίζου δεν τον επέλεξε τελικά.

Ο Πάνος Μουζουράκης όμως με την τακτική του steal τον πήρε στην ομάδα του. Εκτός από το Φαίδωνα στα battles με το team Μουζουράκης συνεχίζουν τρεις ακόμη συμμετέχοντες από τη χθεσινή διαδικασία. Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Βλάση, την Καλένα Κτίστη και τον Αλέξης Νίκολας.

 

The Voice: Τέλος τα Knockouts χθες 8/1 – Έρχονται τα battles

Η επόμενη φάση του The Voice είναι τα Battles. Σε αυτά Ρουβάς, Παπαρίζου, Ζουγανέλη και Μουζουράκης θα φτιάξουν ζευγάρια με τους 12 παίκτες της ομάδας τους. Κάθε ζευγάρι καλείται να ερμηνεύσει ένα τραγούδι σαν ντουέτο. Στο μουσικό αυτό «ρινγκ» μόνο ένας παίκτης θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, οι  coaches θα έχουν τη δυνατότητα να κλέψουν δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες. Έτσι συνολικά στην επόμενη φάση, των δύο Cross Battles, κάθε coach συνεχίζει με 8 παίκτες στην ομάδα του. Αυτοί διεκδικούν μία θέση στη συνέχεια στον ημιτελικό και στον μεγάλο τελικό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνα Μήλιου ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μάνεση & Νίκου Μουτσινά - Ξέσπασε ξανά και ξανά