Εκτός εαυτού η Σοφία με την Άννα Μαρία! «Βούλωστο, δεν γουστάρω να σου μιλάω»

 

Οι παίκτες είδαν για πρώτη φορά αποσπάσματα από τα επεισόδια του #BigBrotherGR. Δείτε πώς αντέδρασαν όταν είδαν τις πιο έντονες στιγμές! Η μητέρα και η αδερφή του Πυργίδη στο σπίτι!'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrother λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μπορεί καθημερινά να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ/Sigma αλλά και στα social media, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα για τα πλάνα και τις σκηνές που παρακολουθούν οι τηλεθεατές, εδώ και 3,5 μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αποδόσεις στα στοιχήματα! Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του #BigBrotherGR;

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πέντε φιναλίστ. Ο μεγάλος αδερφός κάλεσε να συγκεντρωθούν όλοι στο σαλόνι του σπιτιού προκειμένου να δουν τους εαυτούς τους, στις πιο έντονες και ξεκαρδιστικές στιγμές από το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του αποσπάσματος, οι συγκάτοικοι συγκινήθηκαν, ενώ θυμήθηκαν τους πρώην συμπαίκτες τους, μαζί με όσα βίωσαν και σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Βέβαια ο μεγάλος αδερφός σκέφτηκε έξυπνα και έτσι παρουσίασε τις πιο κωμικές σκηνές, αφήνοντάς τους με περιέργεια για το πώς και με ποιον τρόπο παρουσιάζονται στην τηλεόραση οι καυγάδες τους στο σπίτι.

 

Η έκπληξη του μεγάλου αδερφού και η αντίδραση του Δημήτρη Πυργίδη

H τελευταία εβδομάδα του Big Brother κρύβει μεγάλες εκπλήξεις για τους φιναλίστ.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, παρακολουθήσαμε τη συνάντηση του Γρηγόρη Τσεκούρα με τους κολλητούς του φίλους στο blue room του σπιτιού.

 

Και τη συνάντηση του Zακ με την μαμά του στο blue room του σπιτιού.

 

Στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης 16/12 μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Δημήτρη Πυργίδη. Η μητέρα του και η αδερφή του, αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του μεγάλου αδερφού κι έτσι έκαναν τη δική τους έκπληξη στον Δημήτρη τους.

Ο παίκτης του Big Brother κατευθυνόμενος στο blue room πίστεψε πως θα τον περίμενε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ όταν η πόρτα άνοιξε, ο Δημήτρης έκπληκτος είδα ξαφνικά τους δικούς του ανθρώπους.

Τόσο η μητέρα του, όσο και η αδερφή του θέλησαν να δώσουν όλη τους την ενέργεια για τον μεγάλο τελικό, μόνο που εκείνος τόνισε πως δεν φαντάζεται τον εαυτό του νικητή του ριάλιτι, μιας και ο ανταγωνισμός με τους συμπαίκτες του έχει αναθεωρήσει πολλά στα σχέδιά του για τον μεγάλο τελικό.

 

Καυγάδες και εντάσεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Στα άκρα η κόντρα της Σοφίας Δανέζη με την Άννα Μαρία. Η εβδομάδα του μεγάλου τελικού συνεχίζεται με τις δύο γυναίκες να ακούγονται διαρκώς με τις φωνές τους σε όλο το σπίτι του Big Brother.

Μάλιστα η Σοφία έχει ζητήσει από την Άννα Μαρία να μην της μιλά καθόλου, ωστόσο μια και μόνο κίνηση, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσουν με νέο καυγά.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Σοφία Δανέζη αποφάσισε να πετάξει τις φτερούγες από το κοτόπουλο τις οποίες κανείς τους δεν τρώει. Η Άννα Μαρία από την άλλη έγινε έξαλλη με την απόφασή της, μιας και θεώρησε πως την ίδια ώρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να εξασφαλίσουν ούτε την τροφή τους.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα. Η Σοφία κατευθύνθηκε στην αποθήκη λέγοντας πάνω στα νεύρα της, πως αγόρασε τα κοτόπουλα από τον καταψύκτη τα οποία αν θέλει πλέον θα μπορεί να τα πετάξει. Η Άννα Μαρία ακολουθούσε πίσω της με φωνές.

Τίποτα φυσικά δεν συνέβη, αφού η Σοφία αποφάσισε να κλειστεί για λίγο στο δωμάτιο προκειμένου να ηρεμήσει η μεταξύ τους ένταση.

 

Γράμμα ο Ζακ στον Γρηγόρη

 

Συγκίνηση Πυργίδη με το γράμμα του Ζακ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό