Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτοί κέρδισαν την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

  05/01/2021 08:13
Αυτοί κέρδισαν την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

Αυτοί κέρδισαν την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

  05/01/2021 08:13

Ένταση στους Διάσημους για τις δύο κουταλιές ρύζι που δεν μοιράστηκε ο Γιώργος! Σκληρή μάχη ανάμεσα σε Διάσημους & Μαχητές!

Βαρύ το κλίμα για τους Διάσημους παίκτες οι οποίοι δείχνουν να δυσκολεύονται με το φαγητό

Νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια για το Survivor. Μέχρι στιγμής, οι Διάσημοι δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, με τους Μαχητές να έχουν βγει μπροστά στα αγωνίσματα, ασυλίας και επάθλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα, καθώς το αγώνισμα ασυλίας θα αναδείξει από τους ηττημένους τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα.

Βαρύ το κλίμα για τους Διάσημους παίκτες οι οποίοι δείχνουν να δυσκολεύονται με το φαγητό. Μάλιστα, μια κίνηση του Γιώργου Κοψιδά να φάει μια μικρή ποσότητα ρυζιού, χωρίς να ρωτήσει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενόχλησε έντονα τον Αλέξη Παππά, ο οποίος στη συνέχεια του μίλησε ανοιχτά.

Την άλλη μέρα το πρωί, ο Γιώργος Κοψίδας απολογήθηκε τονίζοντας στην κάμερα πως από εδώ και πέρα, θα ρωτά τους συμπαίκτες του, ακόμη και για την παραμικρή ποσότητα φαγητού.

Κρίσιμο το αγώνισμα στο Survivor καθώς η νικητήρια ομάδα κέρδισε την ασυλία χωρίς να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι συμμετέχοντες των δύο ομάδων έπρεπε να περάσουν από αρκετά εμπόδια που περιείχαν και το υγρό στοιχείο και στο τέλος να ρίξουνε βολές που θα κατέληγαν σε μία τρύπα. Παρά το γεγονός ότι αρχικά η μάχη ήταν ντέρμπι, στην πορεία μία ομάδα κέρδιζε σταδιακά το προβάδισμα. Οι βολές στον στόχο δυσκόλεψαν και τις δύο ομάδες αλλά μία ήταν αυτή που τα κατάφερε.

Οι Μαχητές κέρδισαν άλλη μία φορά και με σκορ 10-5.

Γκρίνια έφερε η ήττα στους Διάσημους 

Οι Διάσημοι στο Survivor επέλεξαν τον πρώτο τους υποψήφιο προς αποχώρηση.

Βαριά η ήττα για τους Διάσημους στο Survivor καθώς έχασαν την ασυλία κι έπρεπε να ψηφίσουν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους ξανά.

Τα κριτήρια των παικτών διέφεραν κι είχαν να κάνουν από την συμπεριφορά των συμπαικτών τους και το μη ομαδικό πνεύμα μέχρι και τις ικανότητες στα αγωνίσματα. Μετά από μία ένταση που επικράτησε από το γεγονός ότι όταν η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο ριάλιτι έδωσε λίγο φαγητό στον Γιώργο Κοψιδά κι αυτός δεν το μοιράστηκε, οι Διάσημοι έπρεπε να σκεφτούν με τι κριτήρια θα ψηφίσουν.

Ο ειρωνικός τρόπος της Κάτιας, η ενόχληση της Αγγελικής και η Άννα-Μαρία που πήρε μέρος

Οι Διάσημοι αναλύουν τους λόγους που τους έφεραν στη θέση των ηττημένων

Στην ψηφοφορία προς αποχώρηση πρωταγωνίστησαν ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κοψιδάς κι η Αγγελική Λάμπρη, ωστόσο ένας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Η Αγγελική Λάμπρη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας