Αναστάτωση στις πρόβες των #MadVMA2020 με τον Snik! Με θετικό τέστ κορωνοϊού!

 

 

Ξεκίνησαν οι πρόβες για τα #MadVMA2020! Μια θετικός και μια αρνητικός στα τεστ κορωνοϊού ο Snik! Οι δηλώσεις του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο Mega θα επιστρέψει ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα «Mad Video Music Awards 2020».

H αγαπημένη μουσική διοργάνωση δίνει ραντεβού με το κοινό, για 17η συνεχόμενη χρονιά και η προβολή τους σε μαγνητοσκόπηση με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρόβες στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» κι ακόμα κι αυτές γίνονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Κάθε καλλιτέχνης έχει περίπου τρεις ώρες στη διάθεσή του για να κάνει την πρόβα του και αμέσως μετά απολυμαίνεται ο χώρος για να τον διαδεχθεί ο επόμενος.

Χτες πήγαν στο Έναστρον για την πρόβα τους ο Snik, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα και η Λένα Ζευγαρά.

Σήμερα στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου θα ανέβουν η Έλενα Παπαρίζου, η Ζοζεφίν, ο Mad Clip και οι Μέλισσες. Σε αυτά θα προστεθούν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και ο Toquel.

Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε μια αναστάτωση, καθώς όταν ένας από τους καλλιτέχνες έκανε rapid test, βγήκε θετικός.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου». Συγκεκριμένα, ανέφεραν όλο το παρασκήνιο με τον καλλιτέχνη που βγήκε θετικός στο τεστ για τον κορωνοϊό.

«Πες μας σε παρακαλώ αυτό που συνέβη το Σαββατοκύριακο και χθες συγκεκριμένα με την είδηση πως ένας από τους καλλιτέχνες που πήγε να κάνει την πρόβα του για τα Mad awards, βρέθηκε θετικός στο rapid test που έγινε και ενώ θα έπρεπε να μείνει κανά δίωρο μέσα για την πρόβα του και βγήκε απευθείας έξω», είπε στην αρχή η Κατερίνα Καραβάτου με τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη να δηλώνει: «Έγιναν οι πρόβες και το Σάββατο και την Κυριακή ανα τρεις ώρες για λόγους ασφαλείας. Έχει διαμορφωθεί ένας ειδικός χώρος για να γίνονται τα rapid test  προς όλους τους παρευρισκόμενους. Να πούμε ότι μπαίνουνε μέσα μόνο οι καλλιτέχνες και οι χορευτές τους. Το μακιγιάζ και τα ρούχα είναι στα αυτοκίνητα έξω και όποιος μπαίνει κάνει το τεστ στον διαμορφωμένο χώρο και μετά μπαίνουν στην πρόβα».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκε αρνητικός.

Ο λόγος για τον Snik.

«Υπήρξε μια αναστάτωση τα Mad awards γιατί όταν πήγε να κάνει την πρόβα του ο Snik έκανε κάποιο rapid test, ένα από αυτά γιατί συνολικά έκανε πέντε, είχε μια ένδειξη θετική. Αμέσως και πολύ σωστά τον συμβούλευσαν οι συνεργάτες του από την δισκογραφική εταιρεία να πάει στο νοσοκομείο να κάνει το μοριακό τεστ, το οποίο έχει βγει και αρνητικό. Εγώ μίλησα με ανθρώπους από το περιβάλλον του και μου είπαν ότι ο Snik θα είναι κανονικά στα Mad Awards», είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε».

 

Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στις πρόβες και ο Snik μίλησε για την πρόσφατη διάκρισή του ως ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης για το 2020 .

«Είμαι φουλ ευλογημένος. Περνάμε δύσκολους καιρούς όλοι μας, κάνουμε υπομονή. Βραβεία Mad. Φιλιά» είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»