H Πάολα τραγουδά όπως μόνο εκείνη ξέρει στο «Σπίτι με το MEGA»

 
 
Μαζί της ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Χριστίνα Μαραγκόζη, η μεγάλη φωνή του Πόντου Στάθης Νικολαΐδης και ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης, Μανώλης Κονταρός.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Πάολα ξεκίνησε με το συγκλονιστικό τραγούδι «Μαμά γερνάω» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου που έχει ερμηνεύσει η Τάνια Τσανακλίδου.

Η Πάολα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με το πάθος και τον δυναμισμό της, μας χαρίζει μία μοναδική βραδιά γεμάτη αυθεντικές επιτυχίες που έχει αγαπήσει το κοινό.

Μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες, ανατρεπτικές ερμηνείες και συνεργασίες σε τραγούδια που θα μας συγκινήσουν και θα μας διασκεδάσουν, όπως πάντα στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Πάολα ξεκίνησε με το συγκλονιστικό τραγούδι «Μαμά γερνάω» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου που έχει ερμηνεύσει η Τάνια Τσανακλίδου

Μαζί της ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με το πηγαίο ταλέντο του και τη μακρά πορεία του στο λαϊκό στερέωμα.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη με τις κλασικές ερμηνείες της. Η μεγάλη φωνή του Πόντου, Στάθης Νικολαΐδης και ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης, Μανώλης Κονταρός ενώνουν τις φωνές τους με την Πάολα σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στον Πόντο και την Κρήτη, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές με απόλυτο σεβασμό στη μουσική παράδοση.

 

«Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», σε μουσική και στίχους του Απόστολου Καλδάρα, «Πάρε τα χνάρια μου», σε μουσική Θόδωρου Δερβενιώτη και στίχους του Κώστα Βίρβου και «Οι δικοί μου ξένοι» σε μουσική και στίχους της Χαρούλας Αλεξίου.

 

«Βρισκόμαστε απόψε εδώ ελπίζοντας να σας κάνουμε να ξεχάσετε ότι σας έχει ταλαιπωρήσει και σας έχει πληγώσει» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, τονίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του απόψεις και αντιρρήσεις για όσα συμβαίνουν.

«Δεν σε φοβάμαι ουρανέ» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Β. Γιαννόπουλου και Νίκου Βουρλιώτη, καθώς και «Αχ χελιδόνι μου» των Μάνου Λοΐζου και Λευτέρη Παπαδόπουλου με την ξεχωριστή φωνή της Πάολα.

 

«Ο Θυμός», η πρώτη της συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος υπογράφει την μουσική αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ανήκει πια στα κλασικά τραγούδια της Πάολα.

 

Ο Στάθης Νικολαΐδης επίσης ερμήνευσε τα: «Αρνίμ εσέν να έιχα σε», «Η Τρυγόνα Μ’ Εν ΣΣ’ ορμάν», «Τρανοί και απανώτεροι», «Αίκον όραμαν», «Ποίος εξέρ’» και «Κότσαρι».

Οι δύο καλλιτέχνες έκλεισαν την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, τραγουδώντας το «Στο τραπέζι που τα πίνω», αφιερώνοντάς το στη μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη.

 

Το κομμάτι γράφτηκε το 1984 από τον Λευτέρη Χαψιάδη και τον Χρήστο Νικολόπουλου και περιλαμβάνεται στο δίσκο «Εμφύλιος έρωτας».

«Μία είναι η ουσία / δεν υπάρχει αθανασία / Άιντε μία είναι η ουσία / δεν υπάρχει αθανασία»

 

Απολαύστε επιτυχίες από το χτες και το σήμερα, με τη μοναδική ερμηνεία της Πάολα που ξεσηκώνει ακόμα και στην καραντίνα!

Ο «Μπαρμπαγιαννακάκης», σε μουσική και στίχους του Πάνου Τούντα, το παραδοσιακό «Δω στα λιανοχορταρούδια», το «Μία είναι η ουσία» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη, το «Η γυναίκα η μουρμούρα» σε μουσική και στίχους του Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά και τα «Θα σπάσω κούπες», «Σάλα σάλα» και «Ξενάκι», με την ξεχωριστή φωνή της Πάολα.

 

 Μοναδικά ντουέτα της Πάολα με τη Χριστίνα Μαραγκόζη. Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και χάρισαν μοναδικές ερμηνείες.

Οι δύο ερμηνεύτριες με τις μοναδικές φωνές, τραγούδησαν μαζί στο «Σπίτι με το MEGA» το «Δίχως εσένα» και το «Θυμάμαι και θυμώνω».

 

Η Χριστίνα Μαραγκόζη ερμήνευσε το «Κλείστε τις πόρτες», το «Ελεύθερο πεδίο», το «Ονειρό μου και ζωή μου» και το «Εθνική Οδός» με τη μαγευτική της φωνή.

 

Ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μεταφέρει την μαγεία των ριζίτικων τραγουδιών, βρέθηκε σήμερα στη μουσική παρέα.

«Έχουμε να κάνουμε με λεβέντες. Λεβέντες ίσον Κρήτη. Κρήτη ίσον Μανώλης Κονταρός. Είναι μεγάλη τιμή μου, σε ευχαριστώ που είσαι εδώ», είπε η Πάολα καλωσορίζοντάς τον.

Στη συνέχεια ερμήνευσαν παρέα το παραδοσιακό «Πότε θα κάνει ξαστεριά».

 

«Μανώλη Κονταρέ, αετέ θα έλεγα εγώ. Νομίζω πως εσύ είσαι ζωντανό παράδειγμα που μας λέει ότι η μουσική δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει ποτέ. Για κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορία σου, θα ήθελα να τους πούμε πως ο Μανώλης πριν δέκα χρόνια είχε ένα ατύχημα, που έκανε τον Μανώλη να δυσκολεύεται να τρέχει, γιατί όλα τα άλλα τα κάνει κανονικά. Είναι ένας τόσο δυνατός άνθρωπος, ένα λιοντάρι, με απίστευτο χιούμορ, που εγώ χτες που τον γνώρισα του είπα “Πάμε να τρέξουμε” και μου είπε “Όχι γιατί κατέω ότι τρέχεις πιο γρήγορα από εμένα”. Σε ευχαριστώ που μου έκανες αυτή την τιμή, να είσαι απόψε εδώ», είπε η Πάολα για τον μεγάλο μουσικό.

«Εγώ σε ευχαριστώ. Μεγάλη τιμή για εμένα, και μεγάλη τιμή και για την Κρήτη που θα τραγουδήσεις κρητικά τραγούδια. Εύχομαι να γίνουμε φίλοι, και εμείς στην Κρήτη τους φίλους μας του τιμούμε. Σε πολύ δύσκολες στιγμές έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τους φίλους μου. Εύχομαι να έρθεις στην Κρήτη και η φιλία μας να σε κάνει να την αγαπήσεις πιο πολύ», απάντησε εκείνος.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γέμισε με τις μελωδίες της κρητικής παράδοσης, και τα «Τα μεθυσμένα σ’ αγαπώ», «Αγγελική μορφή», «Αρχίζω και τρελαίνομαι» ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό, που απόψε «το γλεντάει» στο MEGA!

Πάολα και Μανώλης Κονταρός έκλεισαν την τηλεοπτική τους συνάντηση χαρίζοντας στους τηλεθεατές του MEGA ένα ξεχωριστό ντουέτο του «Ήτανε μια φορά».

 

Πάολα και Μάκης Χριστοδουλόπουλος μαζί στη σκηνή. Με ένα εντυπωσιακό ντουέτο των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε η παρουσία του σπουδαίου τραγουδιστή.

Οι δύο ερμηνευτές χάρισαν μια συγκλονιστική ερμηνεία της «Βοσπορίτισσας» στους τηλεθεατές, από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

 

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ερμήνευσε το «Απορώ με την καρδία μου», το «Φεύγω» και το «Εσύ δεν πόνεσες» με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Παράλληλα, είχε και μια έκπληξη για την Πάολα, καθώς στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ανέβηκε ο εγγονός του, Μάκης Χριστοδουλόπουλος junior, που τραγούδησε το «Ένα αστέρι γεννιέται».

 

Από τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά η Πάολα, τραγούδησε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το «Περπατούσα αφηρημένη», το «Φύσηξε Βαρδάρης», το «Το δίκιο μου», το «Εγώ τραγούδαγα (Τα σκυλάδικα)», το «Λύκαινα», το «Η μάνα η Τούρκα» και το «Ήλιε μου σε παρακαλώ» από τη φωνή της Πάολα.

 

Η Πάολα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με το ολοκαίνουργιό της single, το «Αμετανόητη» σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική του Γιάννη Φρασέρη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»