O Μικρούτσικος αποκαλύπτει το επόμενο βήμα μετά το #BigBrotherGR

 
 
Aυτό το Σάββατο θα τον δούμε στο #J2US! Η σχέση του με τον ΣΚΑΪ
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν και μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στην τηλεόραση, το Big Brother αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά του στην τηλεόραση.

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση: «Η επιστροφή μου για μένα ήταν ένα στοίχημα μετά από μια πολύ ισχυρή αρρώστια που έπαθα τον Φεβρουάριο… Αν δεν είχα αρρωστήσει έτσι μπορεί και να μην την αποδεχόμουν, δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Αλλά μετά από αυτό χαμογέλασα και είπα “για σκέψου εκεί που έδινα τη μάχη της ζωής να βγω μετά στον αέρα και βγήκα»

Το επόμενο βήμα μετά το Big Brother: «Μετά το Big Brother δεν ξέρω πρώτον αν θα συνεχίσω και αν συνεχίσω δεν ξέρω με ποιο είδος εκπομπής. Δεν ξέρω αν θα παρουσίαζα ή αν θα είχα συμμετοχή. Πολλές φορές ο παρουσιαστής είναι ο τροχονόμος και ο κριτής είναι πιο σημαντικός»

To Just the 2 of us: «Μου έγινε μία πρόταση να λάβω μέρος στο Just the 2 of us. Αν δεν τελειώσει αυτή η εκπομπή δεν τρέχω σε άλλες εκπομπές. Δεν ξέρω ποιος ανακοίνωσε το όνομά μου. Εγώ δεν έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία. Εγώ απάντησα στην πρόταση “μετά χαράς όταν τελειώσει το Big Brother”. Συναντήθηκα με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά συναντήθηκα γι’ αυτή την πρόταση που έγινε. Γελάσαμε με το μπέρδεμα που έγινε»

Για τη σχέση του με τον ΣΚΑΪ: «Έχω μία άλλη άποψη για το Big Brother για το πώς πρέπει να γίνει αλλά αυτό δεν λέει κάτι, δεν είναι δική μου η παραγωγή. Τους ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και την πρόταση που μου έκαναν. Δεν ήμουν το ήσυχο παιδί αλλά και γι αυτό με πήρανε, για την ανησυχία μου, το μυαλό μου, την εμπειρία και την κρίση μου. Μου πρότειναν να μου μιλάνε στο αυτί αλλά εγώ ποτέ δεν έβαλα ακουστικό»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι θα είναι guest σε κάποιο από τα επόμενα J2US και η εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι αυτό το Σάββατο θα τον δούμε!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Συζητάμε για να είμαι στην επιτροπή guest, νομίζω την επόμενη εβδομάδα. Ο Νίκος θέλει να είμαι συν ένα κριτής; Ό,τι πει η παραγωγή. Αυτά που θα είμαι ίσως να με ενημερώσει και ο ταξιτζής» πετώντας το καρφί του για το live του Big Brother.

Και πρόσθεσε: «έχω μια άλλη άποψη για το πώς έπρεπε να γίνει το Big Brother, αλλά δεν ήταν δικιά μου η παραγωγή. Τους ευχαριστώ παρά πολύ για την πρόταση. Δεν ήμουν το ήσυχο παιδί».

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενδέχεται να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει στο J2US!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του