Τα κορίτσια που διεκδικούν την θέση της #Bachelorette! Ευρυδίκη Vs. Αλεξάνδρα

 

To ποσό-μαμούθ που φέρεται να πήρε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για το #TheBachelorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αποκαλύπτοντας πως της έγινε πρόταση να γίνει η πρώτη Bachelorrette στο ριάλιτι του ALPHA.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι το ποσό που η ίδια ανέφερε πως πήρε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για να κάνει το «The Bachelor».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κορίτσια μπορεί να μη μαγειρεύουν, ξέρουν όμως από φιλιά! Ο #TheBachelorGR διάλεξε Ραφαέλα και Βίβιαν για ραντεβού με φιλιά! Άγριος καυγάς! Ποια απ’ όλες είναι η πιο «ελεεινή»;

 

«Ο άντρας δεν είναι φτιαγμένος να διαλέγει τις γυναίκες. Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να διαλέγει τον άντρα. Μου έγινε πρόταση να είμαι η πρώτη Bachelorette. Όμως συζητάω κάποια πράγματα, γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω το ότι δεν θα φιλιέμαι δημόσια να με βλέπει η μητέρα μου κι ο πατέρας μου. Κατ’ αρχήν, σιχαίνομαι να φιλάω κάθε στόμα. Τι θα κάνουμε, γευσιγνωσία στομάτων; Απαπα.

Για φαντάσου να είμαι εγώ η queen και να επιλέξω με ποιον θα φτάσω στο τέλος. Δεν θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον; Έχω πει ότι δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ σε ριάλιτι. Έχω ακούσει ότι ο Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, έχω ακούσει ποσά γύρω στο μισό εκατομμύριο. Βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Το πάνελ της εκπομπής, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν είναι δυνατόν ο Παναγιώτης να έχει πάρει τόσα πολλά χρήματα; Άραγε τι έχει να απαντήσει ο ίδιος ο Βασιλάκος για το ποσό-μαμούθ που του χρεώνουν;

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η πρώην παίκτρια του #MyStyleRocksGR αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για το #Bachelorette αλλά και για το #SurvivorGR, ωστόσο απέρριψε και τις δύο.

«Μου έγινε πρόταση για το #SurvivorGR και το #Bachelorette, το οποίο δεν θα το έκανε ποτέ. Δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση, άλλωστε είμαι και παντρεμένη ακόμη. Θεωρητικά δεν μπορώ να βγω και να είμαι Bachelorette, είναι αστείο όλο αυτό. Το Survivor είναι πολύ κόντρα σε μένα. Από τη μία είναι μία δοκιμασία που θα δω μια διαφορετική πτυχή του εαυτού μου και από την άλλη είναι τόσο κόντρα που το φοβάμαι και λίγο.

Θέλω λίγο να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και νομίζω ότι το Survivor δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Υπήρξαν αρκετές προτάσεις, το συζητήσαμε, αλλά ήμουν σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει συνεργασία. Φτάσαμε στα χρήματα, αλλά τα χρήματα δεν μετράνε, αν κάτι δεν σε εκφράζει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά