Υπόκλιση στην 87χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη! Diamonds Are Forever!

 
 
Αποχαιρέτησε το #J2US βάζοντας γυαλιά σε όλους μας! Κάντε πέρα να περάσει, κάντε πέρα να διαβεί! Βαθιά συγκίνηση με την Νατάσσα Καλογρίδη, έκλαιγε ο Ραπτάκης, έκλαιγε και ο Φασουλής! Η αναφορά του Κοκλώνης στα εξώδικα της Ραχήλ Μακρή, η Βανδή που δε θυμόταν δικό της τραγούδι, ο Πανταζής που έχασε 5 kg και τα έβαλε η Σταυροπούλου και ο MadClip στη σκηνή του λαμπερού #J2USgr
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το βράδυ του Σαββάτου, το Just The 2 Of Us επέστρεψε για να μας ενώσει ξανά σε μια μεγάλη παρέα που διασκεδάζει μαζί, σχολιάζει, αλληλεπιδρά, τραγουδά με την ψυχή της και μοιράζεται στιγμές! Στην έναρξη του show τραγουδιού, ο Νίκος Κοκλώνης ταρακούνησε τη σκηνή, τραγουδώντας το «Γεια» της Δέσποινας Βανδή… με αλλαγμένους στίχους, δίνοντας… ρεσιτάλ ερμηνείας!

Φυσικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του J2US δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την εμφάνιση και το τραγούδι του παρουσιαστή! 

«Διεθνής απόψε! Τι λέμε τώρα… Τολμηρό θα σε έλεγα… Πολύ τολμηρός πια!» σχολίασε χιουμοριστικά η Δέσποινα Βανδή.

 

Ο Mad Clip τραγουδά «Κότερα» επάνω στην σκηνή του J2US

Άλλον αέρα έφερε στη σκηνή του λαμπερού σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης ο γνωστός τράπερ Mad Clip. 

Μάλιστα, κατά την έναρξη του σόου, ο καλλιτέχνης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παρουσιαστή, ενημερώνοντάς τον πως είναι στον δρόμο για το στούντιο, προϊδεάζοντάς μας για την άφιξή του και την εμφάνισή του on stage.

Ο Mad Clip μάλιστα έκανε και ιδιαίτερα εντυπωσιακή άφιξη στο στούντιο καθώς είχε στρωθεί για εκείνον κόκκινο χαλί ενώ έφτασε με κατάλευκη λιμουζίνα και συνοδευόμενος από δύο κούκλες.

Ο Νίκος Κοκλώνης μετά την ερμηνεία του καλλιτέχνη, τον καλωσόρισε στο σόου και του ζήτησε να πάει να αλλάξει για να συνεχίσει την εμφάνισή του στη σκηνή ενώ του ζήτησε να ξαναπεί το ίδιο τραγούδι καθώς του αρέσει πάρα πολύ.

 

Ζένια Μπονάτσου και Βαγγέλης Κακουριώτης ερμηνεύουν «Call me maybe», σε στίχους και μουσική Carly Rae Jepsen, Joshua Keeler Ramsay και Tavish Crowe.

 

Αντώνης Λουδάρος και Πέννυ Μπαλτατζή ερμηνεύουν «Λόλα» σε μουσική και στίχους του Κωστή Μαραβέγια.

 

Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής ερμηνεύουν «Masai» σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζωή Δημητράκου ερμήνευσαν… Έλλη Κοκκίνου και το τραγούδι «Μασάϊ», ξεσηκώνοντας το τηλεοπτικό κοινό. Αυτή την εβδομάδα, όμως, το μουσικό ζευγάρι δεν απέσπασε και ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Οι κριτές σχολίασαν πως την προηγούμενη εβδομάδα, η γυμνάστρια ήταν υπέροχη, ενώ σήμερα ήταν η χειρότερή της εμφάνιση. Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν ότι εν τέλει το κομμάτι ήταν αρκετά δύσκολο.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ρώτησε τον αγαπημένο τραγουδιστή αν αδυνάτισε, με τον Λευτέρη να απαντά ότι έχασε 5 κιλά! Στη συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου, με το γνωστό της χιούμορ σχολίασε πως τα πέντε κιλά που έχασε εκείνος, τα πήρε αυτή!

 

Ο Λευτέρης Πανταζής μας χαρίζει όμορφες στιγμές με την ερμηνεία παλιών μεγάλων επιτυχιών από το ρεπερτόριό του.

 

Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος ερμηνεύουν «Born to be wild» , σε στίχους και μουσική Mars Bonfire.

 

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Ζαρίφη σε μία απολαυστική και ξεχωριστή ερμηνεία τραγουδούν παρέα «Καίγομαι».

 

Θανάσης Πασσάς και Γωγώ Τσαμπά ερμηνεύουν «Κουβέντα στην κουβέντα», σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου.

 

Η Γωγώ Τσαμπά μεταφέρει το πανηγύρι στην σκηνή του J2US με την υπεροχή ερμηνεία της στο τραγούδι «Δεν σου κάνω τον άγιο».

 

Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζοζεφίν ερμηνεύουν «What goes around... comes around»σε στίχους και μουσική Justin R.Timberlake, Timothy Z. Mosley και Floyd Nathaniel Hills.

 

Νατάσα Καλογρίδη και Νικόλας Ραπτάκης ερμηνεύουν «Ταμπακιέρα»σε μουσική Ιωσήφ Ριτσιάρδη και στίχους Μίμη Τραϊφόρου και Γιώργου Γιαννακόπουλου.

Ένα από τα ζευγάρια που έχουν ξεχωρίσει είναι σίγουρα η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης.

Oι δυο τους ερμήνευσαν την «Ταμπακιέρα»της Σοφίας Βέμπο και τα πήγαν εξαιρετικά. Αμέσως μετά το τέλος της ερμηνείας τους, τόσο η Νατάσα όσο και ο Νικόλας ξέσπασαν σε δάκρυα, μη μπορώντας να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Το ζευγάρι δέχτηκε τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή και μάλιστα πήρε δύο δεκάρια, από την Δέσποινα Βανδή και την Μαρία Μπακοδήμου.

 

Γιάννης Αθητάκης και Ζωζώ Σαπουντζάκη τραγουδούν «Diamonds Are Forever», Diamonds From Sierra Leone

Για ακόμη μια φορά το Twitter παρακολουθεί μανιωδώς το show τραγουδιού και οι χρήστες στα social media αποθέωσαν ξανά την εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντσάκη!

 

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τραγουδά Θεσσαλονίκη και «Κάντε πέρα να περάσω» ξεσηκώνοντας όλη την παρέα του J2

 

Τρύφωνας Σαμαράς και Έφη Σαρρή ερμηνεύουν «Αχ κουμπάρα αχ κουμπάρε» σε μουσική Μάκη Τσίκου και στίχους Γιάννη Μπάρμπα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και τραγούδησαν με μεγάλο κέφι το δημοτικό τραγούδι «Κουμπάρα», το οποίο διάλεξε για εκείνους η Κατερίνα Καινούργιου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Ο Τρύφωνας φορώντας μαύρο φουρό και φτερά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τον κουμπάρο και την κουμπάρα υποδύθηκαν ο Τρύφωνας Σαμαράς κι η Έφη Σαρρή στο J2US για χάρη του τραγουδιού τους και η κουμπαριά έσπασε. Ο Τρύφωνας, πέρα από την εκκεντρική του εμφάνιση, κατάφερε να αφήσει κυριολεκτικά «άφωνους» τους κριτές.

Τα σχόλια που δέχτηκε διαδέχονταν το ένα το άλλο κι ο ίδιος σάστισε. Αρχικά του είπαν ότι δεν πάτησε νότα, έπειτα ότι έχει ντυθεί σαν μαύρη χήρα παρά σαν κουμπάρος ενώ την χαριστική βολή έδωσε ο Σταμάτης Φασουλής που του είπε ότι ναι μεν το τραγούδι παίζει στα πανηγύρια αλλά κι όλη η εμφάνισή του ήταν για τα πανηγύρια.

Ο Τρύφωνας πήρε την Έφη Σαρρή και την μαύρη ουρά του κι αποχώρησε για τα παρασκήνια

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Ηλίας Βρεττός ερμήνευσαν στο live του J2US τα «Έυφλεκτα Υλικά», της Δέσποινας Βανδή και του Τόλη Βοσκόπουλου. Δυστυχώς, η γνωστή αθλητικογράφος δεν τραγούδησε καλά, καθώς έχασε σε αρκετά σημεία τις νότες… Όταν το ζευγάρι πήγε μπροστά στην κριτική επιτροπή, απέσπασε αρνητικά σχόλια.

Το αστείο, βέβαια, ήταν πως η Δέσποινα Βανδή… όταν διάβασε ποιο τραγούδι θα πει η Ευρυδίκη και ο Ηλίας, δεν θυμόταν ότι ήταν δικό της! Όπως σχολίασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, το συγκεκριμένο κομμάτι βγήκε το 2002 και δεν έκανε ιδιαίτερη επιτυχία, με σκοπό να το ξεχάσει ακόμη και η ίδια!

O Νίκος Κοκλώνης έκανε αναφορά στο εξώδικο που του απέστειλε πριν μερικές ημέρες, η Ραχήλ Μακρή.

Μόλις, η δημοσιογράφος και ο δημοφιλής καλλιτέχνης ολοκλήρωσαν το τραγούδι τους, ο παρουσιαστής ανέφερε ενθουσιασμένος στην Ευρυδίκη: «Έχουμε περάσει τόσα. Μέχρι εξώδικα φάγαμε για σένα και σε έχουμε εδώ». Η Ευρυδική, γελώντας, απάντησε: «Για μένα προσωπικά; Ωραία». Να σου θυμίσουμε πως η Ραχήλ Μακρή δεν εμφανίστηκε ξανά στο J2US μετά το πρώτο live και τη θέση της πήρε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη…

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Γιώργος Τσαλίκης ερμηνεύουν «Σωτήρη μου, Σωτήρη μου» σε μουσική Γιώργου Θεοδοσιάδη και στίχους Μιχαήλ Μιχαηλίδη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βρέθηκαν στη σκηνή του λαμπερού σόου για να ερμηνεύσουν το τραγούδι που είχε επιλεγεί για εκείνους. 

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση που έφερε το κέφι και τη ζωντάνια στο πλατό.

Το τραγούδι το είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η αξέχαστη Ρένα Παγκράτη.

«Είσαι μάγκας σούπερ μάγκας… ένας άντρακλας κανόνι…» αφιέρωσε η Αλεξάνδρα στον Γιώργο ο οποίος για τις ανάγκες του act του χρειάστηκε να ξυριστεί και να αφήσει μόνο ένα... μάγκικο μουστάκι που όταν το είδε η γυναίκα του Δώρα για πρώτη φορά αποκάλεσε... αποτρόπαιο.

Φυσικά η διήγηση του Γιώργου Τσαλίκη έκανε τους πάντες να γελάσουν πολύ με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως όλη την εβδομάδα χρειάστηκε να μείνει μακριά από τα social media για να μην προδώσει το νέο του... λουκ.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολιάζει τις εμφανίσεις των ζευγαριών αλλά και τις βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

 

Όλα όσα έγιναν στις πρόβες του πέμπτου live του J2US.

 

Ο ράπερ Mad Clip ερμηνεύει μερικές από τις επιτυχίες του πάνω στην σκηνή του J2US σε ένα ξεχωριστό show.

 

O Mad Clip μιλά αποκλειστικά για τη δουλειά του, την τραπ, το νέο του album που πρόκειται να κυκλοφορήσει αλλά και για την σχέση του με τον Snik ανάμεσα σε άλλα και απαντά στο αν θα τραγουδούσε ποτέ λαϊκά.

 

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό live, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως τα δύο ζευγάρια που απέσπασαν τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν η Γωγώ Τσαμπά με τον Θανάση Πασσά και η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Γιάννη Αθητάκη.

Δυστυχώς, το ζευγάρι που τέθηκε εκτός J2US και δεν θα συνεχίσει την πορεία του είναι η Ζωζώ και ο Γιάννης!

Και μόνο η εμφάνιση της το σόου ήταν κάτι το εξαιρετικό! Έδωσε μάθημα για το πως πρέπει να είναι η ζωή αυτή καθεαυτή και την ευκαιρία στις νεότερες γενιές να γνωρίσουν ένα πραγματικό ζωντανό είδωλο!

Η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»