Η Ραφαέλα αποχώρησε από τη βίλα του #TheBachelorGR δύο μέρες πριν τον τελικό!

 

Ο #TheBachelorGR κάλεσε τους γονείς και τα αδέρφια των τεσσάρων υποψηφίων φιναλίστ για να τους γνωρίσει! Η μπηχτή της μαμάς της Βίβιαν, η αγριάδα του αδερφού της Νικόλ, η θυμωμένη μαμά της Aντζελίνας και η αμηχανία με τη μητέρα της Ραφαέλας! Η Ραφαέλα δυστυχώς επέστρεψε χωρίς τον Παναγιώτη στην Αθηένου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επιφύλασσε μία έκπληξη για τις φιναλίστ του ριάλιτι αγάπης. 

Και αυτό ήταν να συναντήσει και να γνωρίσει για πρώτη φορά τους γονείς των κοριτσιών.

Και την... πρώτη κρυάδα ο Παναγιώτης την πήρε με τη μητέρα και τον πατριό της Βίβιαν.

Οι τέσσερίς τους βρέθηκαν σε ένα υπέροχο σκηνικό σε κτήμα όπου είχαν την ευκαιρία αρχικά να τα πουν και ύστερα να γευματίσουν.

 

Ο Παναγιώτης κέρδισε την κυρία Όλγα, καθώς της πρόσφερε και ένα μπουκέτο λουλούδια ενώ πολύ καλή εντύπωση δημιούργησε και στον πατριό της, τον κύριο Δημήτρη ο οποίος είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε και στήριξε τη Βίβιαν σε κάθε προσπάθειά της.

Οι ερωτήσεις του κύριου Δημήτρη βέβαια ήταν αρκετά πιεστικές προς τον Παναγιώτη ο οποίος όμως φρόντισε με ευγένεια να απαντήσει σε όλα.

Μόνο που στη συνέχεια, η κουβέντα της μητέρας της Βίβιαν για τον πρώην της τον οποίο, όπως είπε η κυρία Όλγα συνεχίζει να θεωρεί παιδί της, άρχισαν να φέρνουν σε αμηχανία τον Παναγιώτη.

 

 

Ο Παναγιώτης, μετά τις αποκαλύψεις της μητέρας της Βίβιαν, της κυρίας Όλγας για τις σκηνές ζηλοτυπίας της κόρης της στον πρώην της όταν χώρισαν, έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στη νεαρή κοπέλα. 

Η μητέρα της λίγο πριν είχε αποκαλύψει πως η Βίβιαν ήταν πολύ ζηλιάρα, συμπεριφορά που καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχε βγάλει ποτέ η Βίβιαν.

Ο Παναγιώτης μάλιστα χρειάστηκε πολύ καιρό για να "ξεκλειδώσει" τη Βίβιαν ώστε να εκφράσει τα πραγματικά της συναισθήματα ενώ ποτέ δεν έδειξε τα πραγματικά αισθήματα ζήλειας που είχε απέναντι στις συμπαίκτριές της.

Έτσι, ο Παναγιώτης, όταν έφυγαν οι γονείς της Βίβιαν, ρώτησε ευθέως τη νεαρή κοπέλα αν θα πρέπει να νιώθει άσχημα που ίσως τον θεωρεί δεδομένο.

Φυσικά, η Βίβιαν έσπευσε να διαλύσει κάθε αρνητική σκέψη του γοητευτικού εργένη ο οποίος έδειξε να ηρεμεί με όλα όσα άκουσε από τα χείλη της.

 

Σειρά μετά το ραντεβού του Παναγιώτη με τους γονείς της Βίβιαν είχαν οι γονείς και ο αδελφός της Νικολέττας οι οποίοι και σκόπευαν να μάθουν πολλά πράγματα για τον άντρα που έχει κερδίσει την καρδιά της. 

H Nικολέττα με το που είδε τους γονείς της και τον αδελφό της Νίκο από μακριά να την πλησιάζουν άρχισε να ουρλιάζει από χαρά και φυσικά έτρεξε να τους αγκαλιάσει.

 

Το ίδιο ζεστή ήταν και η υποδοχή του Παναγιώτη ο οποίος έδειξε να χαίρεται με τη γνωριμία τους όπως αντίστοιχα και οι γονείς της Νικόλ αλλά και ο αδελφός της.

Ο τελευταίος όμως θέλησε να μπει άμεσα στο... ψητό και να ρωτήσει ευθέως τον επίδοξο σύντροφο της αδελφής του τι προθέσεις έχει.

Εκεί φυσικά που στάθηκε και εκείνος αλλά και ο πατέρας της Νικόλ ήταν τα φιλιά που ανταλλάσσει με τις άλλες κοπέλες.

 

 

Ο κύριος Γιώργος, ο πατέρας της Νικόλ, παρά το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να μιλήσει αρκετά ανοιχτά με τον Παναγιώτη μπροστά σε όλη την οικογένεια, του ζήτησε να μιλήσουν πριβέ.

Μάλιστα, ο κύριος Γιώργος όταν απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους, θέλησε να πείσει τον Παναγιώτη, αν δεν είναι ερωτευμένος με την κόρη του, να της το δείξει για να μπορέσει η Νικόλ να συνέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Παναγιώτης από την πλευρά του τον καθησύχασε, τονίζοντάς του πως θέλει πρώτα να δει τη Νικόλ να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα που έχει σε προσωπικό επίπεδο και πως θα στηρίξει την κάθε της επιλογή σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια στην καρδιά του και φυσικά στο παιχνίδι.

Οι δύο άντρες μίλησαν για πολλά θέματα πάντα με επίκεντρο τη Νικολέττα με τον πατέρα της να δηλώνει γοητευμένος από τον χαρακτήρα του Παναγιώτη και την έμφυτη ευγένειά του.

 

 

H Αντζελίνα είχε σήμερα την ευκαιρία της να βρεθεί με τους δικούς της ανθρώπους και τον Παναγιώτη και να τους δει πώς θα συμπεριφερθούν μεταξύ τους και αν θα έχουν καλή χημεία μεταξύ τους. 

Η κυρία Σωτηρία, μητέρα της Αντζελίνας από την πρώτη στιγμή που συνάντησε τον Παναγιώτη είχε πολλά να του πει και κυρίως την αντίθεσή της στο γεγονός ότι εκείνος έχει φιλήσει όλα τα κορίτσια σχεδόν της βίλας ενώ συγχρόνως φιλάει και την κόρη της.

 

Μαζί με τη μητέρα της ήταν και η νονά της που είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος και στη ζωή της Αντζελίνας.

Οι δύο γυναίκες ήταν αρκετά επικριτικές στη συνομιλία τους με τον Παναγιώτη, γεγονός που τον έφερε σε δύσκολη θέση, όμως ήρθε σε ακόμα δυσκολότερη όταν η κυρία Σωτηρία τού ζήτησε να μιλήσουν πριβέ.

Λίγο πριν είχε ζητήσει και από την κόρη της να μιλήσουν μόνες τους και δεν έκρυψε τον θυμό της που η Αντζελίνα τον είχε φιλήσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

 

Το τελευταίο του Παναγιώτη για απόψε ήταν με την οικογένεια της Ραφαέλας αλλά σ' αυτό εμφανίστηκε μόνο η μητέρα της νεαρής κοπέλας. 

Μητέρα και κόρη έδειξαν να έχουν απόσταση μεταξύ τους και δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικές μεταξύ τους παρ' όλο που η μητέρα της Ραφαέλας έκλαψε μόλις την αντίκρισε.

 

Η νεαρή κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί λίγο πριν στις συμπαίκτριές της πως ήθελε να δει τη γιαγιά της και όχι τη μητέρα της η οποία έλειπε στη Γερμανία και την άφησε όταν ήταν 17 ετών για να πάει να δουλέψει.

Κάτι που η Ραφαέλα δεν δείχνει να της έχει συγχωρέσει αφού υπήρχε απόσταση ανάμεσα στην ίδια και τη μητέρα της.

Παρ' όλα αυτά, οι δύο γυναίκες είχαν πολλά να πουν με τον Παναγιώτη ο οποίος διέκρινε από νωρίς αυτό το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους.

 
 

Ξαφνικά, από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει αιφνίδια τελετή των Ρόδων, κάτι που δεν περίμεναν τα κορίτσια. 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λοιπόν, συγκέντρωσε τις τέσσερις φιναλίστ και τους ανακοίνωσε ότι κάποια θα αποχωρούσε.

Και πράγματι συνέβη, κάτι που έκανε κάποιες από τις κοπέλες και φυσικά εκείνη που αποχωρούσε, να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Η μεγάλη έκπληξη για τις κοπέλες ήταν το γεγονός ότι ο Παναγιώτης έδωσε το δεύτερο τριαντάφυλλο στην Αντζελίνα, αμέσως μετά από εκείνο που είχε δώσει στη Νικολέττα και φυσικά οι δύο που απέμειναν για να μοιραστούν ένα μόνο τριαντάφυλλο ήταν η Ραφαέλα και η Βίβιαν.

Η ένταση και η αγωνία για τις κοπέλες σε αυτή τη συγκεκριμένη φάση χτύπησαν... κόκκινο ειδικά μέχρι τη στιγμή που ο Παναγιώτης θα αποκάλυπτε την κοπέλα που αποχωρεί.

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν ο Παναγιώτης είχε έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με τους γονείς όλων των κοριτσιών και θέλησε μέσα από αυτούς να γνωρίσει καλύτερα τις κοπέλες και τον χαρακτήρα τους.

Από τις αντιδράσεις του σε όλα αυτά τα ραντεβού έδειξε να έρχεται πιο αμήχανα με την οικογένεια της Αντζελίνας αλλά και με το ραντεβού της Ραφαέλας με τη μητέρα της με την οποία δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων.

Mετά από αυτή την αιφνίδια αποχώρηση, οι κοπέλες που απομένουν στη βίλα είναι τρεις. Ποια αποχώρησε όμως και ποιες διεκδικούν τη νίκη στο ριάλιτι αγάπης;

 

Οι τέσσερις κοπέλες θα έμεναν τρεις και βέβαια στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό.

Τελικά από το The Bachelor αποχώρησε η Ραφαέλα.

Μόλις έμειναν μόνοι τους, για τελευταία φορά, η Ραφαέλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σου έχω πει πως σέβομαι την επιλογή που θα κάνεις και εύχομαι η επιλογή η τελική σου να είναι μια επιλογή που θα σε κάνει χαρούμενο».

«Ο Παναγιώτης μου θυμίζει όλες μας τις αναμνήσεις και με κάνει να χαμογελάω. Χαίρομαι πάρα πολύ που ακόμα και την τελευταία στιγμή μου αναφέρει όλες αυτές τις αναμνήσεις» πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη στην κάμερα του Bachelor.

 

Η 20χρονη Κύπρια δεν πήρε το κόκκινο τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με αποτέλεσμα να δείξει τη στενοχώρια και την απογοήτευσή της. Να σου θυμίσουμε, πως η Ραφαέλα ήταν εκείνη που είχε πάρει για πρώτη φορά τριαντάφυλλο στην πρεμιέρα του The Bachelor και για πολλούς ήταν αναμφίβολα μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ο Παναγιώτης θέλησε να αποχαιρετήσει τη Ραφαέλα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα τρυφερό μήνυμα. «Ραφαέλα είσαι ένας Άγγελος ,έχεις μια υπέροχη ψυχή ! Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο!! Για εμένα θα είσαι πάντα το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες τη σχετική ανάρτηση:

 

«Έχω λάβει απίστευτα μηνύματα, ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας»  ήταν το πρώτο μήνυμα της μετά την αποχώρησή της

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
\
 

 

 
 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!