Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το #TheBachelorGR! Η πρώτη της ανάρτηση

 

Έβαλε τα κλάματα η Νικολέττα όταν είδε τους γονείς της! Τον κούφανε τον Βασιλάκο με τις απορίες της η Εριέττα! «Ο Ναός του Ποσειδώνα είναι μέσα στη θάλασσα;» Η απόφαση του Παναγιώτη έφερε ουρλιαχτά στο σπίτι του #TheBachelorGR! Ξέσπασε σε κλάματα η Σία «Θέλω να φύγω…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το νέο επεισόδιο του Bachelor έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη για την Εριέττα. Στην βίλα του ριάλιτι έφτασε το γράμμα του Παναγιώτη με το οποίο ζητούσε επισήμως την ξανθιά διαγωνιζόμενη προκειμένου να... πετάξουν μαζί πάνω από τα σύννεφα.

Αναφερόμαστε στην βόλτα με ελικόπτερο που είχε σχεδιάσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος και επέλεξε την Εριέττα, προκειμένου να απολαύσουν την μοναδική αυτή εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η απόφασή του μάλιστα προκάλεσε ένταση και αντιδράσεις στο σπίτι με την Εριέττα να ουρλιάζει από τη χαρά της. Η διαγωνιζόμενη του Bachelor έτρεξε αμέσως στο δωμάτιό της προκειμένου να ετοιμαστεί για την μοναδική εμπειρία πάνω στο ελικόπτερο.

Από την άλλη, στο σαλόνι του σπιτιού τα κορίτσια προσπαθούσαν να μαντέψουν τις επόμενες κινήσεις του Παναγιώτη, αλλά και το ποια θα είναι εκείνη η οποία θα αποχωρήσει σύντομα στην Τελετή των Ρόδων.

 

 

Κι, όμως η Εριέττα κατάφερε να στείλει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

O Παναγιώτης Βασιλάκος έδωσε την ευκαιρία στην Εριέττα να πετάξουν μαζί πάνω από τα σύννεφα, κάνοντας έτσι μια βόλτα με ελικόπτερο. Η ξανθιά διαγωνιζόμενη του Bachelor, όταν ενημερώθηκε πως θα είναι εκείνη που θα συνοδεύσει τον Παναγιώτη, άρχισε να τρέχει από τη χαρά της, προκαλώντας τα σχόλια και τον εκνευρισμό των συμπαικτριών της.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης και η Εριέττα απόλαυσαν την βόλτα τους, βλέποντας το παραλιακό κομμάτι της Αττικής. Κάποια στιγμή μάλιστα ο mr. Bachelor άρχισε να σχολιάζει τα αξιοθέατα, μόνο που η Εριέττα δεν γνώριζε τα βασικά.

Κι όταν λέμε βασικά αναφερόμαστε στον Αστέρα Βουλιαγμένης αλλά και στον Ναό του Ποσειδώνα, τον οποίο μάλιστα η Εριέττα τον έκανε... υποβρύχιο. Η παίκτρια του Bachelor ρώτησε τον Παναγιώτη εάν ο Ναός του Ποσειδώνα είναι στον βυθό της θάλασσας.

Πώς αντέδρασε;

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του Bachelor.

Καμιά από τις διαγωνιζόμενες του Bachelor δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα είχε ετοιμάσει για εκείνες ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Λίγο πριν την τελετή των Ρόδων, όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού.

Εκεί, ο Παναγιώτης καλούσε ένα - ένα τα κορίτσια στο πλευρό του, παρουσιάζοντας βίντεο που είχε ετοιμάσει η παραγωγή, με δηλώσεις και ευχές των οικογενειών τους.

Όταν έφτασε η σειρά της Νικολέττας, τότε η ίδια δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της, αφού μετά από καιρό είδε, έστω και σε βίντεο, την οικογένειά της.

"Είχα πέσει πολύ ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν και οι γονείς μου, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, μου δώσανε τόση δύναμη και ενέργεια, να συνεχίσω, να συνεχίσω να τον διεκδικώ γιατί τον θέλω αυτόν τον άνθρωπο", δήλωσε.

Ο Παναγιώτης μάλιστα εντυπωσιάστηκε από την κούκλα μαμά της, αλλά και τον χιουμορίστα πατέρα της.

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνάντησε και συνομίλησε με τα κορίτσια ενώ κάποια από αυτά τα τράβηξε από το χέρι προκειμένου να τα δει ιδιαιτέρως.

Ανάμεσα σε αυτές τις διαγωνιζόμενες ήταν και η Σία. Το όμορφο μοντέλο είχε μια μεγάλη ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της τελετής, αφού εκείνη δεν είχε πάρει τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη και έτσι κινδύνευε να αποχωρήσει. Η ένταση και το άγχος, μάλιστα, την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα και να ζητήσει το λόγο από τον Παναγιώτη για τις επιλογές του. 

«Θέλω να φύγω. Έχω βαρεθεί να προσπαθώ για σένα, να σε διεκδικώ, να παίρνουν οι άλλες τριαντάφυλλα και εγώ να είμαι σε αυτή τη θέση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σία.

 

 

Καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τα κορίτσια θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση της Άννας. Η νέα παίκτρια του ριάλιτι, δεν φάνηκε να κερδίζει έδαφος, κάνοντας μάλιστα παράπονα στον Παναγιώτη για τις επιλογές και τα ραντεβού του.

Λίγο πριν την Τελετή των Ρόδων, τα κορίτσια συζήτησαν τις εξελίξεις της εβδομάδας, με τον Παναγιώτη να έχει πάρει την απόφασή του. Ποια αποχώρησε από το Bachelor;

 

 

H Άννα Τσάρα ήταν η κοπέλα που ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να στείλει στο σπίτι της, αφού κατάλαβε πως δεν είναι η γυναίκα της ζωής του. 

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, τα κορίτσια θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση της Άννας. Η νέα παίκτρια του ριάλιτι, δεν φάνηκε να κερδίζει έδαφος, κάνοντας μάλιστα παράπονα στον Παναγιώτη για τις επιλογές και τα ραντεβού του.

Η Άννα ήταν εκείνη που τελικά είπε αντίο στη βίλα του ριάλιτι αγάπης, δείχνοντας στενοχωρημένη που δεν είχε καταφέρει, στη διάρκεια της σύντομης παραμονής της στο παιχνίδι να πείσει τον Παναγιώτη για τα συναισθήματά της και τις προθέσεις της να αποκτήσει σχέση μαζί του.

Η Άννα η οποία είναι 19 χρονών, είναι φοιτήτρια βοηθός φαρμακοποιού με καταγωγή από την Κόρινθο.

Η ίδια ανέβασε χθες την πρώτη της ανάρτηση στα social media, που ήταν μόνο μία φωτογραφία της και έτσι απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε για την αποχώρησή της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική