#GNTMgr με special guest star το απόλυτο fashion icon, Τάμτα!

 
 

Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη παραδέχτηκαν επιτέλους την σχέση τους! Αποχώρησε από το #GNTMgr το μοντέλο που έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Αιμιλιάνο με τη Μαριαγάπη μέσα στο σπίτι του GNTM. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που τα δυο παιδιά έχουν γίνει στόχος διαφόρων πειραγμάτων από τους συμπαίκτες τους.

Στη χθεσινή δε δοκιμασία ακόμα και ο φωτογράφος, Πάνος Γιαννακόπουλος άφησε να εννοηθεί πως κάτι υπάρχει ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας επιβράβευσης ο Ηρακλής άφησε κάποια υπονοούμενα για το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δυο παίκτες με τους δυο τους να γελάνε αμήχανα. Αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιώργο Καράβα που θέλησε να μάθει περισσότερα ρωτώντας αν όντως τρέχει κάτι ανάμεσά τους τονίζοντας μάλιστα ότι ταιριάζουν πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στη συνέχεια ο Αιμιλιάνο μιλώντας στην κάμερα είπε, «Δε γίνεται να κρύβεσαι συνέχεια πίσω από το δάχτυλό σου, τι να κάνουμε εξελίχθηκε έτσι η κατάσταση και μας αρέσει πάρα πολύ»

 

Μία φωτογράφιση – έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους στο αποψινό επεισόδιο του GNTM. Η μοναδική Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και ο επιβλητικός Mente Fuerte, μετέτρεψαν τον διαγωνισμό μόδας σε ένα πάρτι φέρνοντας τη νέα τους επιτυχία «Δεν είσαι εδώ».

Τα μοντέλα καλούνται να συμμετάσχουν στην promo αφίσα του κομματιού ποζάροντας στον φακό του διακεκριμένου φωτογράφου Freddie F, καθώς ακούνε το κομμάτι με ασύρματα ακουστικά.

Ζητούμενο; Να καταφέρουν να βγάλουν συναίσθημα και κίνηση μπροστά από τα γράμματα του τίτλου!

 

Σε ποιον συμπαίκτη της έδωσε η Ξένια το disadvantage;

Η Ξένια Μοτσκαλίδου, το μοντέλο που πήρε τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, έκανε την αντιστοίχιση στα props ενώ αφαίρεσε το δικαίωμα από τον Ανδρέα Αθανασόπουλό να ακούει μουσική, σε ένα concept που απαιτούσε χορευτικές πόζες.

Ο διακεκριμένος φωτογράφος FreddieF., απαθανάτισε τις προσπάθειες των παιδιών, τα οποία φάνηκε να δυσκολεύονται, υπό το βάρος των απαιτήσεων.

 

Δυσκολία στη νέα δοκιμασία του GNTM, στο επεισόδιο της Τρίτης, βρήκε η Μαριαγάπη. Και μάλιστα μεγάλη!

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του STAR κλήθηκε να λικνιστεί στους ρυθμούς του νέου τραγουδιού της Τάμτας, μπροστά στο γράμμα Δ, στα πλαίσια του γυρίσματος βίντεο κλιπ.

Όσο όμως κι αν προσπάθησε να την βοηθήσει τόσο ο Άγγελος Μπράτης όσο και η ίδια η τραγουδίστρια, η Μαριαγάπη δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το κόνσπετ με αποτέλεσμα να προκαλεί αμηχανία με το αποτέλεσμα.

Εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε η αντίδραση που είχε η παίκτρια όταν ο κριτής του GNTM προσπάθησε να την προτρέψει να χορέψει περισσότερο παρά να ποζάρει μπροστά στο γράμμα.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας και μιλώντας με τον Γιώργο Καράβα, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του GNTM!

Ο ατίθασος Ανδρέας συνεχίζει να απασχολεί τους κριτές του GNTM καθώς προτιμά να μην ακούει τις συμβουλές τους αλλά τελικά να «τα ακούει». Ο ίδιος είχε το disadvantage, καθώς έπρεπε να χορέψει την επιτυχία της Τάμτα και Mente Fuerte «Δεν Είσαι Εδώ», και ξεκίνησε να χορεύει με τον δικό του ρυθμό.

Οι χορευτικές κινήσεις του δεν ήταν καθόλου χαλαρές κι άρχισε να απογοητεύσει με την επίδοσή του με την Ζενεβιέβ να λέει ότι είναι στον κόσμο του. Όταν ο Γιώργος Καράβας πήγε να τον βοηθήσει και να τον συμβουλεύσει, ο Ανδρέας αντέδρασε λέγοντας ότι έχει κάνει τις κινήσεις που του αναφέρουν κι ότι ήταν awkward όλη η διαδικασία. Ο Γιώργος Καράβας του απάντησε σε πιο έντονο ύφος: «Ανδρέα έχεις εμένα, την Τάμτα, τον Άγγελο που προσπαθούμε να σε βάλουμε στο mood κι αντιδράς. Προσπαθώ να σε επαναφέρω σε ποιο συναίσθημα να μπεις και γυρίζεις και μου βγάζεις έναν αρνητισμό, ότι το έκανα αυτό. Έρχομαι να σε κοουτσάρω και με απομακρύνεις. Αν σταματήσω οι συνέπειες είναι δικές σου.»

 

Μετά το τέλος της φωτογράφισης ο φωτογράφος κλήθηκε να κάνει την ομαδική φωτογραφία και τότε ακούστηκε τέρμα από τα ηχεία το τραγούδι.

Έτσι, όλοι οι παίκτες μαζί με τους coaches σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν, αλλά και η Τάμτα με τον Mente Fuerte.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος με ντάμα του την Ξένια του έδωσαν και κατάλαβε σε χορό.

Η αγάπη των κριτών για τη μουσική και τον χορό είναι γνωστή! Για αυτό, πριν δούμε τις φωτογραφίες… χορεύουμε!
 

 

Μετά το πέρας της δοκιμασίας αποχώρησης, οι παίκτες του GNTM βρέθηκαν για ακόμα μια φορά απέναντι από τους 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός. Η έκφραση, το σώμα, η διαχείριση του styling, η κίνηση αλλά και η ψυχολογία μπήκαν στο στόχαστρο της κριτικής επιτροπής καθώς τα ζητούμενα μοιάζουν να γίνονται ολοένα και πιο σύνθετα.

Δείτε ποιο μοντέλο πήρε τη καλύτερη φωτογραφία

 

Για τέταρτη φορά από την αρχή του διαγωνισμού, ο Ηρακλής κρατά στα χέρια του την καλύτερη λήψη! Πώς νιώθει;

 

Για κάποιον ή κάποια, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του STAR.

Και σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά, αυτή ήταν η Λία Τσουζντάν!

 

Η Λία δεν εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το styling και δεν κατάφερε να μεταμορφωθεί σε Pop Idol, αποχωρώντας από το #GNTMgr. Ας την ακούσουμε.

 

Λίγα λεπτά μετά την προβολή της αποχώρησής της η Λία έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram.

Κάνοντας τον δικό της απολογισμό και ευχαριστώντας τους τέσσερις κριτές και τον coach Γιώργο Καράβα έγραψε, «Νομίζω είδες πως τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν καθόλου καλά. Πίεζα μόνη μου καταστάσεις που δεν υπήρχαν. Παρόλα αυτά, έμαθα πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι, —κάθε φορά που νιώθεις ότι όλα πάνε λαθος, να θυμάσαι — όλα είναι στο μυαλό. Και ας σου λένε «δεν μπορείς». Να ξέρεις πως μπορείς τα πάντα. Μην τους το δείχνεις ομως. Δείξε το στον εαυτό σου.
Σας ευχαριστώ πολύ για το κάθε λεπτό, κάθε σχόλιο, κάθε μήνυμα. Πραγματικά. Ήθελα να περνάτε καλά μαζί μου. Κάθε μέρα μας εμποδίζουν τόσα, που ξεχνάμε να είμαστε ο εαυτός μας και απλά να περνάμε καλά, να γελάμε. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να βλέπεις τους άλλους ανθρώπους να είναι χαρούμενοι;
Ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν μέσα για τις τόσες όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε ολους αυτούς τους μήνες μαζί.
Μια μεγάλη κόκκινη καρδιά σε όλους τους ανθρώπους που με πότιζαν, σαν το λουλούδι και πίστευαν σε μένα❤️. Την @vickykaya_ που με έμαθε να μην έχω αμφιβολίες για τον εαυτό μου, τον @angelosbratis που μου έμαθε να μη μετανιώνω τίποτα, την @genevievevv που μου έμαθε να μην φοβάμαι τον εαυτό μου, τον @skoulos που μου έμαθε πάντα να προσπαθώ και τον @yiorgoskaravas_official που μου έμαθε να εμπιστεύομαι. Και στο αγαπημένο μου team της παραγωγής που το ζούσε κάθε μερα, έπεφτε και σηκωνόταν μαζί μου. Τέλος, @officialtamta @mentefuerte_official σας ευχαριστώ για το πιο όμορφο κλείσιμο σε όλο αυτό το ταξίδι.
Έρχονται πολλά αλλά.
(οπως το βίντεο στο YouTube, link in bio🤪)
Άρτον και θεάματα, κλακετα αρχής! xoxo»

 

Τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια συνεχίζουν την πορεία τους προς την κορυφή! Ο δρόμος για τον ημιτελικό έχει ήδη ξεκινήσει για τα επτά μοντέλα που παραμένουν στο #GNTMgr!

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση